Grundig TM 6860 1650 W 0.7 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Füme Yorumları

Grundig TM 6860 1650 W 0.7 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Füme yorum ve tavsiyeleri

(1803 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 29.12.2022
    1 yıl kullanım sonrası su sızdırıyor

    Her şey iyi hoş kullanılırken aradan zaman geçtikten sonra üst demlik sapından su sızdırmaya başladı, bi süre sonra da su ısıtıcı kısmından su sızıntısı başladı ve sigortayı attırıp ürün bozuldu.

  • Amazzon aracılığıyla, 10.11.2022
    Şık güzel

    Ürün elime çok hızlı ulaştı estetik açıdan güzel sesi eski caycımdan az tek sevmediğim tarafı kapağın altı plastik ve çok sert kapanıp açılıyor.herseyi metal yapmışlar kapağı da yapsanız. Ama bu tarzın full metal kapaklı olanı görmedim

  • Amazzon aracılığıyla, 10.10.2022
    kullanışlı

    kampanyadan almıştım ürünün rengini çok beğenmiştim ve kir leke tutmuyor bu anlamda çok kullanışlı hem kattle olarak hem çaycı olarak ayrı ayrı kullanımı güzel

  • Amazzon aracılığıyla, 03.10.2022
    2 yıl sonra su akıtmaya başladı.

    Planlı eskitme sanki devrede, garantisi bitince çöpe atmak için yapılmış. Bunu göze alarak alın.

  • Amazzon aracılığıyla, 29.09.2022
    Alt kısımda kireç

    Rengi ve malzeme kalitesi iyi görünüyor fakat uzun kullanımda alt kısımda kireç oluşumu yaptı. Çaylar için karışmayı önleyici aparat mevcut. F/P ürünü.

  • Amazzon aracılığıyla, 16.05.2022
    Hızlı ısıtıyor, sıcaklığını güzel koruyor.

    Çok şık bir ürün, hızlı ısıtıyor. Evinizde de kedi varsa kırılmaması için ideal.

  • Amazzon aracılığıyla, 23.04.2022
    Kaliteyi bitirmiş

    2020 yılında almıştım uzun süre kullanırım diyordum çünkü daha önce arçelik olanı 6 sene kullanmıştım fakat bu 2 senede sapın alt bölümünden su akıtmaya başladı, yeri tam olarak sapın alt bölümünde açma kapama tuşunun altından su sızdırıyor umarım servis tamir eder çünkü 2 yıl önce 318 tl olan ürün şuan abartılı fiyata 900 tl kalite olsa bu fiyat neyse de maalesef eski kalite yok artık. Çok yazık iyi yorum yapamıyorum ünlü marka için.

  • Amazzon aracılığıyla, 30.03.2022
    gayet güzel çok memnunum

    ürün 2 bardak suyu tam 2 dakikada kaynatabiliyor. hızı bu açıdan yeterli bence. malzeme kalitesi ortalama ve yeterli, sağlam hissettiriyor. gönül rahatlığıyla alınabilir.

  • Amazzon aracılığıyla, 12.03.2022
    Kapağı Oturmuyor ve Ürün Hasarlı Geldi

    Uzun araştırmalardan sonra aldığım bu üründen memnun kalamadım, çünkü ürünü kullanamadım. Demlik kısmı çizikler ve lekelerle doluydu. Plastik aksamda çizilmeler mevcuttu. Bunların ötesinde demliğin kapağının oturması için ve aynı şekilde çıkartmak için çok ciddi bir efor harcanması gerekiyor. İçi çay dolu iken yapılacak bir iş değil, günlük kullanıma asla uygun değil. Çelik çay filtresi çok hoş olmakla birlikte demliğe göre oldukça büyük, filtreyi koyunca demlikte yer kalmıyor maalesef. Hemen iade sürecini başlattım. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.02.2022
    Paketleme çok kötü

    Olumsuz yönleri: Ürün ezilmiş olarak ve yamulmuş olarak geldi. Ürünün paketlemesi çok kötü kendi ince kutusuyla göndermişler. Bir daha gittigidyordan teknolojik ürün almam. Diğer alışveriş siteleri teknolojik ürünlerde kendi koruyucu kutularıyla ve iyi paketlemeyle gönderiyor. İşlevsel olarak sorun çıkarmadığı ve acil ihtiyacım olduğu için iade etmeyeceğim ama alışverişimden çok mutsuz oldum. Eğer bu ürünü alacaksanız başka siteden alın. O sitelerde daha sağlam ve koruyucu malzemelerle gönderim sağlanıyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 24.02.2022
    .

    iş olarak çok başarılı sadece boyası sökülüyor erkenden.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.01.2022
    hızlı kargo

    Olumlu yönleri: Hızlı kargo, ürün de şık ve kullanışlı

  • Amazzon aracılığıyla, 12.01.2022
    Kaliteli bir ürün değil!

    İlk demlemede çay haznesinin kapak kulpu yerinden çıktı ve geri takamadık. Kulp plastik ve kalitesiz ve kapak sıkı durduğu için açarken biraz güç kullanmak gerekiyor buna istinaden daha kaliteli malzeme ve sağlam montaj yapılması gerekirdi. Ayrıca güç ünitesi stabil değil sağa sola salınıyor ve bu güvenli değil. Tavsiye etmiyorum fiyat performans açısından başarısız bir ürün.

  • Amazzon aracılığıyla, 08.01.2022
    gorulmesı ıcın 5 yıldız verdım

    bugun 08.01.2022 ıtıbarı ıle alt demlıkte su sızıntısı basladı. yanı urunun omru 2 yıl bıle degılmıs kımseye tavsıye etmıyorum. urunu garantı kapsamına gonderecegım ama alacagım cevabı sızde tahmın edebılırsınız kullanıcı hatası dıyecekler. caydanlıkta nasıl bır kullanıcı hatası olabılır dusunemıyorum cunkı alt bırlesım yerınden resmen su sızdırıyor ve ıcındekı kaplaması dokuluyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    3 yıldır kullanıyorum üst kısmı makineye attım soyuldu biraz sızdırma da yapıyor ilk günden beri

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.12.2021
    grundig

    Olumlu yönleri: ürünü kullanmadım ama görünüşü güzel sadece üst demliğe kapak zor girip çıkıyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.12.2021
    normal

    Olumlu yönleri: Normal

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    İyi bir ürün tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.12.2021
    Kırık ürün ile mağdur ediliyorum

    Olumsuz yönleri: Kırık ürün gönderildi, hem mağaza ile hem müşteri hizmetleri ile ürünü açar açmaz iletişime geçmeme rağmen ürünü değiştirmeyi kabul etmediler. Mağdur bırakıldım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünün altı ile üstü değişik birbirinden farklı geldi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Grundig TM 6860 1650 W 0.7 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Füme kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Grundig TM 6860 1650 W 0.7 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Füme yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat