Huawei Sport Lite AM61 Siyah Bluetooth Kulaklık Yorumları

Huawei Sport Lite AM61 Siyah Bluetooth Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(253 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Yeterince iyi

    Bluetooth kulaklıkta bu fiyata daha iyisini ben bulamadım.Sipariş ettim beklediğim kadar iyi çıktı tabiki bi kulak üstü kulaklık yada kablolusu kadar iyi olamaz. Ama sizi üzmez kulakta acıtma yapıyor tabiki buda kulak yapısına bağlı olarak görecelidir. bunun için alternetif sunulmuş fakat yeterli değil.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bütçenize göre f/p ürünü olarak alınabilecek bir üründür.

    Öncelikle hızlı kargo için bir kez daha hepsiburada.com'a teşekkürler. Gece 22:30 gibi verdiğim siparişi ertesi gün 16:00 gibi teslim ettiler, böyle hızlı çalışan başka bir site daha yok. Zaten bu yüzden yıllardır buradan alışveriş yapıyorum. Ürüne gelecek olursak, uzun uğraşlar sonucu araştırarak aldım, hatta bundan önce Anker Soundbuds Lite aldım iade ettim. Aslında iade etmemin sebebi kulaklıkların manyetiğini kapattığımda müziğin durmamasıydı. Bu üründe de kulaklıkları manyetik olarak birbirine değdirip yapıştırdığımızda müzik kesilmiyor, ekstradan fonksiyon tuşuna basıp durdurmanız gerekiyor müziği. Bu çok büyük bir eksiklik bence, bu markadan böyle teknolojide manyetikleri kapatınca müziğin durmaması inanılır gibi değil. Alacaklara yardımcı olması açısından madde madde yazacak olursam; + Ses seviyesi ve kalitesi f/p ürünü olarak normal düzeyde, + Basslar fena değil (1000 TL'lik bir kulaklık performansı beklenmemeli zaten) + Tasarımı ve görüntüsü çok hoş ve şık, + Şarj konusunu deneyemedim ama 11 saat olarak belirtmesi bir çok kulaklığa göre avantaj, - Dışarıya çok ses veriyor. Müziği son ses açıp dinlemek isterseniz metro veya metrobüste dayak yeme şansınız artar :) - 2 tarafta da kutusu olması çok hoşuma gitmese de aman aman bir problem değil, - Manyetikleri kapattığımızda müziğin durmaması belirttiğim gibi ciddi eksiklik. Son olarak bundan daha iyisi bu fiyatta yok. Tabii ki zevkler renkler farklıdır ama almayı düşünürseniz gönül rahatlığıyla yorumu okuduktan sonra alabilirsiniz. Umarım faydalı olabilmişimdir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kalite diyorum

    urun cok kaliteli parasinin hakkini veriyor. alacaklara tavsiye ediyorum. mukemmel urun sarji cok iyi gidiyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tereddütsüz Tavsiye

    Arkadaslar bu kulakligi yaklaşık 2 yıldır kullanmaktayım ve hala ilk günkü gibi ne pil gucu azaldı ne de herhangi bir problemi oluştu' kalitesine gelecek olur isek kesinlikle tereddüt etmeden alabileceğiniz bir urun yani urunu haftadan haftaya bir kere şarja koymak yeterli oluyor saatlerce dayanan pil ömrü bulunmakta ses kalitesine ise gelecek olur isek sadece alacak olanların alıp denemesini kesinlikle tavsiye ederim çünkü gercekten mükemmel bir bas ve tiz ses kalitesi bulunmakta.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İnanılmaz

    Bir çok ve pahalı kulak içi ve kulak üstü kulaklık kullandım ama bu ürün inanılmaz

  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyatına göre iyi

    Ürün elime beklenen sürede ulaştı. Ürünün malzeme kalitesi güzel. Kulaklıkları mıknatıslı. 1 saat boyunca spor salonunda kullandım. Kulaktan çıkma sorunu yaşamadım. Ürünün saklanması için göndeirlen kılıfı kaliteli. Ses kalitesi beklentimin altında kaldı. 1 puanı bu nedenle düşürdüm.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beklentimi fazlasıyla karşıladı

    benim telefonum da Huawei. kendi orijinal kablolu kulaklığına göre daha iyi ses kalitesi sunuyor. şarj olayı da gerçekten iyi. kulakta da gayet iyi duruyor iyi tasarıma sahip gerçekten...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bu fiyata bu kalite super. !!

    4 yildiz vermemin tek sebebi konusma sirasinda cevre seslerini de almasi.. Hepsiburada ile bir gunde elime ulasti. 2 gundur kullaniyorum şarjı daha bitmedi.. Benim gibi is amaçlı kullanacaklar için çok ideal.. Bu fiyata bu kalite kesinlikle tavsiye ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    1 haftadır kullanıyorum,şu ana kadar sesten memnunum. Yorumlar biraz korkutmuştu açıkcası ama bu kulaklıkta bas var arkadaş. Tabi değerlendirme kişiden kişiye değişir. Bundan önce kullandığım kablolu Xiaomi ANC & USB C (Type C) Kulak İçi Kulaklık Gürültü Önleyici Özellikli 113db kulaklık ile kıyaslıyorum. Seviye aynı gibi. Malzeme kalitesi olarak ise, eve xiaominin alüminyum gövdesinden sonra plastik kaplama biraz basit duruyor ama kesinlikle kalitesiz diyemem.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İyi ki almışım

    Bir haftadır kullanıorum. Gayet memnunum. Özellikle spor yaparken kablo engeli olmadan müzik dinleyebilmek için almıştım. Arkadan ayarlamayı yaptığınızda , koşarken batarya kısmı sallanarak sizi rahatsız etmiyor. Kulaktan çıkmıyor. Çok nadir kulaktan dışarı çıkar gibi oluyor, koşarken , onda da bir parça geri itiyorsunuz. Şarjı cidden çok gidiyor. Ki ben kulaklıkla yaşayan biriyim. Çok nadir , casper marka telefon kulaklığı görmüyor , onda da 2. Kez bağlan demek gerekiyor. Karşıdan konuşan bazen kendi sesini duyuyor bazen de sıkıntı yaşanmıyor. Dediğim gibi arkadan uzunluk kısalık ayarlamasını yaptığınızda karşıdan bakıldığında kaba da durmuyor. %85 oranında memnunum bu fiyata işim görülmüş oldu. Zaten pozitif yorumları okuyarak almıştım. Şimdi de ben yorum yaparak başkalarını yönlendirmek istedim. Almanızda fayda var. Muadillerinin piyasa fiyatı 500-600 liradan başlıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Huawei Kalitesi

    Ürünü daha önce incelemiştim ama Türkiyede yoktu. Bugün elime ulaştı. Demo şarjı ike 6 saat falan kullandım şarj %25 civarı gitti. Kulağınıza uygun başlığı taktığınızda baslar harika ve ne kadar hareket etseniz de düşmüyor. Google Npw ve Siri uyumu başarılı. Bu segmentte 6 kulaklık kullandım malzemesi ve sesi en kaliteli bu ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kask İçine Takıyorum

    Kasklar için takılan İntercomlar çok pahalı bir arkadaşın tavsiye ile sipariş verdim, ilk başta tereddütlerim vardı ama geldikten sonra denedim sonuç gerçekten çok iyi. Doğru ucu takar iseniz kulağı hiç rahatsız etmiyor ve ben kask ile birlikte kullandığım halde sonuç mükemmel.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tam Bir Müzik Canavarı

    Aslında alırken biraz tereddüt yaşadım.ama ne yalan söyliyeyim kalite gerçekten iyi malzeme kalitesi ses kalitesi bas tiz gayet başarılı beklediğimden daha iyi çıktı ayrıca yanında taşıma çantası çok hoşbir detay 1 günde elime geçti bağlantısını yapmak çok kolay bi eksiklik görmedim kulağa çok iyi oturuyor.En büyük avantajı diğer kulaklıklardan ağırlık dengeleyici konmuş olması koşerken sağa sola düşme yapmıyor teşekkürler hepsiburada....

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tam anlamıyla mükemmel.

    JBL T110BT ürününü kullanıyordum buna geçtim JBL e verdiğim paraya acıdım. Estetikliği, malzeme kalitesi, ses yalıtımı, şarj süresi, ses seviyesi, hafifliği, ergonomik yapısıyla bana göre hiçbir eksiği bulunmayan bir ürün yani bluetooth kulaklıktan daha ne beklenir bilemiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye edilir...

    ergonomi olarak süper. kulağa tam oturuyor ve ses yalıtım kalitesi gayet iyi. iş yerimde güvenlik ekipmnı olarak kişisel kulak tıkacı kullanımı MECBUR. bu ürünü kulak tıkacı olarak da kullanıyorum. ses kalitesi de gayet iyi. bağlantı problemi ve konuşma esnasında sesin gitmeme gibi problem yaşamadım. bugün 4.günüm. sabahları 1saat müzik sonrasında konuşma için kullanıp akşam 6da kapatıyorum. şuan şarj %50...

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel bir ürün

    Yorumlara istinaden aldım güzel bir ürün. Kullanışlı. İçinde küçük bir çanta çsı var 3 adet yedek kulaklığı ve şarj kablosu bulunuyor. Ürünü alacaklar şarj kullanımı detayını iyi okusun. İçerisindeki kitapçığa mutlaka göz atın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    1 yıldızı neden kırdım

    Kulaklık elimi ulaştıktan sonra 2 gün bekledim bu yorumu yazmak için daha önce plantronics backbeat 105 kullanan biri olarak söylemeliyim ki ses kalitesi daha iyi fakat video izlerken alt kısımdan çok azda olsa(çok dikkatli dinlemezseniz fark edemiyorsunuz) cızırtı geliyor.Aynı durum plantronicsde var mı diye baktım ondada aynı şekilde vardı.Bağlantı kurması ve şarj süresi çok iyi yalnız telefon konuşmasında otomatik bağlantı kurmadı manuel olarak konuşma esnasında kulaklığa bağladım.Fakat bu fiyata alınabilecek en iyi kulaklıklardan biri olduğu için 4 yıldız verdim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kaliteli Malzeme

    Ürün 1 gün içinde elime ulaştı. Hızlı kargo için öncelikle H.B. Ailesine çok teşekkürler. Kulaklık malzeme kalitesi anlamında çok tatmin edici. Kalitesini elinize aldığınız anda hissediyorsunuz. Taşıma çantası çok güzel duruyor, özellikle içinde şarj kablosu için bir göz olması beklenmeyen durumlarda hayat kurtarır. Kulaklığın üzerinde ki ile beraber dört farklı ölçüde kulaklık silikonu geliyor. Çift telefon desteği benim olmazsa olmaz özelliklerimdendi. Açar açmaz hızlı ve kolay bir biçimde bağlantıyı sorunsuz kurabildim. Telefon görüşmelerimde karşıya ses gayet net bir şekilde gidiyor. Müzik dinlerken bas performansı pek tatmin edici gelmeyebilir fakat benim gibi özellikle telefon görüşmesi için kullanıyorsanız sorun olmaz. Son olarak Iphone’a bağlanınca şarj göstergesi çıkıyor oluşu beni çok mutlu etti. Samsung’ta böyle bir gösterge çıkmıyor. Genel olarak her şeyi ile iyi bir kulaklık.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Güzel

  • HepsiB. aracılığıyla
    HARİKA

    Bu fiyat aralığında net şekilde en iyi kulaklık, evin içinde telefonu odada bırakıp rahatça müzik dinleyebiliyosunuz, kesilme seste bozulma yok, bence bass ı gayet iyi seviyede, eğer kulağınız için uygun kulak pedini kullanırsabız dışarıyada ses vermiyor, şarj ise aktif kullanımda yani günde 2-3 saat gibi, rahatlıkla 3 gün gidiyor, 10 saate yakın süresi var, bağlanma problemi de yok 👌🏻

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Huawei Sport Lite AM61 Siyah Bluetooth Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Huawei Sport Lite AM61 Siyah Bluetooth Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat