Samsung 55RU7090 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Hd Smart LED TV Yorumları

Samsung 55RU7090 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Hd Smart LED TV yorum ve tavsiyeleri

(34 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 22.05.2020
    Jet hızında geldi ve kuruldu.

    Bu ne hız 👍. 1 günde geldi ve kuruldu.amazzon beni yaniltmiyorsun😁. Televizyona gelince kasma donma yok. İnternet wifi güzel. 4k çalışıyor. Kullanması çok kolay. İyi ki 55 ekranı almışım.

  • NI1 aracılığıyla, 19.05.2020
    55" Tv

    Gerçekten büyükmüş ben böyle tahmin etmiyordum :

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.05.2020
    ıyı

    Olumlu yönleri: 4K ultra HD özelliği ile ekran kalitesi çok yüksek, Dahili uydu alıcısı olduğu için ek bir kabloya gerek kalmadan uydu yayınlarını izleyebiliyorsunuz. Renkler canlı ve parlak, ses çıkışı çok iyi, kanal geçişleri hızlı, internet kullanımı hızlı,tasarımı şık ve zarif bir televizyon.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.04.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) çok iyi.

    Olumlu yönleri: çok iyiler.

  • Teknosa aracılığıyla, 07.04.2020
    SAMSUNG

    ÜRÜNÜ KULLANMAYA BAŞLAYALI BİR HAFTA OLDU. İLK İZLENİMLERİM KEŞKE DAHA ÖNCE ALSAYDIM YÖNÜNDE OLDU. UZUN ZAMANDIR ARAŞTIRIYORDUM. TEKNOSANIN HAFTASONU KAMPANYASINDAN İNDİRİMLİ ALDIM. BÜYÜK EKRAN ALMAK İSTEYENLERE ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM. İNTERNETE HIZLI GRİYOR. YOUTUBE DA İYİ. YALNIZ ÜRÜNÜ CUMARTESİ GUNU SAAT 14 GİBİ SİPARİŞ VERDİM ÇARŞAMBA GÜNÜ KARGOYA VERİLDİ. CUMA GÜNÜ ELİME ULAŞTI. NERDEYSE BİR HAFTA SÜRDÜ. BANA GÖRE TEK EKSİĞİ BUYDU. TESLİMAT SÜRESİ ÇOK UZADI.

  • Teknosa aracılığıyla, 29.03.2020

    Görüntü kalitesi üst düzey bir televizyon daha önceki televizyonuma göre çok fark yaratıyor o da samsung marka idi ama 2014 olduğundan dolayı teknolojiyi bayağı ilerletmiş.

  • Teknosa aracılığıyla, 29.03.2020

    Niyetim kavisli bir ekran almaktı ama fiyat performans oalrak fiyatı fazla geldi. Ayrıca küçük bir tv de yok kavisli. Ben de biraz büyük olsun biraz da fiyatı iyi olsun istemiştim tabi 4k yı söylemiyorum. Televizyon özellik oalrak çok çok iyi bir renk ve kontrasta sahip. Çözünürlüğü iyi. Film izlerken falan keyifli. Sadece siyahlar konusunda birazcık yetersiz. Siyahlar tam siyah değil. Yani karanlık çekimlerde çekimin kalitesi de önemli ekran kalitesi de. Genel olarak yüz üzerinden 90-95 alır.

  • Teknosa aracılığıyla, 28.03.2020

    Birçok televizyon modeli inceledim. Farklı markalarda farklı büyüklüklerde. görme fırsatı buldum. En ideal olanlardan bir kaçını sıraladım ve bu ekranların tamamı samsung marka idi. büyüklük ve fiyat karşılaştırması yaptığımda en mantıklısı buydu. Görüntü kalitesi de iyi olan modellerden biriydi. Kullanırken izlerken seveceğinize eminim.

  • Teknosa aracılığıyla, 27.03.2020

    Hem görüntü kalitesini beğendim hem de 4K çözünürlük. televizyon büyük olmasına rağmen görüntüsünü bozmamış. arka kısmındaki bağlantı alanları oldukça yeterli. diğerini takmak için birini çıkarmak zorunda kalmıyorum. ekranı parlak, görüntüler canlı. çok fazla renk var. Enerji verimliliğini de beğendim A sınıfı performansı var ve çok elektrik harcamıyor

  • Teknosa aracılığıyla, 26.03.2020

    Hemen hemen bütün televizyonlar şu an 4K Ultra HD çözünürlükte. Ancak ben özellikle Samsung tercih ettim çünkü paneli çok parlak ve görüntü kalitesi oldukça yüksek. A sınıfı enerji olduğu için de çok fazla Elektrik tüketmiyor. Ben evde yokken babamda kullandığı için kullanımının kolay olması beni çok memnun etti. Yüksek kalitede gelmeyen görüntüyü de iyileştiren Teknoloji sayesinde hemen hemen her görüntü canlı ve parlak

  • Teknosa aracılığıyla, 25.03.2020

    Eski televizyonumuzun yerine aldık. Mağazadan seçtik çok memnun kaldık hem renk bakımından hemde 4k çözünürlüğü bayağı iyi görüntüler elde etmemizi sağlıyor. 55 inç oluşu büyük gelmesin bir ev için gayet oturaklı ağır bir televizyon.

  • Teknosa aracılığıyla, 25.03.2020

    Yeni ev ve yeni bir televizyon ihtiyacı. Evlenmeden almak gerektiği için aldım ve ilk kurup izlediğimde inanılmaz etkiledi. Daha televizyon koyacak dolabı ya da sehpası yokken çalıştırdım belki ondandır. Ama ortam karanlıkken tüm renkleri çok canlı şekilde izleyebiliyorsunuz. keskinliği ve renkleri çok güzel.

  • Teknosa aracılığıyla, 24.03.2020

    hem tasarımı ince ve şık hem de görüntü kalitesi yüksek geçen ay evlendik ve o zaman aldık. duvara astığımız için inceliği önemli oldu. zarif durdu. ekran görüntü çözünürlüğü zaten UHD ve yüksek kalitede. ancak düşük gelen görüntüleri de UHD işlemcisi sayesinde iyileştiriyor. HDR teknolojisi var ve kontrast da çok başarılı

  • Teknosa aracılığıyla, 24.03.2020

    Çok güzel televizyon görüntüsü kalitesi iyi menüsü hızlı.

  • Teknosa aracılığıyla, 24.03.2020

    Ne izlerseniz izleyin eğer izlediğiniz şeyden keyif alıyorsanız bence bu televizyon ile denemelisiniz. Elbette daha iyileri varsa denemenize gerek yok ama ben bu televizyon ile film izlediğimde keyif alıyorum. İnternete zaten bağlı ve ayrıca tivibu hd var. Youtube da açsam ya da başka bir hd film de izlesem aldığım performans beni tatmin ediyor. Bence parasının hakkını veriyor. 139cm 4k için en ideal olanı. Daha büyük televizyonda artık 8k denemeleri lazım. Vardır da biz görmemişizdir o ayrı konu.

  • Teknosa aracılığıyla, 24.03.2020

    Ürünü ofisimiz için satın aldık toplantı notlarını satış raporlarını incelemek adına güzel bir televizyon hem büyük hem de ağır değil taşıması kolay oluyor 2 salonumuz var bazen taşıyoruz.4k özelliğini kullanmıyoruz ama 139 ekran hayli hayli yetiyor bize hami dan gelen görüntü net.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.01.2020
    Beş Yıldız

    Kaliteli ürün tavsiye edilir büyüklüğü süper ekran da ön numara alınır

  • NI1 aracılığıyla, 24.12.2019
    fatura

    Ürün sipariş Ettim yalnız faturası gelmedi irsaliye göndermişler muhattap yok mesajlara cevap verilmiyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.12.2019
    Beş Yıldız

    güzel ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.12.2019
    "başarılı TV, başarısız kumanda"

    Olumlu yönleri: Büyük ve güzel bir TV. Renk derinliği güzel. Kayan yazı titremelerine şimdilik rastlamadım. TV'nin içinde hazır gelen internet tarayıcı da iyi gibi. Netflix, Youtube filan da kendiliğinden indirilmiş. Olumsuz yönleri: Televizyonun kumandasını zamana uyarlamayı şöyle bırakın, 2009'da üretilen LE650 serisinde bile mevcut olan bazı gerekli tuşları kaldırmışlar. Örneğin favori kanallar, uyku zamanlayıcı, PIP, hızlı altyazı ayarı tuşları yok! İçine internet tarayıcısı koyduğun televizyona ne diye klavyesiz kumanda gönderirsin Samsung, onu da anlamak güç! En kötü eski telefonlardaki gibi "candybar" tarzı klavye konabilirdi kumandaya.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung 55RU7090 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Hd Smart LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung 55RU7090 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Hd Smart LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat