Samsung UE-65RU7090 65" 165 Ekran 4K UHD Smart LED TV Yorumları

Samsung UE-65RU7090 65" 165 Ekran 4K UHD Smart LED TV yorum ve tavsiyeleri

(13 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.08.2020
    Güzel

    Olumlu yönleri: Ben televizyondan son derece memnunum görüntü kalitesi ve ses performansı gayet iyi diyebilirim televizyon ayrıca çok şık duruyor kanal geçişleri menü geçişleri gayet hızlı Ben genel olarak memnunum almayı düşünenler varsa tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.08.2020
    güzel

    Olumlu yönleri: Evlenirken almaya karar verdiğimiz bu ürünü herkes gibi tereddüt yaşadıktan sonra bi çırpıda karar verip aldık. şunu söylemem lazım ki güven açısından hiçbir sorun yok samsung Türkiye firması hızlı bir şekilde kargoya teslim etti . Tereddütümüz hemen geçti. Eve gelen kargomda hiçbir hasar söz konusu değildi karantina sebebiyle 8 günde geldi serviste gerekeni yaptı. Ürünün performansı ise görüntü kalitesi süper sesi çok tatminkar ve özellik olarak da süper beni en çok sevindiren aırplay olması telefonumla rahatça her uygulamada gezebiliyorum sihirli kumandası yok ürünün açıkçası kumandaya çok takıyordum ama ürün gelince öğrendim çok da gerek yok kablosuz klavye ve mouse ile nette geçiyorum rahatça diğer uygulamalarda zaten normal kumanda ile de rahatça geziliyor. Sihirli kumandası olsa daha rahat ederdik ama napalım bu da bu ürünün eksiiği olsun o yüzden hiç bir sıkıntı yok.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.08.2020
    ÇOK İYİ

    Olumlu yönleri: Televizyon konusunda samsung bence en iyisi. Eşim de en çok samsung modellerini araştırdı zaten en sonunda da bu modeli almaya karar verdik. Bir yıla yakındır kullanıyoruz ve hiçbir sıkıntı yok. Görüntü kalitesi ve ses kalitesi muhteşem. Ekran büyüklüğü çok güzel. Smart tv uygulaması olarak bağlantı kalitesi falan efsane. Bence yeni nesil televizyonlar arasında en iyiler arasında kesinlikle.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.06.2020
    HARİKA

    Olumlu yönleri: Evlenirken eşim bu televizyonu seçti. Televizyon tek kelimeyle muhteşemmmm. İnanılmaz bir görüntü kalitesi ve ses kalitesi. Ekran büyüklüğü mükemmel. Özellikle salonumuz büyük olduğu için bu büyük ekran sayesin de sinema konforunda tv seyred,iyoruz resmen. Eğer yeni nesil buı yapay zekayla donatılmış bir televizyon alacaksanız kesinlikle bu televizyonu tavsiye ederim. Parasının hakkını soınuna kadar veren kaliteli bir teelvizyon.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.06.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Çok çokiyi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.06.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Alınabilecek en iyi ve nispeten ucuz 65' smart TV.

    Olumlu yönleri: Fiyat/Performans bakımından optimum ürün. Akıllı kumandası yok; ama smartThings uygulamasıve IoT nin geldiği noktayla buna gerek kalmıyor. Akıllı kumandalı ürün için 1000 lira fazla vermeye veya 350 liraya kumandayı almaya HİÇ gerek yok. Olumsuz yönleri: Horoz Lojistik ile çalışıldığı için teslimatta sabırlı olun. 20 gün sürecektir.

  • Trendyol aracılığıyla, 10.05.2020

    Ürün çok iyi çok memnunum hızlı teslimat, teşekkürler Trendyol

  • Amazzon aracılığıyla, 02.05.2020
    başarılı

    tam bir F/P ürünü. büyüklüğü ve renkleri oldukça göz dolduruyor, fiyatı da uygun. hızlı kargo hızlı kurulum. teşekkürler.

  • Trendyol aracılığıyla, 01.05.2020

    Satıcıda iletişim yok... sadece sistem üzerinden kalıplaşmış kelimeleri yazıyorlar üründe sıkıntı yok siparişten verildikten 7 gün sonra geldi ürün gayet güzel kumandası klasik kumanda yinede biraz gecikmelide olsa sıkıntı yok

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.04.2020
    "kusursuz ürün "

    Olumlu yönleri: Ürün cok guzel herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2019
    Beş Yıldız

    Ürün Harika kanal geçişleri çok hızlı fiyatına göre en uygun ürün bu olsa gerek. Ürün 2 günde geldi kurulum ekibi ricamız üstüne Cumartesi günü geldi üründen çok memnun kaldım

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2019
    Üç Yıldız

    büyüklüğü için aldım, smart özellikleri basit ve kullanışlı orası da güzel fakat görüntü ne yazıkki 4-5 yıldır kullandığım 6nesil 46inçlik samsungumdan kötü. 4k videolarda bile siyahlar zayıf renk doygunluğu zayıf . Sanki ekrana kalitesiz bi film yapıştırılmış gibi . Kargosu 2-3 günde getirdi teslim etti aynı gün kurulumu yapıldı.

  • NI1 aracılığıyla, 25.11.2019
    mağaza ilgisiz müşteri hizmetlerine bağlanmanız bi hayal

    Televizyon güzel 10 numara

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung UE-65RU7090 65" 165 Ekran 4K UHD Smart LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung UE-65RU7090 65" 165 Ekran 4K UHD Smart LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat