Arçelik 574561 EB F Enerji Sınıfı 514 lt Çift Kapılı Buzdolabı Beyaz Yorumları

Arçelik 574561 EB F Enerji Sınıfı 514 lt Çift Kapılı Buzdolabı Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel teşekkürler kurulum servis güzeldi

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünün tesliminde servis randevusunda o kadar yardımcı oldu ki satıcı,gözüm kapalı öneririm .üstelik ürün kapıdan geçmedi acil servis kaydı yaptılar ürünün hacmi soğutması iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel ve beğenerek kullanıyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.02.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: bir süredir kullanıyoruz geniş hacimli güzel bir dolap

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.09.2020
    çok şık

    Olumlu yönleri: Dolap kapladığı alan bakımından iç hacmi oldukça geniş. Derece ayarlama kısmı kullanışlı. Soğutması oldukça hızlı. Olumsuz yönleri: Dolap ilk geldiğinde derin dondurucu bölmesinin kapağını kapattığımda dolabın arka alt kısmından ıslık sesi gibi bir ses çıkartıyordu ve oldukça güçlü bir sesti yan odalardan duyuluyordu. Teknik servis geldiğinde sesin nedenini anlayamadı. Ses arkadaki buz suyunu tahliye hortumundan geliyordu. Dolabın çalışmasında hiçbir sorun yoktu. Hortumun içinde hiçbir parça sıkışmamıştı. Ancak tasarımdan dolayı üst kapağı kapattığımızda havanın dondurucu kısımda büzüşmesinden dolayı hortum içeriye hava çekiyor ve ıslık sesi çıkarıyordu. Sorunu anlayamayıp dolabı 1,5 hafta sonra değiştirdiler. Gelen yeni dolabın tek farkı su tahliye hortumuna susturucu takılmış. Dolabı boşuna götürdüler. Ancak susturucu ıslık sesini kesmesine rağmen arkadan hala bir tıslama sesi geliyor. Rahatsız edici. Eski dolabım 50 db ses şiddetinde çalışıyordu. Bu dolabın etiketinde 40 db yazıyor. Ancak aynı sesi çıkartıyor. Motor çalışması sessiz fakat gaz dolaşım sesi ve fan sesi motor sesinden fazla.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik 574561 EB F Enerji Sınıfı 514 lt Çift Kapılı Buzdolabı Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik 574561 EB F Enerji Sınıfı 514 lt Çift Kapılı Buzdolabı Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat