Apple Watch Series 5 40 mm Altın Alüminyum Kasa Akıllı Saat Yorumları

Apple Watch Series 5 40 mm Altın Alüminyum Kasa Akıllı Saat yorum ve tavsiyeleri

(37 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.09.2020
    "watch6 serisi"

    Olumsuz yönleri: Watch 6 serisi zate 3800 lira abi siz şakamısınız birde 40mm diyo ahahahahah gidin heryerden 3000 3100e alın bu satıcıdan kesinlikle almayın apple da bile bu kadara satılmıyor nereden para kazanacaklarını şaşırmışlar

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.09.2020
    "super "

    Olumlu yönleri: Apple olduktan sonra ötesi tartisilmaz 🤟🏼

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.08.2020
    "harika"

    Olumlu yönleri: Aldığım üründen çok memnun kaldım hem gittigidiyora hem de Teknosa ya çok teşekkür ediyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2020
    "tavsiye ederim "

    Olumlu yönleri: Harika Olumsuz yönleri: Yok

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.05.2020
    "SAĞLAM"

    Olumlu yönleri: Eşime sevgililer günün de hediye aldım bu saatten uzun zamandır istiyordu zaten. Sonuçta kalitesini çok ta anlatmaya gerek yok. Netice de apple iş,in içinde olunca kalite de arkasından geliyor zaten. Model olarak ta çok şık çok tarz modern bir saat. Rengi falan da çok hoş. Bence bütçeniz yeterli ise akıllı saat alacaksanız tercihiniz kesinlikle bu olsun derim. Gerçekten daha iyisi yok bence.

  • Teknosa aracılığıyla, 20.05.2020

    Teknosa ya tşk ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.05.2020
    "."

    Olumlu yönleri: Bilekte çok şık duruyor. Aldığım günden beri spor yapmak daha güzel oldu. Kullanışlı, kullanımı kolay ve pratik bir ürün. Günde kaç adım attığımızı hesaplıyor.

  • Teknosa aracılığıyla, 14.05.2020

    Çok hızlı alışverişti.

  • Teknosa aracılığıyla, 13.05.2020

    teslimatta harika urunde kullanisli kesinlikle tavsiye edilir

  • Teknosa aracılığıyla, 09.05.2020

    Güzel bi rüründü. hızlı gönderildi. teşekkürler...

  • Teknosa aracılığıyla, 07.05.2020

    Harika bir saat bayıldım daha önce samsung Watch active 2 serisi kullanmıştım arasında cidden fark var iyi ki almışım

  • Teknosa aracılığıyla, 27.04.2020

    aldığım günden beri severek kullanıyorum, spor tasarımı ile tam bana göre. 40mm tam koluma uygun büyüklükte. rengi ise çok güzel. devamlı açık ekranı, milyonlarca şarkı kapasitesi, özel dönemlerimi takip etmesi ve gün boyu egzersizler ile ilgili beni bilgilendirmesi çok güzel. şarjı uzun gidiyor. tavsiye ederim.

  • Teknosa aracılığıyla, 27.04.2020

    Kendim için satın aldığımda memnun kalmıştım Bu yüzden eşime de satın aldım Kendisi çok fazla spor yapmasa bile gün içinde aktif çalıştığı için özellikle bildirimleri görüntülemeyi oldukça beğendi şarjı uzun gidiyor haftada bir ya da en fazla 2 kez şarj etmek aktif kullanmamıza rağmen bizim için yeterli oldu nabız gibi ölçümleri yapabildiği için de ekstra fayda sağladı

  • Teknosa aracılığıyla, 26.04.2020

    40mm gibi bir ürün benim bileğime tam oldu büyüğü olsa uymazdı kordonu çok yumuşak yavaş yavaş keşfediyoruz bakalım sağlık uygulaması tam çalışıyor

  • Teknosa aracılığıyla, 26.04.2020

    HEDEF AKTİVİTE BAYAN DÖNGÜSÜ VE MÜZİK ANLAMINDA ÇOK KULLANDIĞIM BİR ÜRÜN SANKİ BİR YARDIMCI GİBİ ÇALIŞIYOR ÇOK SEVDİM ELE TAM OTURUYOR HAFİF VE RAHATSIZLIK VERMİYOR DONMADAN KULLANIYORUM SAATTEN FAZLASI

  • Teknosa aracılığıyla, 25.04.2020

    Kızıma spor faaliyetleri içn satın aldım şarjından ve gösterdiği özelliklerden dolayı çok memnun kaldı elinden düşürmüyor hiç kuşku yok ki bu saat bir prestij ürünü, herkese tavsiye ederim.

  • Teknosa aracılığıyla, 25.04.2020

    bu ürünü kız arkadaşım için aldım. uzun zaman araştırdım. apple en çok tavsiye edilen. şu özellikleri var kalp atış hızını ölçüyor, gürültülü ortama girdiğinde uyarı veriyor, milyonlarca müzik dinleyebilirsiniz. rengi ve büyüklüğü tam kadınlara göre.

  • Teknosa aracılığıyla, 25.04.2020

    Harika bir saat bir akıllı saate bu kadar para verir miyim diye düşünüyordum ama verilirmiş ve her kuruşuna kadar hak ediyor. koluma tam oturdu 40mm bildirimleri anında alıp görüşmeyi sesli yapıp yanıt bile verebiliyorsunuz silikonu alerji etmiyor.

  • Teknosa aracılığıyla, 24.04.2020

    Bir süredir İlgilendiğim bir üründü Özellikle bu rengini görünce kaçırmak istemedim ekranı çok canlı ve net gün içerisinde düşük ışıkta da yüksek ışıkta da rahatlıkla görüntüleyebiliyorum bildirimleri buradan görebildiğim için sürekli telefon çıkarmak zorunda kalmıyorum ve şarjı çok uzun gidiyor nabız gibi kontroller yapabildiği gibi spor aktivitelerinde de destek oldu beğendim

  • Teknosa aracılığıyla, 24.04.2020

    Bileğime tam olarak oturdu. adım sayarı çok iyi gelen mesajları gecikme olmadan bildiriyor hatta cevap bile verebiliyorsunuz. evde spor yaparken bile takıyorum memnunum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Apple Watch Series 5 40 mm Altın Alüminyum Kasa Akıllı Saat kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Apple Watch Series 5 40 mm Altın Alüminyum Kasa Akıllı Saat yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat