Samsung 55RU7105 55" 139 cm Uydu Alıcılı Smart 4K Ultra HD LED TV Yorumları

Samsung 55RU7105 55" 139 cm Uydu Alıcılı Smart 4K Ultra HD LED TV yorum ve tavsiyeleri

(51 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.01.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) samsung ked tv

    Olumlu yönleri: Kampanyadan aldım bilindik samsung kalitesi görüntüsü tavsiye ederim

  • Media Markt aracılığıyla, 22.06.2021
    Spor modu yok/akıllı özellik yok

    Sadece görüntü kalitesi yeterli değil Spor modu yok/akıllı özellik yok iyice araştırmadan teknosa dan Samsung aldığına pişman oldum Mardin Nurullah

    Dezavantajlar : Beklentileri karşılamıyor

  • Media Markt aracılığıyla, 11.12.2020
    televizyan

    urunu sipariş verdim inşallah memnun kalırım:)

  • Media Markt aracılığıyla, 13.09.2020
    Kanal Sıralamasi

    Lütfen kanal sıralamada yardım eder misiniz? TV yeni aldim sıralaması çok sıkıntı

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 16.08.2020

    Ürün çok güzel çok araştırdım az evvel sipariş verdim hayırlısı diyelim arkadaş çevremde samsundan Sasma dedi birazda ondan dolayı yöneldim ama inceldimde harika bir cihaz sabırsızlıka bekliyoruz Güney ailesi olarak yalnız taksit sayısı 6 en Fazla bide 430 TL vade farkı alındı hoşuma gittimi gitmedi amma almış oldum bikere taksitlere kolaylık yaparsanız çok iyi olur sayın trendyol ailesi pahalı ürünler bel bukuyo 🙂ortalık malum ama dıyer yapmış olduğum alışverişlerden memnun kaldım Allah için dakikalık ne dediseler o dakikada geldi teşekkür ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.07.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) faturam mail adresime gönderilmedi!

    Olumsuz yönleri: faturam mail adresime gönderilmedi!faturam mail adresime gönderilmedi!faturam mail adresime gönderilmedi!faturam mail adresime gönderilmedi!faturam mail adresime gönderilmedi!faturam mail adresime gönderilmedi!faturam mail adresime gönderilmedi!faturam mail adresime gönderilmedi!faturam mail adresime gönderilmedi!faturam mail adresime gönderilmedi!faturam mail adresime gönderilmedi!faturam mail adresime gönderilmedi!faturam mail adresime gönderilmedi!faturam mail adresime gönderilmedi!faturam mail adresime gönderilmedi!faturam mail adresime gönderilmedi!faturam mail adresime gönderilmedi!faturam mail adresime gönderilmedi!faturam mail adresime gönderilmedi!faturam mail adresime gönderilmedi!faturam mail adresime gönderilmedi!faturam mail adresime gönderilmedi!faturam mail adresime gönderilmedi!faturam mail adresime gönderilmedi!

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.06.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Çok başarılı

    Olumlu yönleri: Samsung kullanan oğlumun tavsiyesi ile aldım. Çok başarılı. En beğendiğim tarafı, kablosuz bluetooth kulaklığın çok kolay bir şekilde TV'ye bağlanması. Kimseyi rahatsız etmeden istediğim ses aralığında istediğim sesleri duyabilmek çok güzel. Ayrıca laptopumu da kolayca ve HDMI kablo olmadan kablosuz olarak TV'ye bağlayabiliyorum. TV'nin diğer özelliklerini biliyordum zaten. Fiyatına göre başarılı. Bu arada Ses derecesi/seviyesi mükemmel. Olumsuz yönleri: Bir USB flaş bellek içinden video seyretmek istediğimde, kumanda üzerinden ileri geri sarmak, bir sonraki dosyaya geçmek çok pratik değil. Çünkü kumandanın bu işlevle ilgili tuşları çok küçük. Diğer tuşlar iyi.

  • Teknosa aracılığıyla, 25.06.2020

    3900-4500 arası alınabilecek en iyi televizyonlardan biri. f/p oranı yüksek tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.06.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) samsung

    Olumlu yönleri: Urun çok güzel Olumsuz yönleri: Yok

  • Teknosa aracılığıyla, 16.06.2020

    Çok başarılı bir televizyon. Görüntü kalitesi ve en çok da internete tv den bağlanmanın rahatlığı çok iyi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.06.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Teşekkürler

    Olumlu yönleri: Herhangi bir problem yaşamadım. Ürün kaliteli

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.06.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) harika ürün

    Olumlu yönleri: Samsung kalitesi bu üründe pekişmiş düşünmeden alabilirsiniz

  • Media Markt aracılığıyla, 13.06.2020
    fiyat svsntsjşı

    samsung kalitesi tartışılmaz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.06.2020
    BEĞENDİM

    Olumlu yönleri: herkes 4 k lı tv almak istiyor ama madem alınacak özellikleri de içimize sinmesi lazım değil mi ? Diyenlerdenim ben de :) mesela dahili wifi en iyisi şeklinde ses çıkışı 20 w idealdir , smart tv uygulama yüklenebilmeli gibi özelliklere bakılmalı. Çok beğeniyorum bu uygulama yükleyebilmeyi. bu tv de ondan beğendim hem markasından dolayı hem de 55 inç olmasından dolayı :)

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.06.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Televizyon Orta sınıfın üzerinde bence çok yeterli kaliteli...

  • Media Markt aracılığıyla, 06.06.2020
    iyi urun

    Gece kusu indirimi olursa almayi dusunuyorum

  • Media Markt aracılığıyla, 03.06.2020
    Mukemmel

    Urunu satin aldiktan sonra hizli kargoya verildi.Cok cabuk ulasti.Servis cok hizli ve ilgiliydi.Kesinlikle samsung kalitesini tercih edin.

  • Teknosa aracılığıyla, 24.05.2020

    Arkadaşlar ürün mükemmel. yan açılardanda görüntü kalitesi çok iyi. en hayran kaldığım noktası internet hızı. filmler roket hızıyla yükleniyor. evdeki son model bilgisayarımdan daha hızlı. dehşet bişey yapmışlar. gözü kapalı almanızı tavsiye ederim.

  • Teknosa aracılığıyla, 23.05.2020

    Yurdumuzun bu sıkıntılı covit-19 la mücadele ettiği günlerde bile 4 gün içinde ürünü teslim aldım ertesi gün servis kurulumu yaptı. 55 inç farklı bir marka kullanıyordum. Simdi samsung 65” aldım herkese tavsiye ederim parlama falan yok. Gayet hızlı. TEŞEKKÜRLER TEKNOSA.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Ortalama

    Olumlu yönleri: Urun ortalama kalite bence. Akilli TV ozellikleri iyi. Panel kalitesi ortalama Olumsuz yönleri: Pek de oyle Samsung kalitesi degil. Vestelden pek farki yok bence. Kanal gecisleri de biraz yavas

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung 55RU7105 55" 139 cm Uydu Alıcılı Smart 4K Ultra HD LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung 55RU7105 55" 139 cm Uydu Alıcılı Smart 4K Ultra HD LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat