Vestel 22F8500 22" 55 Ekran FHD LED TV Yorumları

Vestel 22F8500 22" 55 Ekran FHD LED TV yorum ve tavsiyeleri

(60 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.12.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Ürün hızlı ve sorunsuz bir şekilde tarafıma iletildi. Televizyon yorumlarda da anlatıldığı gibi f/p açısından gayet başarılı. Mutfak televizyonu olarak aldık, tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.10.2021
    çok küçük

    Olumlu yönleri: kargo ve teslimat süper hızlı 1 günde geldi fakat çok küçük hata benim bu tür ürünleri önce mağazada görmeden almamak lazım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.07.2021
    kaliteli

    Olumsuz yönleri: Görüntü kalitesi bozulan televizyonumu yenisi ile değiştirmek istedim. Uygun fiyatlı ve de kaliteli bir televizyon araştırmaya başladım. Birçok markayı karşılaştırıp kıyasladım. Vestel marka televizyon dikkatimi çekti. Yorumlar olumlu yöndeydi. Aldım ve çok memnun kaldım. Görüntü netliğinden görselliğine kadar tüm özellikleri muhteşem. Eşim ve çocuklarımla ile televizyon keyfini yaşıyoruz. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Öncelikle Türk mali olduğu için Vestel tercih ettik. Rengi gayet tatlı. ürün çok kullanışlı. hızlı bir şekilde paketlenmişti. Ürü sağlam temiz ve özenli paketlenmiş olarak kısa sürede kargoya verildi. bu konuda satıcıya teşekkür ediyorum. İş yeri mutfak gibi yerlerde kullanıma uygun. çok küçük değil büyükde değil. kullanışlı bir ürün. Boyutlarına bakıp alın derim. benim tam istediğim gibi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.05.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Kullanılan panel, malzemesi, 300 Hz yenileme hızı ve görüntüsü sesiyle tam da aradığım televizyon oldu. Benim için fiyat ve yerli üretim ilk önceliğimdi. Gerçekten fazlası ile karşıladı. Hatta mutfağım için de sipariş vermeyi düşünüyorum. 2 İnç Ekran Boyutu Full HD Çözünürlüğü ile çok güzel çalışıyor ve keyifle izliyoruz. Herkese tavsiye ediyorum Vesteli.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.05.2021
    internete bağlanılıyormu bu tv de

    Olumlu yönleri: olumlu

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.04.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Günün çoğunda televizyon açık kalıyor ve ev halkı olarak izliyoruz. Kaliteli ve yeni bir modele geçiş yapmak istedim. Eşimin de tavsiyesiyle bu ürünü satın aldık. Çok memnun kaldık. Saatlerce açık kalmasına rağmen hiçbir sorun yaşatmıyor. Görüntü ve ses kalitesi de beklentimin üzerinde. Herkese şiddetle tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.04.2021
    Baya İyi

    Olumlu yönleri: Komşumun tavsiyesi üzerine almıştım ve iyiki de almışım. Evimde ki uydu alıcısı bozulduğu için gereksinim duymuştum ve Vestelin en iyisini yapacağını biliyordum öylede olmuş. Herkese tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.04.2021
    Memnum Kaldım

    Olumlu yönleri: Bilinen tanınan hem de yılların markası diye düşünmeden aldık memnun da kaldık doğrusu. Ekran büyüklüğü bize yeterli, ekranın canlılığı güzel renkleri ışığı iyi seviyede gözü rahatsız etmiyor. hoparlörden gelen ses net şekilde iletiliyor. orta segment kullanıcısı için çok fazla özellik beklentisi olmayanlara tavsiye ederim. Olumsuz yönleri: kutudan çıkan kumandasının bir tuşu sıkıntılıydı normal basınca algılamıyor güçlü basınca algılıyordu hemen farkettiğimiz için aldığımız yerle iletişime geçip değişim talep ettik değişim sağlandı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.03.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Tavsiye ederim

    Olumlu yönleri: mutfak için aldığımız bir TV idi. fiyat performans bakımından oldukça iyi. kendi uydualıcısının olması harika. mutfakta extra bir kumanda, uydu alıcısı kutusu ve kablo karmaşası yaratmadı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.03.2021
    Gayet Kullanisli

    Olumlu yönleri: Anneme, Mutfak icin almistim. Akilli tv ozellikleri yok ama dahili uydu sayesinde TV izleyenler icin pratik ve boyutlari ideal. Goruntu kalitesi yeterli. F/P urunu.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.03.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Beklediğim gibi

    Olumlu yönleri: 22 inç küçük oda ve mutfak için uygun bir ürün aldığımı düşünüyorum. Smart özelliği keşke olsaymış neyse o konuyu da Xiaomi mi stick takarak hallettim. Kendinden uydulu güzel çalışıyor donma vs yok , ekran FULL HD olduğu için memnunum. Ürünü horoz lojistik sağolsun 6-7 günde anca getirdi. Satıcı sorulara net cevap veriyor teşekkür ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.03.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Vestel 22F8500 TV

    Olumlu yönleri: 2 iş günü içerisinde kargo geldi. Olumsuz yönleri: Yerli malı olmasına rağmen pahalı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.02.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Tavsiye ederim.

    Olumlu yönleri: Görüntü kalitesi bu büyüklükteki emsallerine göre çok iyi. Dahili uydu alıcısı da var. Kullanımı kolay. Olumsuz yönleri: Kanal geçişleri biraz yavaş.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.02.2021
    bilgi

    Olumlu yönleri: Merhaba ürünün wifi/youtube/netflix özelliği var mıdır?

  • Trendyol aracılığıyla, 16.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Mutfak için aldım. Televizyon işte, anlatılacak birşeyi yok. 3D film izleyemiyorum diye puan mı kırayım şimdi :D

  • Trendyol aracılığıyla, 01.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    renkleri çok canlı çok memnunuz

  • Trendyol aracılığıyla, 13.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün güzel beğendiğimi söyleyebilirim. Kurulum için youtube videosu gayet yardımcı oldu. Kutu içinden askı aparatının çıkacağı ümidim vardı ama çıkmadığı için üzüldüm. Bir yıldızı o yüzden kırdım. Piyasada ne olduğu bilinmeyen markalardan biraz pahalı ama içim rahat en azından Vestel diye bir servis ağı var. İnşallah uzun süre sıkıntı yaşamadan kullanırız.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.01.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: İyi görüntü net ses, küçük ekran isteyenler için ideal.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.12.2020
    GAYET GÜZEL

    Olumlu yönleri: Ürün gayet güzel ve kullanışlı

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel 22F8500 22" 55 Ekran FHD LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel 22F8500 22" 55 Ekran FHD LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat