Samsung Galaxy Fit SM-R370N Gümüş Akıllı Bileklik Yorumları

Samsung Galaxy Fit SM-R370N Gümüş Akıllı Bileklik yorum ve tavsiyeleri

(24 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Bin lira daha verin gt2 alın

    Üzerine 1000 lira verip gt2 alırım daha iyi. Aynı özellikleri yarı fiyatına yapan rakipleri var üstelik. Samsung biraz abartmış.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Alınır Ama Bu Fiyata Kesinlikle Değil

    Aynı segmentte daha kaliteli ürünleri çok daha uyguna bulabilirsiniz. Mesela mi band 4 bunun için biçilmiş kaftan. Aynı özellikleri bir yana pil konusunda Samsungdan çok dahs iddialı bir bakmanızı tavsiye ederim

  • Media Markt aracılığıyla, 11.11.2020
    Work out trainer

    Almadan önce work out trainer ile de eşkeştirebileceğimi düşünmüştüm ancak workout trainer ile senkronize olamıyor.

    Ürünü öneriyorum

  • Media Markt aracılığıyla, 06.05.2020
    Tavsiye

    Önceden Apple Watch kullanıyordum çok daha ucuza nerdeyse tüm özellikleri var şimdi bunu kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim.

  • Teknosa aracılığıyla, 29.03.2020

    Çok egzersiz seçebiliyorsunuz içinden bu muazzam her şeyinizi takip ediyor model ekranı var 1 inç e yakın bence hem hafif hem ucuz.

  • Teknosa aracılığıyla, 29.03.2020

    Eşime aldım ve şu an havalara uçacak neredeyse. Çok güzel ve kullanımı iyi olan bir akıllı saat. Rengi ve duruşu ile tam bayanlar için sanki. Kullanması kolay.

  • Teknosa aracılığıyla, 26.03.2020

    Tam sorcu bilekliği. silver rengi güzel gözüküyor ve kordonu vs yumuşacık. elinizde pek fazla hissetmiyorsunuz ama ölçüm ve bildirimler tam zamanında geliyor hızlı, kopma problemi yok.

  • Teknosa aracılığıyla, 25.03.2020

    HEM ŞIK HEM DE ZARİF BİR BİLEKLİK, SİLVER RENGİ FARKLI BİR HAVA KATIYOR. ELİNİZDE ARTIK BELLİ BİR SÜRE SONUNDA HİSSETMİYORSUNUZ. ÖLÇÜMLER UYKU TABİKİ VE ADIMSAYARI TAM ÇALIŞIYOR.

  • Teknosa aracılığıyla, 25.03.2020

    Kız arkadaşıma aldım ve şu an mutluluktan havalara uçacak. Kullanışlı bir ürünmüş. Benim beklentimi karşıladı hediye olarak. Fiyatı uygun ve alınabilir bir seviyede. Saat kullanan biri olmasa da bundan sonra spor görünümlü bu saati kullanacaktır diye umuyorum.

  • Teknosa aracılığıyla, 24.03.2020

    üzerinde amoled ekran var ve hafifliğinden dolayı hiçbir zaman bilekte hissettirmiyor kendisini dolayısı ile yormuyor adım ve bildirim sayaçları tam çalışıyor 2 yıl Resmi garantili.

  • Teknosa aracılığıyla, 24.03.2020

    Kullanımı hafifliği görüntüsü her şeyiyle tam bir kalite. Eşim kullanıyor ve çok memnun. Kendisi görüp istedi aslında. Bileklik gibi. Aslında kadın saatleri böyle ince olabiliyor ama bu dijital ve bazı şeyleri görmesi onda mutlu olmasına sebep oldu. Fiyatına göre iyi bir hediye bence. Tercih edilebilir.

  • Teknosa aracılığıyla, 24.03.2020

    spor koçum diye yorumluyorum. iki hafta oldu alalı inanılmaz yolda tutuyor. üstelik hem tasarımı hem de rengi çok şık. spor dışındaki günlük hayatımda da kullanıyorum. ayrıca 5ATM su direnci ile yağmur, çamur hiç bir yerde çıkarmıyorum ve zarar görmüyor. nabız ölçerken de normal dışında kalan bir ritmde uyarması sağlık için de çok faydalı. çok beğendim.

  • Media Markt aracılığıyla, 18.03.2020
    Mükemmel

    Bayağı memnun kaldım okul için de ideal. Su kilidini açıp duş da aldım, sıkıntı çıkarmadı.

    Avantajlar : Gerçekçi renkler, Parlak ekran, Hafif, Dahili hoparlörler, Dayanıklı

    Ürünü öneriyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.01.2020
    Spor yapacaksan al !!!!

    Öncelikle Samsung Gear Fit2 kullanan biri olarak zamanla şarj pinlerinin ter ile oksitlenip şarj olamama sorununu kullananlar bilir,muadillerine bakınca aynı bahsettiğim mekanizma İle şarj olmaları ama sadece gear fit te şarj pinlerinin olmadan şarj olması bu ürünü tercih etme sebebim oldu.Hafif ve pili rahat 4-5 gün idare eder , ben elma telefonda kullanıyorum fit ve Health yüklemeniz yeterli ,zamanla ekran görüntüsü çoğalacaktır eğer daha çok içinde oyuncak isteyenler saat almalarını öneririm.

  • Media Markt aracılığıyla, 19.12.2019
    Bakalım

    Alıcaz bakalım allah nasip ederse.. inşallah beklentilerimizi karşılar

  • NI1 aracılığıyla, 10.12.2019

    fit e ve fit arasında kalmıstım ama fazla olsun tam olsun mantıgıyla hareket edip fit olanı aldım harika bir tasarım parasının hakkını veriyor mesaj goruntusune kadar var bu fiyata akıllı saat bence süper tam spor la ugrasan biri için uygun hem saat hem healtn bracelet

  • Media Markt aracılığıyla, 01.12.2019
    Dehşet Ötesi

    Galaxy Fit ürününü bir gün önce aldım.Satın almadan önce Galaxy Fit ile Galaxy Fit e ürünleri arasında kararsız kaldım ve en sonunda Galaxy Fit ürününü satın aldım çok memnunum.Bu fiyata ve küçük boyutuna, kablosuz şarj imkanına, 5ATM (50 metre derinliğe) kadar dayanabilmesi, akıllı telefon üzerinden hiçbir kayıt yapmadan kullanabilme,yazılım ve güncelleme desteğine sahip, hd amoled ekranı sayesinde 16M renk derinliğine sahip alacak kullanıcılara kesinlikle öneririm.Yani bu kadar özelliği 23g ağırlığa sığdırmaları gerçekten taktire şayan.

    Avantajlar : Gerçekçi renkler, Parlak ekran, Hafif, Dayanıklı

    Ürünü öneriyorum

  • NI1 aracılığıyla, 13.11.2019
    Ürün Güzel tavsiye Ederim

    Ürünu yeni kullanmaya başladim, ama sporcular ve aktif kalori takibi yapmak isteyenler için süper ürün. Uygun da fiyatı, tavsiye ederim.

  • Media Markt aracılığıyla, 01.11.2019
    iyi

    Muhazzam bu ürüne bayıldım

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.10.2019
    2 kez satın almaya yeltendim

    Almak ile almamak arasında çok gidip geldim. Ülkede yaşanan mevcut ekonomik kriz ortamında 2 kez vaz geçtim almaktan. Ürün başarılı ve 'Fit' versiyonuna göre çok daha kullanıcı dostu. Ölçümleri isabetli ve malzeme kalitesi yüksek. Ama bu fiyat en az %30 düşmeli. Yoksa gidip şu çok satan Çin markasını alacağım.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung Galaxy Fit SM-R370N Gümüş Akıllı Bileklik kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung Galaxy Fit SM-R370N Gümüş Akıllı Bileklik yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat