Buff BF12 Bluetooh Gümüş Kablosuz Kulaklık Yorumları

Buff BF12 Bluetooh Gümüş Kablosuz Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(33 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 19.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel kullanışlı

  • Trendyol aracılığıyla, 15.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    süper bir ürün hem kulaklık hemde hoparlör olması fiyatının hakkını veriyor

  • Trendyol aracılığıyla, 09.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    gumus rengi modele cok uymus. zaten asik olarak almistim ama kalitesi de beklentilerimi cok iyi karsiladi. satici sorunsuz yollamis urunu, cok tesekkur ederim🤍

  • Trendyol aracılığıyla, 05.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    bu zamana kadar kz zst kullanmış biri olarak kötü değil, f/p ürünü parasını hakediyor

  • Trendyol aracılığıyla, 30.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    her seyiyle asigiyim tek sikintisi mikrofon kalitesi onu da diger her seyinin kalitesi nötrluyor

  • NI1 aracılığıyla, 22.06.2021
    çok güzel ürün tavsiye ederim

    ürünü daha önce bir arkadaşımıza almıştık ben getirdim gayet fiyat uygun ürün anlatıldığı gibi

  • Trendyol aracılığıyla, 03.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Harika bir kulaklık

  • Trendyol aracılığıyla, 25.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    SAĞLAM, KALİTELİ, SES SÜPER VE KULAKLIK YERİ BÜYÜK İYİ KAPLIYOR

  • Trendyol aracılığıyla, 08.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    yoğun bir araştırma yaptım ürünle ilgili paylaşmak isterim. öncelikle bence ayni fiyatlarda Jbl ya da Sony alacağınıza bunu tavsiye ederim sebebi bu fiyata markanin isim bedeli yüzünden daha iyi olabilecekken daha düşük standartta bir ürün almış oluyorsunuz düşüncesindeyim. benim için ağırlık çok önemli bir faktordu 248 Gr ağırlığında. jbl den hafif Sonyden daha ağır fakat bantindaki yastık bence ağırlık problemini güzel çözüyor bu önemli. kulaklık kısmı çok büyük bu da kulağı tamamen kapatmasını ve kulak kepçesine baskı yapmamasını sağlıyor aslında. ürünün uzun saatler kullanmadım şarj durumunu bilemiyorum ama aynı zamanda kablolu da kullanılır olması güzel diye düşünüyorum. Bluetooth mesafesi gayet iyi hiç sorun yaşamadım. Hoparlöre gelecek olursak gerçekten bayıldım. sesi gayet yüksek.umarim ilerleyen dönemde de sorun yaşamam. satıcı son derece ilgili her soruya çok kısa sürede dönüyor ayrıca teşekkür ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 02.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    siyah olanı rica ettim.. sıkıntısız gönderdiler.. teşekkürler

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 12.04.2021

    Sıfır bi ürün aldım ama şarj kablosu çıkmadı

  • Trendyol aracılığıyla, 26.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    kulaklıkdan 2 tane aldım ilk aldığım 3 ay dan fazla oldu güzeldi ses kalitesi sağlamlık konusu şarj konusu ama ikinci aldığım ses kalitesi çok kötü gıcırtı var arka planda rahatsız edici birsekilde her şarkıda var

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Öncelikle ürünün ses kalitesi beklediğimin çok üstünde. Çok yüksek seslerde dahi dinlerken bir cızırtı hissetmedim. Hoparlör modunda da aynı şekilde. Şarjı gayet iyi dayanıyor. Fakat çok yoğun kullanmadığımdan bu konuda pek bir yorum yapamam. Eksiklerine gelince: kulaklığı boynunuza astığınızda çapı dar olduğundan biraz boynu rahatsız ediyor bu nedenle boyna asmak birazcık zor. Bluetooth 4 olduğundan birazcık ses gecikmesi var fakat oyun oynamıyorsanız hissetmiyorsunuz. Sadece oyunlarda hissediliyor. Bir de en son bağlandığı cihaza otomatik bağlanıyor ve kulaklık üzerinden bağlantıyı kesemiyorsunuz. Bağlantıyı kesip başka bir cihaza bağlamak için son bağlandığı cihaz ile bağlantısını kesmeniz gerekiyor. Fakat bunlar çok rahatsızlık verici şeyler değiller. Malzeme kalitesi iyi. Kimi yerleri çelik, kimi yerleri alüminyum, kimi yerleri ise plastik. Plastik parçalar da yeterince kaliteli. Ürünü beğendin ve sık kullanıyorum. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

  • Trendyol aracılığıyla, 09.03.2021

    Ses kalitesi kesinlikle iyi, 4.2 Bluetooth olmasına rağmen videolarda gecikme olmuyor. Ses sondayken bile seslerde herhangi bir boğukluk yok. Ben indirimdeyken çok ucuza aldım. Ama fiyat ne olursa olsun alın. Pişman olmazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Jbl 500 bt ye göre ses kalitesi 2 tık aşağıda gibi sanki yüksek ses veriyor evet ama kaliteyi bozuyor. Hem hopörlör hem kulaklık olması kullanışlı ama boynunuza asıp 10 dakkadan fazla taşıyacağınızı düşünmüyorum . Spor yapmak içinde biraz fazla büyük . Android de şarj seviyesi göstermiyor. TAA dan bakıp aldım orta halli bir ürün.

  • Trendyol aracılığıyla, 01.03.2021

    Ses kalitesi çok iyi

  • Trendyol aracılığıyla, 28.02.2021

    ürün geldiğinde kulaklığın bir parçası çıkmıştı ve kuklaklıkta bariz bir gecikme var ses kaliteside pek iyi değğil hoparlörü iyi

  • Trendyol aracılığıyla, 27.02.2021

    Gayet başarılı bi ürün kaliteli hizmet tek sevmediğim yanı tuşların duruş biçmi altlı üstlü değilde yan yana dursalar daha iyiymiş birde iphoneda şarj göstergesi yok android için bilmiyorum teşekkürler

  • Trendyol aracılığıyla, 05.02.2021

    kulaklık iken Ses kalitesini pek beğenmedim ama hoperlor olarak kullanıldığında cok iyi performansı var

  • Amazzon aracılığıyla, 01.02.2021
    Oldukça kaliteli, fp üstü bir ürün

    Ürün plastik değil, oldukça sağlam bir şey ve ses kalitesi üst düzey. Aynı zamanda hoparlör oluyor kulaklık fakat hoparlör olarak kullanırsanız şarj daha hızlı tükeniyor. Telefona bağlanma hızı eski kulaklığım Sony whch500 e göre daha iyi geldi bana. Ayrıca kulağı tam olarak kapatıyor, dışarıda kalmıyor kulağınız. Son olarak, gözlemlediğim tek bir dezavantajı var, o da biraz baskı uygulaması. Fakat bu dezavantaj spor salonunda ve basketbol sahasında kulaktan düşmeme konusunda avantaja çevrilebilir. Umarım yardımcı olmuşumdur.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Buff BF12 Bluetooh Gümüş Kablosuz Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Buff BF12 Bluetooh Gümüş Kablosuz Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat