Samsung 50RU7440 50'' 125 Ekran Uydu Alıcılı Curved 4K Ultra HD Smart LED TV Yorumları

Samsung 50RU7440 50'' 125 Ekran Uydu Alıcılı Curved 4K Ultra HD Smart LED TV yorum ve tavsiyeleri

(117 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Tasarım olarak çok beğendim. Kullanımı çok rahat tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    ben çok beğendim

    indirimden aldım çok uygun fiyata teşekkürler hepsiburada ,horoz lojistik güzel teslimat yaptı. Renkler yandan bakınca bozuluyor demişler çok yandan bakarsan anca biraz bozulma oluyor oda çok normal. tam bir f/p ürünü hızı kumandası internet hızı çok iyi öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Sinyal Yok Sorunu

    Ürünü 22.11.2019 tarihinde sipariş ettim ve 23.11.2019 tarihinde Horoz Lojistikten teslim aldım. Teslimat anlamında oldukça hızlıydı. Kurulumu için 26.11.2019 tarihinde Samsung yetkili servisinden arkadaş geldi. Kurulum yapılsı ancak tvye sinyal gelmediğini bir uydu işiyle ilgilenen arkadaşı çağırmam gerektiği söylendi. İnternete bağlantı anlamında herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Netflix gibi uygulamalar güzel çalışıyor. Böyle bir durumla karşı karşıya kalan varsa nasıl çözüm buldular bilgi verirlerse sevinirim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Samsung Kalitesi 👍

    Hepsiburada üzerinden almış olduğumuz ürünümüz. Kısa sürede elimize ulaştı. Ürün görüntü kalitesi olarak gayet iyi. Samsung kalitesi her zaman ki gibi kendini belli ediyor. Ses kalitesi olarakta gayet memnun kaldık üründen. Kanal geçişleri normal hızda. 4K olması ve ayaklığın orta bölümde bulunmasıda bir avantaj. Almak isteyenler hiç düşünmeden alabilirler. Fiyat olarak tam bir fiyat performans ürünüdür. Teşekkürler Hepsiburada 😊

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Samsungun 13. Yildaki 1. Televizyonu. Görüntü kalitesi ve hızına diyecek laf yok. 2 gün içinde evime geldi.Tavsiye ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    TV görüntüsüyle,uydusuyla,içindeki smart özellikleriyle beni tatmin etti.Fakat Hepsiburada,ben ürünü satın aldıktan 4 gün sonra yolladı elime geçmesi de 1 haftayı buldu.Yine de tavsiye ederim aradığımda gayet ilgiliydiler bilgilendirme yapıldı.Samsung servisi de gelip aynı gün kurulumu yaptı.Genel olarak memnun kaldım tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hiç düşünmeyin hemen alın

    Tavsiye ederim Ses kalitesi daha iyi Kuman’da kibar Samsung bu işi biliyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Süper gayet iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    100 üzerinden 100 Kalite budur.

    fiyat performans ürünü. çok başarılı bir cihaz çeyiz için aldım artık açınca bakacağız:) TV alacaksanız sadece bu modeli öneriyorum, boşuna araştırmayın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ses komut sistemi

    Sesli komut İngilizce,Türkçe olması gerekiyor. Mağazada satışa gelmişim yoksa almazdım. Kumanda akıllı klasik kumandalara göre alışana kadar zor. Bilgisayardaki gibi Int. ve videları direk seçemiyorsun. Kanal geçişleri 5 saniye .Daha hızlı olmasını beklerdim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün gayet iyi, fiyatı da muadillerine göre çok iyi ancak hepsiburada tedarikçisinden almayın, umursamaz, kavga gürültü yollar. Bu değil ama 50 günde gelmeyen ürün var

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    HIZLI VE GÜVENİLİR KARGO TEŞEKKÜRLER

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok güzel bir ürün

    Ürünü daha önce hiç görmeden aldım fakat çok memnunum, çok beğendik. Ses kalitesi de şaşırtıcı derece iyi. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    kesinlikle mükemmel

    Görüntü kalitesi kanal geçişleri internete bağlanışı mükemmel hepsiburada ya teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beklenti üstü

    Bu modelin 55” ini takip ediyordum, 50” fiyatı hepsi burada da indirime girince 50” aldım. Daha önce modeli araştırdığım için beklentim yüksekti ve beklediğim gibi çıktı. Kumandası çok şık ve kullanışlı, görüntü&ses beklentimi karşıladı. Horoz logistic randevulu teslimat günü getirmedi ve bizi bir gün eve hapsetti, sonraki gün de akşam 19:30’da getirdi. Biz arayıp sormasak bilgi de vermiyorlar ve iletişimi çok zor. Samsung servis ve kurulum oldukça iyiydi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika

    Ürün gerçekten başarılı. Beklentilerimi oldukca karşıları İnternet menüsü oldukca güzel ve hızlı Kanal geçişleri yeterli Kumandası olcakca güzel şık ve sade Tasarımı sade ve şık Teşekkürler hepsiburada

  • HepsiB. aracılığıyla
    DTS kodek desteği

    Ben bu modeli kullanmıyorum ancak 50NU7400 serisi kullanıcısıyım. Belki birilerinin işine yarar diye yazıyorum. Bu modellerin en büyük sıkıntısı DTS ses kodeğini desteklememeleri. Şu anda torrentten ya da bir dosya paylaşım sitesinden indirdiğiniz filmlerin çoğunun ses dosyaları DTS formatında olduğu için TV bunu oynatamıyor. Resmen görüntü var ses yok. Tabi bu konunun da kendimce çözümünü şöyle buldum. Samsungun app storunda Plex adında bir uygulama var. Bu uygulamayı TVye kurup bilgisayarına da media server uygulamasını kurduğunuz zaman TV ve PC aynı ağa bağlı ise filmi PC den çekip uygulama üzerinde oynatabiliyorsunuz. Uygulama kendisi otomatik ses formatını değiştirebiliyor ve böylelikle sıkıntı yaşamadan filminizi izleyebilirsiniz. Herkese iyi seyirler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    FP ürünü

    ürün gayet güzel fiyatı da çok makul kanal geçişleri hızlı görüntü 4k kanalda çok iyi hd kanallarda fena değil bu da normal çünkü ekran baya büyük ses kalitesi çok iyi ortalamanın üzerinde yanındaki kumanda mouse olara kullanılabilen kumandadan olabilirdi bence büyük bı eksiklik smart TV de çok işe yarıyor internet tarayıcısı hızlı Tek memnun kalmadığım olay servisin çok aceleci olmasıydı yangından mal kaçırır gibi kurup gittiler TV yi TV nin köşesinde bi deformasyon var gümüş renkli kaplama aşınmış altındaki siyahlık gözüküyor ve ben bunu sonradan gördüm normalde kurulum sırasında görseydim tutanak yazdiracaktim fakat sonradan uğraşmak istemedim siz siz olun TV kurulumunda dikkatli olun sonradan basınız ağrımasın

  • HepsiB. aracılığıyla
    Başarılı

    Gayet hızlı ve görüntü güzel. Ayrıca ses gayet başarılı. teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Memnun kalırsınız

    Ürün orijinal ve uygun ambalajında geldi. Ürünü komsum teslim aldı, tek sorun teslimatta beni aramadılar. Gayet iyi tanımlanan tüm özellikler mükemmel çalışıyor. H.Buradaya teşekkürler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung 50RU7440 50'' 125 Ekran Uydu Alıcılı Curved 4K Ultra HD Smart LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung 50RU7440 50'' 125 Ekran Uydu Alıcılı Curved 4K Ultra HD Smart LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat