Homend Royaltea 1741 2000 W 1 lt Demleme 1.9 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Metalik Yorumları

Homend Royaltea 1741 2000 W 1 lt Demleme 1.9 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Metalik yorum ve tavsiyeleri

(20 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 29.10.2021

    Ürün paslanmazı konusunda başarılı sıcak tutmasıda öyle sadece kullandıkça plastik olan yerlerde beyazlama oluyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.09.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) cok kotu urun

    Olumsuz yönleri: ketle kismindan su akitiyor ve suzgec kapaga oturmuyor cay koyarken copler bardaga geliyor homend kaliteyi yok etmiş

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.07.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: "Çayın tadını harika yaptı kahvaltıda aşrırı pratik olıyor bayıldım. Ben indirime girmeden bir gün önce aldım lakin her kuruşunu sonuna kadar hakkediyor. Hem çok şık hem oldukça büyük. Çok memnun kaldık, oldukça kullanışlı. Demliğin kolay temizlenmesi, akıtma yapmıyor oluşu büyük artı. Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.06.2021
    kaliteli

    Olumsuz yönleri: Çay içmeyi çok sevdiğim için evime gelen misafirlerime ya da arkadaşlarıma da sürekli çay ikram ediyorum. Bu yüzden bir çay makinesi almak istedim. Bu ürünü reklamlarda görüp beğenmiştim. Biraz araştırdığımda da alanının en iyilerinden olduğunu öğrendim. Gelen yorumlarda oldukça iyiydi. Hiç pişman etmedi ürün. Gerçekten güzel çaylar çıkarıyorum bu makine sayesinde. Misafirlerim de çok beğeniyor.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.06.2021

    Yaklaşık 8 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum 8 yılda sadece iki kez arıza verdi birinde garanti kapsamındaydı ikinciside 8. Yılında arızalandı ve homend hiçbir ücret talep etmeden ürünümü tamir edip en kısa zamanda bana ulaştırdı teşekkürler homend

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kulplarında beyaz beyaz lekeler mevcut yıkamama rağmen geçmedi hiç memnun kalmadım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.04.2021
    SEVDİM

    Olumlu yönleri: Öğrenci evinde kullanmak için satın aldık. Çay makinası fiyatları ile karşılaştırarak satın aldım. Oldukça kullanışlı ve ekonomik bir model. Çayı dagayet lezzetli ve oldukça hızlı bir şekilde yapıyor. Bu şekilde bir ürüne ihtiyacınız varsa bu ürünü gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.04.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Ürün gayet güzel Olumsuz yönleri: Çaycının demlik içindeki süzgeci uygun değil

  • Trendyol aracılığıyla, 19.12.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün hasarlı geldi, iade edeceğiz.

  • Trendyol aracılığıyla, 01.10.2020

    Yıllardır kullandığım farklı renginden sonra bu rengi de çok güzel. Kullanışlı bir ürün homend kalitesi kendini belli ediyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 15.09.2020

    Ürün alt tarafindan su kaciriyor hayal kırıklığı

  • Trendyol aracılığıyla, 29.08.2020

    Güzel ve kaliteli

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.08.2020
    MEMNUNUM

    Olumlu yönleri: İlk defa böyle bir ürün denedim. Çok başarılı üretilmiş. Suyu hemen hızlıca ve sessizce kaynatıyor. Eski çaydanlığım resmen gürültü makinesiymiş. Kaynatırken mutfakta kimse birbirini duymuyordu. Ama homend konuşan çay makinesi bu sorunumuza çare oldu resmen. Çay tiryakisi bir kadın olarak ben aşırı beğendim. Hem sessiz oluşunu hem de hızlı kaynatma özelliğini ve tabiki de konuşması ayrı bir efsane diyebilirim. Konuşma özelliği sayesinde çayımınızın hangi durumda olduğunu veya demlenip demlenmediğini ayağa kalkmadan uzaktan öğrenebiliyoruz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.05.2020
    MUHTEŞEM

    Olumlu yönleri: Çayı çok seviyoruz ailece. Çay olmazsa olmazımız. :)) Eşim de ben de çay kolik olduğumuzu söyleyebiliriz. Bunu da görünce çok beğendik ve aldık. Sadece şıklığı değil özellikleri ve performansı da harika. Makine konuşuyor. Mesela suyunuz kaynadıında kponuşarak haber veriyor size :)) Çok eğlenceli şaka bir yana gerçekten de çok kaliteli. İhtiyacı olan kaçkırmasın muhteşem bir makine.

  • Trendyol aracılığıyla, 29.05.2020

    Tam da beklediğim gibi. Çeyizim için aldım. İyi ki de aldım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.05.2020
    İYİ DEĞİL

    Olumsuz yönleri: Ben aldım ama doğru düzgün kullanamadım. Demlik kısmı akıtıyor. Bir de çay doldururken çay akıtan yerde akıntı olduğu için sürekli iz oluyor. Temizlenmesi de sürekli gövdesin de iz oluyor falan hiç kullanışlı değil. Ben kaldırdım duruyor öyle. Kimseye de tavsiye etmem valla.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2020
    Çok iyi

    Olumlu yönleri: keyifle kullandığım ve keyifle tavsiye edebileceğim kullanışlı güzel bir çay makinesi

  • Trendyol aracılığıyla, 11.05.2020

    Diğer makinelere göre sessiz çalışıyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 07.05.2020

    ürünü yorumlara bakaraktan sipariş vermiştim ama dedikleri gibi değil demlik içindeki süzgeç büyük kalmış hatta üst kısım çok küçük. ayak kısmı tam oturmuyor sallanıyor bu yüzden iade edeceğim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.03.2020
    Güvenilir Satıcı İyi Ürün

    Olumlu yönleri: Ürün garanti belgesiyle, faturasıyla orijinal kutusuyla geldi. Çok sessiz çalışıyor ve kaliteli duruyor. Kendi kutusu dışında bir kutuya daha konulup gönderilebilirdi aslında ama paketlemeden de memnun kaldım. Kargo çok hızlıydı satın alım sonrası 2 saat içinde yollandı. Teşekkür ederim. Tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Homend Royaltea 1741 2000 W 1 lt Demleme 1.9 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Metalik kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Homend Royaltea 1741 2000 W 1 lt Demleme 1.9 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Metalik yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat