Ariston CS2A200H Derin Dondurucu Yorumları

Ariston CS2A200H Derin Dondurucu yorum ve tavsiyeleri

(18 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Teknosa aracılığıyla, 27.04.2020

    Karımın isteğiyle aldık. Bu ara yemek işlerine fena sarmış durumda. Allahtan balkonda yerimiz vardı da oraya koyabildik. Ara ara pazara çıktığımızda ben de dolduracak şeyler bulabiliyorum o da. Benim işim et ve genelde etle giden sebze. Eşim çoğunlukla yemek yaparken rahat kullanabileceği şeyler oluyor. Ayrıca yemeklik malzemeler. Böyle bir şeye ihtiyacınız varsa bence ilk alınacak beyaz eşyalardan.

  • Teknosa aracılığıyla, 26.04.2020

    Sandık tipi olduğu için haznesi de büyük oluyor ve ağzı geniş olduğu için daha rahat yerleştirme yapabiliyorsunuz. A++ enerjiyi de unutmamak gerek. Düşünenler kaçırmasın.

  • Teknosa aracılığıyla, 26.04.2020

    Yakın zamanda almayı düşündüğümüz dondurucuyu annem ve babam çok istemişlerdi. Yazlıktan getirdikleri sebzeler, otlar ve bayram sonrası yer bulamadığımız etleri dondurmak için aldık. Oldukça derin ve kullanışlı bir alanı var. Şimdilik mevsim sebzelerinden ve koyulabilecek otlardan koyduk. Yaz döneminde onları kullanır kış dönemi için de yazın aldığımız şeyleri koyarız. Bizimkiler beğendi. Teşekkür ederim teknosa.

  • Teknosa aracılığıyla, 26.04.2020

    Enerji tasarrufu yüksek kurulumu da kolay oldu firma tarafından, iş görecek bir dondurucu iade etmeyeceğim.

  • Teknosa aracılığıyla, 24.04.2020

    Diğerleri küçük geldiği için tercih etmedik sandık tipi bizim için ideal oldu kalabalık bir Aile olduğumuz için yazdan çok fazla sebze koyuyoruz ve kışın yararlanıyoruz Bu yüzden işimize çok yaradı kullanımı kolay lastikleri çok iyi kapandığı için hiçbir şekilde içerideki ürüne zarar da gelmiyor aynı zamanda çok dondurma sayesinde de istediğimiz gibi vitamin ve mineral değerleri kaybolmadan Dondurabiliyoruz

  • Teknosa aracılığıyla, 24.04.2020

    A++ enerji sınıfına sahip ve 3-4 kişilik aile için bile yeterli benim gözümde çünkü gerçekten derin bir haznesi var iyi donduruyor elektrikler gitse bile belli saat soğukluğunu koruyor.

  • Teknosa aracılığıyla, 23.04.2020

    annem evdeki buzdolabı yeterli bulmayınca dondurucuyu ayrı almaya karar verdik. mutfaktaki uygunluğa göre sandık tipi bu modeli seçtik. içinin genişliği, hızlıca dondurma özelliği , enerji tüketimi hepsi bizce olumlu. artık kış yiyecekleri bol bol depoluyoruz.

  • Teknosa aracılığıyla, 22.04.2020

    Özellikle yaz aylarında sebze koymak ve kış aylarında tüketmek hem ekonomik hem çok sağlıklı gelir evdeki buzdolabının dondurucusu yeterli olmadığı için satın aldık Sadece bu değil dondurma, su her şey koymak için hızlı donduruyor diyebilirim yüksek performansı ve A++ Enerji verimliliği sayesinde gönül rahatlığı ile kullanıyoruz aynı zamanda sandık tipi olduğu için Hem evde görüntü kirliliği yaratmadı hem de çok kullanışlı

  • Teknosa aracılığıyla, 22.04.2020

    özellikle hacminden dolayı sandık tipi tercih ettim. Çünkü diğeri ile arasında metre olarak çok büyük fark yok ama bunun hacmi büyük olduğu için daha fazla şey sığdırabilirim ilk Amacım sadece yaz aylarında sebze saklamaktır ama şimdi et dondurma birçok şeyi toplu alıp rahatlıkla saklayabilirim buzdolabının dondurucusu da epeyi rahatladı en iyi tarafı da enerji verimliliği A++

  • Teknosa aracılığıyla, 19.04.2020

    biz bayanlara buzdolabı da yetmiyor malesef, çünkü kışlık yiyecek vs hazırlıyoruz ve normal dolapların dondurucu kısmı çok küçük oluyor.bende yetersiz geldiği için bu dondurucuyu aldım. enerji tasarruflu olmasına dikkat ettik. büyüklüğü bir aile için ideal. ürünleri çok güzel saklıyor uzun süreli. iyi ki almışım. artık bol bol her şeyi kaldırabiliyorum.

  • Teknosa aracılığıyla, 19.04.2020

    Özellikle yaz aylarında Annem çok fazla sebze meyve alıp kış için hazırlık yapıyor. buzdolabının üzerindeki dondurucu küçük diye sürekli şikayet ediyordu. Bu yüzden satın aldık ev müsait olduğu için sandık tipi tercih ettik. Hem daha derin ve litresi yüksek hem de kullanımı kolay. Üstelik derin dondurucuların çok fazla elektrik tüketmesine rağmen A++ Enerji verimliliği satın almamı güçlendirdi bir süredir kullanıyoruz genel olarak memnunuz

  • Teknosa aracılığıyla, 19.04.2020

    bunun sayesinde kışın bile birçok sebzeyi taze tüketiyoruz donuyor ve çözülmesinden sonra yemek yapıyoruz taze dediğimin nedeni hiçbir şekilde donma konusunda sorun yaratmamasından. a++ enerji sınıfı güzel çok çalıştığı için mecburen böyle tasarruflu birşey almanız gerek memnun kaldık

  • Teknosa aracılığıyla, 18.04.2020

    Babam ne zamandır istiyordu. Kurban bayramı gelmeden alalım böyle bir şey diye söylüyordu. Vakit ve zaman varken araştırmaya başladım. Dış ölçüleri biraz büyük gibi ama yerine tam oturdu. İç ölçüleri de beklediğim boyutlarda yeterli. Babam şimdilik kullanmıyor. Annem bir iki şey koydu içine bu sokağa çıkma yasağı öncesinde. Onlar memnun ben de memnunum.

  • Teknosa aracılığıyla, 17.04.2020

    evdeki buzdolabının dondurucu kısmı yetersiz gelince dondurucu almak şart oldu. araştırdım enerji tasarruflu bir ürün olmasına dikkat ettim. bir de eşim sandık tipi istemişti. iş hacmi yeterince geniş . ürünleri çok iyi saklıyor. normal büyüklükte mutfağımız çok büyük olmamasına rağmen uygun bir ayarladık.

  • Teknosa aracılığıyla, 16.04.2020

    biraz daha geniş bir haznesinin olmasını beklerdim açıkçası yine de fena değil 2 kişi için iyi ama kalabalık aile için uygun değil sadece.

  • Teknosa aracılığıyla, 15.04.2020

    Eşim yazdan çok fazla sebze koyuyor ve buzdolabının dondurucusu küçük olduğu için çok zorluk yaşıyordu. bunun için dondurucu aldık. sandık tipi evde de çok yer kaplamadığı için Beğendik. normalde çok fazla elektrik tüketiyorlar Ancak bunun Enerji verimliliği A ++ olduğu için elektrik faturasına yansıyan Herhangi bir problem de olmadı. hacmi yüksek dondurma kapasitesi yüksek genel olarak Beğendik

  • Teknosa aracılığıyla, 25.09.2019

    Ürün gayet şık ve güzel özellikle kış ayları için hazırladığımız şeyleri saklamak açısından bu ürünü tercih ettim. Derinlik ve kullanış açısından gayet güzel bir ürün.

  • NI1 aracılığıyla, 07.10.2016

    harika..tam istediğim gibi içi çok şey alıyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ariston CS2A200H Derin Dondurucu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ariston CS2A200H Derin Dondurucu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat