Philips 55OLED804 55" 140 Ekran 4K UHD OLED TV Yorumları

Philips 55OLED804 55" 140 Ekran 4K UHD OLED TV yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 01.08.2021

    Televizyonu ilk izlediğimde resmen boyut değiştirmiş gibi olduk. Görüntü ve ses kalitesi çok güzel. Çok başarılı bir ürün.

  • Teknosa aracılığıyla, 08.07.2020

    Araştırmalar sonucu sipariş vereceğim tv.

  • Teknosa aracılığıyla, 12.04.2020

    Standart ekranları bir kenara kaldıracağınız kadar kaliteli bir ekran. OLED ve Android ile görüntü kalitesine ve ergonomisine inanılmaz ekler yapmış bir tv olmuş. Ambians ışıkları konusunda da görsel oalrak daha iyi kendine çekiyor televizyon. Bu keyfi yaşamak isteyenler varsa kesinlikle bir kere görmeli ve sonra kararını kendisi verecektir zaten. Sıradan bir televizyon değil üst sınıf bir televizyon olduğu için bu fiyatını sonuna kadar çıkarıyor sunuyor size.

  • Teknosa aracılığıyla, 12.04.2020

    Görüntü kalitesini çok beğendim renkler çok gerçek görüntüler çok canlı. ışıklı sahnelerde de karanlık sahnelerde de çok net görüntüye sahip ortamın ışığına göre ışığını ayarlıyor. film ve dizi izlemek kadar oyun oynamak da çok keyifli büyük ekranda eğlenceli vakit geçiriyoruz. tasarımı şık ve ince çok beğendik teşekkürler.

  • Teknosa aracılığıyla, 12.04.2020

    görüntü kalitesi oldukça iyi bir ürün. oled olması ambilightlı olması tv izlerken renklerin muhteşem uyumunu gözlemleyebiliyorsunuz. 4k uhd ister tv, ister sinema, ister ooyun tv yi hangi amaçla kullanırsanız kulanın çok tatmin edici.duvarda sanki bir tablo gibi.

  • Teknosa aracılığıyla, 12.04.2020

    4K olduğu için zaten görüntü oldukça canlı ve net aynı zamanda kullandığı Teknoloji sayesinde çok iyi olmayan görüntüler de daha iyi geliyor. Ben Android olduğu için aldım bilgisayar kullanmak yerine televizyon kullanıyorum özellikle netflix gibi uygulamaları çok rahat. Eskiden bilgisayarı televizyona bağlamak için bir ara kablo falan kullanmak zorunda kalıyorduk şimdi Bunlara hiç gerek kalmadı. iki yanındaki Işıklar sayesinde de hem görüntünün içindeymiş hissi veriyor hem de daha büyük ekran gibi gözüküyor beğendim

  • Teknosa aracılığıyla, 10.04.2020

    Hem kullandığı OLED ekran teknolojisinin hem de ışıklarını çok beğendim odanın renk sıcaklığından görüntünün rengi ne kadar algılayıp ışıkları Buna göre Optimize ediyor. OLED teknolojisi sayesinde de hem canlı ve net görüntüleri var hem karanlık sahnelerde kontrastı yüksek hem de enerji tasarrufu çok fazla. çerçevesi çok ince ayağı da şık. Bu yüzden duvara asmak yerine ünite üzerinde kullanıyorum. görüntü kalitesi çok iyi beğendim

  • Teknosa aracılığıyla, 10.04.2020

    Almadım ama yakında alacağım bir televizyon çok inceleme videosu inceledim ve herşeyi ile eksiksiz tam bir televizyon. Akıllı tv olduğu içinde her uygulamayı kaldırıyor. 139 ekran biraz küçük gibi gelse de eve gelince o kadar farklı oluyor ki... ambilight teknolojisi çok iyi tüm renkler var neredeyse...

  • Teknosa aracılığıyla, 09.04.2020

    ZEVKİNE ÖNEM VEREN HERKESİN ALMASI GEREKTİĞİNE İNANIYORUM AMBİLİGHT ÇOK İŞE YARIYOR İZLEME ZEVKİNİZ KAT VE KAT ARTIYOR OYUNLARDA BİLE GÜZEL OLUYOR BU ARADA 4K OLDUĞU İÇİN PS4 PRO İLE RAHATÇA DETAY ALARAK OYUN OYNAYABİLİYORSUNUZ YETERLİ BÜYÜKLÜKTE BİR EKRAN.

  • Teknosa aracılığıyla, 07.04.2020

    Uzun zamandır kullandığım televizyonun görüntüsü zayıflamıştı eski olduğu için kendi kendine de kapanıyordu. markayı iyi bildiğim için güvenerek satın aldım. özellikle Android teknolojisi olduğu için tablet Ya da bilgisayar gibi uygulamalarımı kullanabiliyorum. ekranı OLED ve bu yüzden hem çok canlı görüntülere sahip hem de yüksek enerji tasarrufu sağlıyor. yanlarındaki ambilight Işıklar sayesinde oldukça da şık duruyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.01.2020
    Kesinlikle En iyisi

    Ürün kaliteli, oled paneli ve android işletim sistemi ile ezici bir güce sahip bir model Ek olarak arka panel aydınlatmadı ile güzel bir ambiyans sağlıyor konsol oyuncuları için tepki süresini düşürme ve birçok farklı pratik özelikler ile en iyilerden biri haline getiriyor onu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.12.2019
    Beş Yıldız

    Mükemmel görüntü, ses, işletim sistemi. Uydu yayınlarında bile görüntüler çok başarılı.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips 55OLED804 55" 140 Ekran 4K UHD OLED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips 55OLED804 55" 140 Ekran 4K UHD OLED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat