Beko 974561 EI A++ 560 lt Çift Kapılı No-Frost Buzdolabı Gri Yorumları

Beko 974561 EI A++ 560 lt Çift Kapılı No-Frost Buzdolabı Gri yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok memnunum ve Kargo kurulum don derece süper

  • Trendyol aracılığıyla, 14.09.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Mağazadan almış olduğum ürünü lojistik firması kata kadar taşımadı. Servisin kata taşıyacağını söyledi. Servis kuruluma geldiğinde lojistik firnası taşıyacaktı, biz taşıyamayız dedi. Kendi imkanlarımla yukarı çıkarmam gerektiğini söyledi. Ekstra ücret ödeyerek asansörle ürünü kata çıkardım. Servis tekrar kuruluma geldiğinde kutuda herhangi bir hasar yoktu ve kutuyu açtı. Kutu açılınca ürün darbeli çıktı. Şu an ne bayi ne de servis ürünün arkasında durmuyor. Mağduriyetimin bir şekilde giderilmesini talep ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.02.2022
    Çok Güzel

    Olumlu yönleri: Satıcı da ilgiliydi. Üründe çok güzel. tavsiye ederim. pişman olmazsınız. tşk

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Nakliye süreci uzun sürebilir. Endişelenmeyin. Memnunuz . İyi seçim yaptık.

  • Trendyol aracılığıyla, 09.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    İboss dtm - sevinç pazarlama 'dan bedava verseler yine almayın!! Yorumum başta çıksın diye bes yildiz verdim. Sinir hastası olmak istemiyorsaniz bu satıcıdan UZAK DURUN! Ürün elimize ulaştı görünmesine rağmen daha satıcıdan cikmadi bile (15 günü geçti). Muhattap bulmak zor, kimsenin birbirinden haberi yok. Surekli bir yere yonlendiriliyorsunuz ama çözüm yok. Ürün hangi kargoya verildi deniliyo ama hangi kargo firmasi bilen yok, takip sıfır! Elimize ulaşır mı bilmem ama ulaşsa bile artık bu saticidan mal almam. PARANIZLA REZİL OLMAYIN! edit: ürün bir sekilde geldi ama mağazanın ilgisizliginden dolayi ürün iade edildi olarak gorunuyor. parayi da iade ettiler garip sekilde urun elimizde, paramiz elimizde. Resmen paramı almalari icin de ben uğraşacağım şaka gibi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Beko 974561 EI A++ 560 lt Çift Kapılı No-Frost Buzdolabı Gri kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Beko 974561 EI A++ 560 lt Çift Kapılı No-Frost Buzdolabı Gri yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat