Grundig 49GDU7900B 49" 124 Ekran 4K UHD Smart LED TV Yorumları

Grundig 49GDU7900B 49" 124 Ekran 4K UHD Smart LED TV yorum ve tavsiyeleri

(19 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Teknosa aracılığıyla, 06.06.2020
    TEŞEKKÜRLER TEKNOSA

    GÖRÜNTÜ KALİTESİ ÇOK GÜZEL ARADIĞINIZ BİRÇOK ÖZELLİK MEVCUT. 50 YERE BAKAR 1 KEZ ALIRIM, ÜRÜN 2 GÜNDE ELİME ULAŞTI BİR SONRAKİ GÜNDE KURULUMU YAPILDI. HER ŞEY SORUNSUZDU. GÖNÜL RAHATLIĞIYLA ALMANIZI TAVSİYE EDERİM. TEŞEKKÜRLER TEKNOSA

  • Teknosa aracılığıyla, 26.05.2020
    GRUNDİG.TAVSİYE EDERİM...

    ÜRÜN Ü ANNELER GÜNÜ İNDİRİMİNDEN HESAPLI ALDIK ÜRÜN SORUNSUZ ELİMİZE ULAŞTI SERVİS SORUNSUZ KURULUMU YAPTI .ASKI APARATI ÜCRETSİZ TAKILDI.TELEVİZYON GÜZEL İHTİYACI OLANLARA TAVSİYE EDERİM.GÜZEL BİR ALIŞVERİŞ OLDU.TEŞEKÜRLER TEKNOSA...

  • Media Markt aracılığıyla, 10.05.2020
    Cevap verirseniz sevinirim

    Netflix ve YouTube kullanılıyor mu

  • Teknosa aracılığıyla, 01.05.2020
    fiyat performans ürünü harika

    elektronik eşya alırken yorumlara kesin bakarım, bu yüzden bende aldığım ürüne yorum yaparak benden sonrakilere faydam olacağını düşünüyorum. teknosan bu tv yi indirimle aldım görüntü kalitesi 10 üzeri 7 ses kalitesi 10 üzeri 8 , işlemcisi hızlı youtube netflix ve exloperde hızlı gecisler var, youtube netflix te sorun yaşarmıyım diye düşünmedim değil ama problemsiz çalışıyor ve hızlıda. tarayıcıdan herhangi bir siteden film bile acılabiliyor, fiyat performans ürünü tavsiye ederim.

  • Teknosa aracılığıyla, 29.04.2020

    Bugün itibari ile elime ups kargo ile gelmiş olan tv ilk izlenimlerim görüntü kalitesi ve ses kalitesi 10 üzeri 8 , internet ile ilgili şüphelerim vardı netflix youtube ve exloperden herhangi siteden film açıp izlenebiliyor , gayet hizli,cep telefonu ekran yansıtma özelliğide var. Ve bu modeli perşembe günü indirimden aldım,suanki fiyatıyla uçurum fark var... bun fiyata degilde 3 binin altındaki fiyatlara tavsiye edebilirim

  • Teknosa aracılığıyla, 12.04.2020

    GRUNDİNG markasını tercih ederken arkasında arçelik var diye rahatlıkla aldım. 49 inç oturma odamın büyüklüğüne göre gayet iyi. duvara monte ettim. oldukça kibar duruyor. 4k uhd olması görüntü kalitesini çok güzel olmasında gerçekten etkili.smart özelliğine geçişte bir problem yaşamıyorum. tavsiye ediyorum.

  • Teknosa aracılığıyla, 12.04.2020

    grunding markasının arkasında arçelik olduğu için tercih ettim. 124 ekran 2 metre uzaklıkta bakacağım için ideal. 4k uhd gerçekten memnun kalacağınız görüntü kalitesi veriyor. canlı ve gerçekçi renkler. smart özelliği de işime yarıyor. tavsiye ederim.

  • Teknosa aracılığıyla, 11.04.2020

    Bu markadan çok memnunum arçelik firmasının bünyesinde üretim yapılıyor ve servisi de çok iyi. Zaten yıllardan beri biliyorsunuz ki almanya menşeili bir üründü o yüzden kötü kalitesiz bir ürünü olduğunu zaten düşünmedim aldığım günden beri ki 10 gündür kullanıyoruz herşeyi ile güzel 4k olması sevindirici.

  • Teknosa aracılığıyla, 11.04.2020

    Grundig markasının daha önce kullandığım tüplü televizyondan dahi biliyordu yerli olduğu için güvenerek aldım yetkili servis hizmetinde oldukça beğendim 3 metre için 124 ekran ideal geldi herhangi bir görüntüde bozukluk yok oldukça canlı ve net renkler veriyor 4K ultra HD çözünürlük sayesinde oyun konsolunda oyun oynarken de Yüksek kalitede oynuyorum beğendim

  • Teknosa aracılığıyla, 08.04.2020

    Aynı markanın beyaz eşyasını kullanıyorum ve oldukça memnundum Bu yüzden tercih ettim ekran büyüklüğü olarak gayet ideal 3-4 metreden seyrediyoruz Herhangi bir sorun yaşamadık yakına geldiğinde de görüntüde bozulmalar olmuyor 4K yayın çözünürlüğü olduğu için oldukça da canlı ve kaliteli görüntü veriyor kullandığı Teknoloji sayesinde düşük kalitede gelen görüntüyü de oldukça iyileştiriyor çerçevesi çok kalın sayılmaz teşekkürler

  • Teknosa aracılığıyla, 08.04.2020

    Beklediğim den güzel mennun kaldık servis te iyi teşekkür ler teknosa

  • Teknosa aracılığıyla, 07.04.2020

    Ortalama bir salon için ideal büyüklükte. 4K UHDnin farkını izlerken anlayabiliyorsunuz. Grunding Arçelik güvencesiyle olduğu için herhangi bir teknik konuda destek sağlıyorlar. İlk aldığımızda tv sehpasında kullanmıştım şimdi ise duvara monte kullanıyorum.Fiyatı diğer ürünlere göre iyi memnunum.

  • Teknosa aracılığıyla, 07.04.2020

    Teknolojiyle çok ilgili değilim bu televizyonu tavsiye üzerine aldım. oturduğum odaya göre ekran boyutu gayet iyi rahatça seyrediyorum görüntü kalitesi güzel renkler canlı ve parlak odamın her köşesinden görüntü rahat beğendim teşekkürler.

  • Media Markt aracılığıyla, 06.04.2020
    TÜRK MALI

    Ürün fiyat/performans ürünü. Tercih edeceğim, umarım memnun kalırım.

  • Media Markt aracılığıyla, 06.04.2020
    araştırma

    fiyatına göre gayet başarılı bi tv

  • Teknosa aracılığıyla, 06.04.2020

    bu televizyonu kargo ile annem için aldım servise hızlıca geldiler ve kurup gittiler o konuda çok memnunum görüntü kalitesinden de ayrıca memnunum arçelik markasına ait bir tv olduğunu biliyorum bunun dışında 124 ekran olması çok iyi ideal bir ortalama salonunuz var ise çok güzel yakışıyor sevdim bu televizyonu.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.04.2020
    "iyi"

    Olumlu yönleri: kullandığımız tv nin aynısı özetlemem gerekirse çok memnunuz hem ses çıkışından hem 43" olmasından hem dahili wi fi olayından zaten 4 k olduğundan yayın kaliitesinden hiç birimizin şüphesi yoktur herhalde. Onun dışında usb yada harici disk ile yayın kaydetmeyede imkanımız var. memnunuz.

  • Media Markt aracılığıyla, 03.04.2020
    49' tv

    Ürünü kendi evime aldım gayet başarılı marka algısı olanlar kesinlikle düşünmeden almanızı tavsiye ederim Netflix, Smart , uydu alıcısı olması ürünü bir adım öne çıkartıyor Hızlı smart arayüzüde kolayca kullanmamı sağlıyor.

  • Media Markt aracılığıyla, 31.01.2020
    grundig seçimi

    Türk malı olduğundan dolayı ve diğer markalarla fiyat performans karşılaştırması yapıldığında tercih edilebilecek bir ürün.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Grundig 49GDU7900B 49" 124 Ekran 4K UHD Smart LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Grundig 49GDU7900B 49" 124 Ekran 4K UHD Smart LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat