Bosch WAJ20170TR A +++ Sınıfı 7 Kg Yıkama 2000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Yorumları

Bosch WAJ20170TR A +++ Sınıfı 7 Kg Yıkama 2000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.04.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Tek başıma yaşıyorum benim için gayet yeterli bir çamaşır makinesi. Az çamaşırım olduğu zaman da herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadan yıkayabiliyorum. Bir de yıkama süresi çok kısa olduğu için benim için çok ideal oldu bu makine. Rahat ve kolay kullanılabilir olmasıyla da tepe noktasına ulaştı.

  • Media Markt aracılığıyla, 28.11.2020
    FİYAT PERFORMANS

    Uzun incelemeler sonrasında düşük kapasiteli enerji verimliliği yüksek ve güven veren bir markaya ait bir çamaşır makinasını en uygun fiyatla Media Markt' ta buldum, alıyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.09.2020
    "güzel"

    Olumlu yönleri: çok memnun kaldık harika bi ürün. Çamaşır makinası sonuç olarak uzun vadede kullanılan bi ürün olduğu için tabii biz de olabildiğince kaliteli ve sağlam aynı zamanda kullanışlı ürünler tercih etmek istedik. Aradık ve bunu bulduk çok kullanışlı ve sağlam bi ürün sizlere de tavsiye ederim kesinlikle.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.08.2020
    "İYİ"

    Olumlu yönleri: Yazlıkta kullanıyoruz 1000 devir sıkma performansı ve 7 kg özelliği ile yıkama performansı güzel, EcoSilence Drive özelliği ile sessiz ve enerji verimliliği yüksek olan ürün, genel anlamda memnunum ve fiyatıda piyasadaki çamaşır makinelerine oranla uygun oluyor.

  • Media Markt aracılığıyla, 05.06.2020
    güzel ürün

    ürünü aldık. sipariş sürecinde biraz gecikme oldu ama yardımcı olundu. kullanımı çok pratik. fiyatı da uygun.

  • Teknosa aracılığıyla, 25.05.2020

    7kg taşıma kapasitesi bizim için yeterli idi eskisi çok düşüktü zaten 2 kişiyiz karı koca olarak. Eşimde fazlasına gerek görmedi 1000 devir yeterli zaten 800 de kullanıyoruz devamlı ama 10 yıl motor garantisi olması cezbedici gerçekten.

  • Teknosa aracılığıyla, 22.05.2020

    Hem tek kişiyim Hem de öyle çift kişilik yorgan battaniyelerim yok bu yüzden kilogram olarak büyük bir makine tercih etmedim 7 kilogram benim için ideal oldu özellikle enerji tasarrufuna ve devrine baktım eşyalarımı çok böyle özel ve hassas eşyalar olmadığı için hepsini neredeyse 1000 devirde sıkıyorum kuru gibi çıkıyorlar balkon olmadığı için asmak sorun oluyordu böylesi çok rahat çamaşırların üzerine koyduğumda bile birkaç saat sonra kuruyor A+++ enerji verimliliğine sahip olduğu için istediğim zaman çalıştırıyorum tasarruf saatleri var Onları bile beklemiyorum 10 yıl motor garantisi sayesinde de uzun ömürlü kullanacağımı düşündüm

  • Teknosa aracılığıyla, 17.05.2020

    Evdeki makine eski olduğu için hem su akıtıyordu hem de çok hareket edip fazla ses yapıyordu Bu yüzden yenilemek istedik özellikle dijital ekranını oldukça Beğendik makinenin işi bitsin çıkarız derdimiz kalmadı ne kadar süre olduğunu rahatlıkla görebiliyoruz 2 kişi olduğumuz için 7 kilogram bizim için ideal oldu sadece çift kişilik yorganlar için uygun değil Özellikle A+++ Enerji verimliliği sayesinde de elektriği oldukça tasarruflu kullanıyor 10 yıl motor garantisi ise satın almamı kolaylaştırdı

  • Teknosa aracılığıyla, 17.05.2020

    Ben bu tarz eşyalarda elektrik tüketimine önem veriyorum. A+++ neredeyse hiç elektrik tüketmiyor. 7 kg yeterli daha büyük kapasitelerde var ama bu benim için yeterli. 1000 devir baya kurutuyor. Çok sessiz çalışıyor. Tüm bunların dışında 10 yıl motor garantisi var.

  • Teknosa aracılığıyla, 15.05.2020

    2 kişi için yeterli oluyor çok büyük cisimleri belki kullanamazsınız ama yine de battaniye vs için sığar. A+++ neredeyse hiç enerji harcamıyor denebilir. 1000 devir de yetiyor zaten kargo süresi hızlı oldu.

  • Teknosa aracılığıyla, 14.05.2020

    Evde tek yaşadığım içi yıkama kapasitesi 7 kg ve 1000 devir ise benim için yeterli. hassas yıkama yapıyor. çok sessiz çalışıyor. 10 yıl motor garantisi var bence bu mükemmel bir şey. Enerji tüketim ise yok gibi bir şey A+++ . yıkama esnasında durdurup çamaşır ilave edebiliyorum. beğendim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch WAJ20170TR A +++ Sınıfı 7 Kg Yıkama 2000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch WAJ20170TR A +++ Sınıfı 7 Kg Yıkama 2000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat