King P 992 Gusto Blender Seti Yorumları

King P 992 Gusto Blender Seti yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Kesinlikle pişman olmayacaksınız.

    Ürünü yeni aldım ve her kullanışımda iyi ki bu markayı tercih etmişim diyorum. Elinize ilk aldığınızda nasıl doğru bir seçim yaptığınızı siz de anlayacaksınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.03.2012
    Sağlam ve hızlı

    Cihaz elime ulaşır ulaşmaz açtık baktık yeşil renkte geldi. 600 watt olması çok güzel çünkü daha hızlı çırpabiliyorsunuz. Kek,krema,püre yapmak için kesinlikle tercih edilebilecek ürün. Mutfakta yemek yapmayı sevenlerin yardımcısı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.12.2011
    Çok güzel fakat

    Bu ürünü geçen yıl eşim doğum günü hediyesi olarak almıştı. Çok güzel ve kullanışlı bir alet. Fakat mikser olarak çok randımanlı kullanamadım. Çok hızlı çalıştığı için etrafa sıçrıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.11.2011
    selam

    ürünü yeni aldım bu siteden sorunsuz bi şekilde elime ulaştı kullandım ve çok memnun kaldım alıcak olanlara tavsiye edebileceğim bir ürün bu fiyata bu kalite kaçmaz derim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
King P 992 Gusto Blender Seti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. King P 992 Gusto Blender Seti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat