Hoover Dolce Eco HON 100X E + HHW6LMX + HECH 616 1X Ankastre Set Yorumları

Hoover Dolce Eco HON 100X E + HHW6LMX + HECH 616 1X Ankastre Set yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünler genel olarak başarılı, aspiratör biraz basit sadece ama iş görüyor. Sorunsuz elimize ulaştı, servis çağırdığınızda dikkat edin özensiz iş yapabiliyorlar, bizim elektrik hattımızın üzerinden delik açmışlar, bi kaç gün onunla uğraştık.

  • Trendyol aracılığıyla, 07.10.2022
    (Ürünü satın aldı)

    ocak fırın problemsiz fakat davlumbaz hayal kırıklığı aşırı sarsıntılı ve gürültülü bir motor sesi, basınca içe kaçan düğmeler çok ince malzeme sallanıyor servisi çağırdım muhtemelen davlumbazı iade edeceğim çok kötü

  • Trendyol aracılığıyla, 09.08.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Fiatı diğer markalara göre çok uygundu hemen aldim. iyikide almışım satıcıya ve kargo şirketine teşekkür ediyorum hızlı teslimat için performansı çok iyi tavsiye ediyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 16.06.2022
    (Ürünü satın aldı)

    i trendyol ve iş ortaklarinin hepsine tesekkurler

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.11.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Yaklaşık 1 aydır aktif olarak kullanıyorum, tüm set Harika kesinlikle tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2019
    hızlı teslimat

    ilgili ve alaka yüksek, teslimat hızlı teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.03.2017
    mekanik olarak guzel urun

    Ancak ufleseniz leke oluyor. Paslanmaz malzemesi dusuk. Aspitatoru cok sesli ve zayif. Servis ve kurulum hizmeti mukemmel. Kendi evinize aliyorsaniz, şık modern kullanimli daha üst düzey markayı tercih etmenizi tavsiye ederim. Ama bu fiyata bundan daha iyi olamazdı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2016
    Çok teşekkür

    Bu fiyata alınabilecek en güzel ürün hızlı bir gönderi oldu servisi çok ilgili kurulumunu güzelce tamamladılar firmaya çok teşekkür ederim verdiğim siparişten gayet memnunum

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Hoover Dolce Eco HON 100X E + HHW6LMX + HECH 616 1X Ankastre Set kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Hoover Dolce Eco HON 100X E + HHW6LMX + HECH 616 1X Ankastre Set yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat