Grundig CG 5960 1800 W  Adet Pişirme Kapasitesi Tek Yönlü Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Yorumları

Grundig CG 5960 1800 W Adet Pişirme Kapasitesi Tek Yönlü Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(532 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 11.08.2023
    Kaliteli ürün

    Harika bir ürün. Kullanımı rahat ve sade.

  • Amazzon aracılığıyla, 20.07.2023
    Tostu hiç güzel olmuyor

    Arkadaşlar ekmek ısıtmak için alınabilir ama asla tost makinesi değil. Ekmeği asla kızartmıyor ben hiç beğenmedim. Dış görünüş olarak evet şık ama benim için güzel bir tost yapması daha önemli. Birkaç yorumda yine görmüştüm ama kendim deneyimlemek istedim gerçekten tost konusunda aşırı başarısız ne kadar kötü olabilir ki alt tarafı tost demeyin gerçekten çok kötü

  • Amazzon aracılığıyla, 19.07.2023
    Fiyat/performans ve Arçelik güvencesi !

    Öncelikle tost makinesi beyaz değil, buz mavisi/beyazı gibi duruyor. İlk kullanımda 20 dk civarı 4. yani son kademede boşta çalıştırdım. Biraz duman attıktan sonra kullanıma hazır hale geldi. Daha sonra levhaları iyice yıkadıktan ve kuruttuktan sonra ilk tostu denedim; sonuç, başarılı. Çok hızlı ısınıyor, biraz geç soğuyor. Ürünün metal, plastik ve teflon levha kalitesi gayet iyi duruyor. Bence bu fiyata Arçelik servis garantisi avantajı ile alınabilecek, sınıfının en mantıklı tost makinesi olabilir. Makinenin tek eksiği kilit sistemi yok, ama kapatıldığında ayakta dik durabiliyor. Not: Ürünü alalı 1 ayı geçti ve hiçbir sıkıntısı yok gayet güzel çalışıyor. Ancak ürünü aldığımda prime day indirim dönemiydi ve fiyatı bir-iki gün sonra benim aldığım fiyatın biraz altına düşmüştü. Kampanya koşullarına göre bildiğim kadarıyla arada fark oluşursa geri ödeniyordu. Bu konuyla ilgili mailler atmama rağmen maalesef geri dönüş olmadı. Sadece bu konu kafama takıldı.

  • Amazzon aracılığıyla, 19.07.2023
    Fazla ısınmıyor, bekleneni veremiyor

    Ürün başarısız, ayni w başka markada 2. Kademede tost yaparken bunda 4. Kademede bile ayni ısıyı yakalayamadım. Plastik yerleri kalitesiz, üst kismin plakasi ile kasa arasında boşluk kalıyor. 500 600 lira arasi olsa tamam ama üstünü kesinlikle hak etmiyor. Grundig bir cok ürün mevcut, ancak bu sefer pişman etti.

  • Amazzon aracılığıyla, 17.07.2023
    Kaliteli

    Grundig senelerin markası dedim ve aldım. Hiçbir konuda beni yanıltmadı, ekmek ısıtma tost yapma konusunda çok başarılı. Izgara bile yapabiliyorum. Şık sade bir tasarımı var.

  • Amazzon aracılığıyla, 26.06.2023
    Ekmek kızartma makinası

    Ben ekmek kızartmak için aldım.4 kademe ayarlanabilir gücü çok iyi.memnunum

  • Amazzon aracılığıyla, 21.06.2023
    Güzel

    Ürün gercekten güzel, en üst model olmaza bile işini güzel yapiyor ve mutfakta güzel duruyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 18.06.2023
    çok kaliteli bir ürün, herkese tavsiye ederim.

    harika kullanışlı bir ürün.

  • Amazzon aracılığıyla, 12.06.2023
    Bu fiyata daha iyisi piyasada yok

    Eksikleri var ama bu fiyata daha iyisi yok, olsaydı onu alırdım zaten :) Üst tabla hafif oynuyor ama fonksiyona etkisi yok, sıcaklık kademe döndürgeci takılarak ilerliyor ama fonsiyona etkisi yok, plakalar tek yönlü ve çok ince ama esnemiyor ve fonksiyona etkisi yok, plastiklerin ısı yalıtımı çok çok yetersiz fonksiyona değil konfora olumsuz etkisi var fakat elinizi yakmaz. Basit tek eksenli bir tost makinesi. Kargo kutu içinde kutu olarak geldi, kargo kutusu köşelerden ezilmişti ama ürün kutusunda herhangi bir deformasyon yoktu, olsaydı açmadan iade ederdim.

  • Amazzon aracılığıyla, 25.05.2023
    Kaliteli

    Ürün gayet hızlı ulaştı. Kullanım sırasında ısınma süresi gayet iyi. yıkanabilir olması güzel .

  • Amazzon aracılığıyla, 23.05.2023
    Yeterli

    2 kişi için bence yeterli. Isınma süresi bana göre ideal. Kenarında köşesinde bir tutamak olsaysı ve kendi kendine ufak ufak bastırsaydı harika olurdu.

  • Amazzon aracılığıyla, 23.05.2023
    Başarısız

    Tasarımı kullanımı etkiliyor

  • Amazzon aracılığıyla, 15.05.2023
    ürün hakkında

    şık bir ürün, henüz kullanmadım.

  • Amazzon aracılığıyla, 07.05.2023
    Fiyat performans ürünü

    Ürün gayet guzel ve hızlı tost yapıyor. Bir tam ekmegi icine alabilecek kadar büyük. Bu fiyata bu performan muhteşem.

  • Amazzon aracılığıyla, 24.04.2023
    Plakalar değişmiş

    Daha önce aynı üründen almıştım. Plakalar daha kalın ve çift tarafı kaplamaydı. Bu gelen üründe plakalr ince ve tek yüzeyi kaplama yapılmış. Kutuyu ilk açan ben olsaydım iade ederdim. Kullanmaya başlamışlar. Ama keşke kalitesi bozulmasaydı.

  • Amazzon aracılığıyla, 20.04.2023
    Tost

    İyi ki almışız. Gerçekten hem şekil olarak güzel hem de ısıtması ve kullanması çok iyi

  • Amazzon aracılığıyla, 15.04.2023
    Çıkarılabilen Izgaralar Bulaşık Mak.’de YIKANMIYOR

    Grundig kalitesi ve fiyat performans ürünü, bir tost ızgarısına 3K’larda bedel ödemeye gerek yok, sonuçta ekstra farklı bir özelliği olabilecek bir ürün de değil. Tek eksisi kolaylıkla çıkan ızgaralarının bulaşık makinesinde yıkanamıyor oluşu, onun dışında her açıdan benzerlerinden farksız. Gayet yeterli ve 2 yıl da Arçelik destekli garantisi mevcut. Türkiye gibi ekonomisinin battığı, alım gücünün yerlerde süründüğü bir ülke için fiyat açısından son derece ideal olduğunu utanarak da olsa söylemeliyim. 🙃

  • Amazzon aracılığıyla, 30.03.2023
    F/p ürünü

    Ürün birinci derecede bile hemen ısındı. Gayet güzel plakları çıkıp yıkanabiliyor sapı sağlam. Tam açılıp ızgara şeklinde de kullanılabiliyor. Biraz geç soğuyor ama sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum. Üzeri de çelik ısınırken sesler geliyor ısındıktan sonra sesler bitiyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 29.03.2023
    Tost

    İdare eder memnunum

  • Amazzon aracılığıyla, 15.03.2023
    Almadan önce okuyun

    Yorumları okudum, genel kanı, ısınmadığı yada geç ısındığı, ekmeklerin tost gibi olmadığı ve kötü olduğu yöndeydi... Ne kadar kötü olabilir ki dedim ve aldım. Fakat Çoook kötü!!! Estetik, tasarım ok ama işlevsiz, kesinlikle bu ürünü almamanızı ciddiyetle öneriyorum, almayın pişman olursunuz...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Grundig CG 5960 1800 W Adet Pişirme Kapasitesi Tek Yönlü Plakalı Izgara ve Tost Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Grundig CG 5960 1800 W Adet Pişirme Kapasitesi Tek Yönlü Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat