Philips HR2602-00 Daily Collection Mini Blender  Yorumları

Philips HR2602-00 Daily Collection Mini Blender yorum ve tavsiyeleri

(1290 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 02.08.2023
    Ürün istemediğim halde iptal edildi

    Ürün bilgim dışında iptal edildi

  • Amazzon aracılığıyla, 27.07.2023
    Kaliteli

    Çok işe yarıyor

  • Amazzon aracılığıyla, 26.07.2023
    Çok kullanışlı

    Tam istediğim gibi,4 bıçaklı olması tercih sebebimdi.

  • Amazzon aracılığıyla, 20.07.2023
    Buz Kırıyor

    Ürün çok güzel kullanım olarak çok memnunuz ailecek

  • Amazzon aracılığıyla, 21.06.2023
    Hızlı kargo

    Ürün sağlam bir şekilde elime ulaştı. Kaliteli ürün uzun süredir kullanıyorum herhangi bir sorun yok.

  • Amazzon aracılığıyla, 20.05.2023
    Kolay kullanim ve kalitesi

    Kesinlikle Philips kaletili ve uzun ömürlü bir cihaz istiyorsaniz

  • Amazzon aracılığıyla, 12.05.2023
    Mükemmel bir ürün

    Tavsiye ederim

  • Amazzon aracılığıyla, 14.04.2023
    Çok iyi

    Boyuna göre işlev müthiş. Kaçırmayın yapıştırın

  • Amazzon aracılığıyla, 12.04.2023
    Kullanışlı

    4 ayak vantuz var sabitleniyor çok başarılı fiyatına göre çok iyi

  • Amazzon aracılığıyla, 29.03.2023
    Super

    Herşeyi kırıp biçiyor,her türlü içecek yapılıyor,çok güçlü

  • Amazzon aracılığıyla, 19.01.2023
    Estetik

    Gayet güçlü çekim yapıyor. Estetik, çok yer kaplamıyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 31.12.2022
    amazzon Harikasın

    Ürünü çok iyi bir indirimle aldım gelmez diye düşündüm fakat yine amazzon kalitesini konuşturdu ürünü aynı gün teslim etti. Daha önce almak istediğim bir urundu geldiğinden beri smothie yapıyoruz. Teşekkürler

  • Amazzon aracılığıyla, 15.12.2022
    Kaliteli

    Teşekkürler.

  • Amazzon aracılığıyla, 06.12.2022
    Buz kırma özelliği yok

    MNG kargo çok geç gönderdi. Evim şehir merkezine biraz uzakta olduğu için evime getirmedi ama sisteme, eve getirmiş de bana ulaşamamışlar gibi işlemişler. Şubeden almam gerektiğine dair de bir bilgi vermediler. Ben takip ederek aldım. Az kalsın geri gidiyordu. Dişlerimi yaptırma sürecinde olduğum için katı gıdaları öğüterek yemem gerekiyordu, bu ürün imdadıma yetişti. Sütün içinde ceviz, badem, yerfıstığı, Antepfıstığı, kaju, hurma, kuru kayısı ve kuru inciri tahminimden çok daha iyi öğütüyor, içine tarçın, karanfil, çikolata, muz, çilek, kozalak özü, ceviz reçeli, fındık ve badem kreması, bal, elma, armut, ayva vs koyarak harika karışımlar yapıyorum. Güzel ayran da yapıyor. Acemilik yaptım. altına sıvı kaçırdı, contayı takmamışım, buna dikkat edin. Alırken canlı destekteki kişi buz kırma özelliğinin olduğunu söyledi. Philips Türkiye sisteminde de bu özelliğin var olduğu yazıyor. Ama kullanma talimatında buz kırma özelliğinin olmadığı yazıyor. Bu farklılıktan dolayı Philips Türkiye'yi ve Philips Global'i uyardım. Ama yorumlarda buz kıranlar olduğunu okudum, deneyeceğim. Kısaca aldığıma değdi, tavsiye ederim. Temizlemesi çok kolay. Çok az yer kaplıyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 21.11.2022
    Keyifli ve pratik

    Cogu icecegi saniyeler icinde hazirlayabilmeniz ve guclu olmasi super

  • Amazzon aracılığıyla, 21.11.2022
    Ürün güzel ve kaliteli

    amazzon her zamanki gibi hızlı ve güvenilir

  • Amazzon aracılığıyla, 20.11.2022
    Çok başarılı bi blender değil ama benim işimi görecek gibi duruyor

    Ürünün bıçakları hariç tüm parçaları plastik. Altında 4 adet vantuz var, tezgahı sıkı sıkı tutuyor. Çalıştırdığınız zaman hem yerinden kaymıyor hem de tezgahı titretmeden, gürültüye sebep olmadan çalışıyor. Bıçakların olduğu parçada yerinde sabit duramayan silikon bi conta var. Ürünü ilk kullanımdan önce yıkarken bu contayı düşürdüğüm için sürahiye sütü koyduğum makinenin altından akmaya başladı. Motorun olduğu gövdede bu gibi durumlar için bi gider koymuşlar, sıvıyı tahliye edebiliyor. Benzer bi conta şişenin kapağında da var ama yerinde sabit, sökmesi de zor değil. Şişe kapağındaki açılıp kapanan kısımda ise herhangi bir conta mevcut değil. Yoğun bi sıvı kolay kolay akmaz ama yine de sızdırmaz bi özelliği yok. Şişeyi çantaya vb koyarken dikkatli olmak lazım. Bıçakların olduğu kapak hem şişeye hem de sürahiye takılabiliyor. Hatta ne olacağını görmek için bu şekilde de kullandım ama bunu yapmamız için tasarlanmadıkları belli, o yüzden önermem. Vakum vb yapacak bi şey hazırlıyorsanız eğer havanın girip çıkabileceği bi yer kalmıyor, başınıza bela almayın sonra. Normal sürahinin kapağında ufak bi delik var, bu tarz durumların yaşanmasını engelliyor. Makine çalışırken sürahinin içine bi şeyler ekleyebileceğiniz şekilde tasarlanmamış. Kapak açıkken motoru çalıştırmak sizin sorumluluğunuzda. Ama kapatıp açması zor olmadığı için bu pek sorun yaratmaz bence. Süt, muz, yulaf ezmesi ve çiğ kuruyemişin olduğu bi karışımı gayet kolay öğütüyor ama fındık badem gibi şeylerin tamamen parçalanamadığını fark ediyorsunuz. İçmeye engel değil ama bundan daha iyi öğütme becerisine sahip blender'lar gördüğüm için bu makinenin yeterince performans verip vermediğini sorguladım. Sıvı içerisindeki kuru üzümleri de öğütemiyor, şanslıysanız eğer en fazla ortadan ikiye bölebiliyor. Üzümleri sayarak koydum denemek için, içerken hepsi tek tek ağzıma geldi. Başka markalarda da aşağı yukarı aynısı olacaktır diye düşünüyorum, zira hepsinde bıçak tasarımları aynı. İri taneli yulaf ezmesini un kıvamına getiriyor, badem fındık fıstık vb yemişleri de içilebilecek düzeyde parçalıyor. Bence bu fiyata alınabilecek en iyi blender'ı aldım. Bu nedenle kullanmaya devam edeceğim çünkü aynı fiyat aralığındaki alternatiflerin ya ayakları vantuzlu değil, ya malzeme kalitesi güven vermiyor, ya da temizlemesi zor bi tasarımı var. Yorumu gelecekte güncelleyebilirim belki ama iki günlük test sürüşünden başarıyla çıktı bence

  • Amazzon aracılığıyla, 12.11.2022
    Çok uygun memnunum. Selam

    Meyve suları

  • Amazzon aracılığıyla, 24.10.2022
    Kaliteli

    Gayet pratik kullanışlı.

  • Amazzon aracılığıyla, 09.10.2022
    Favori mutfak aletim

    Bu ürün diğer markaların ürünlerinden daha güçlü bir motora sahip, smothielerin içine ceviz badem gibi sert yiyecekler de atıyorum, parçalıyor. Diyet yapanlar ve küçük çocuğu olanlar için çok kullanışlı.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips HR2602-00 Daily Collection Mini Blender kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips HR2602-00 Daily Collection Mini Blender yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat