Russell Hobbs 23820-56 RH Stainless Sürahi Blender Yorumları

Russell Hobbs 23820-56 RH Stainless Sürahi Blender yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 29.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Azar azar ilave edildiğinde buzlu meyveleri çok güzel kırıyor fakat biraz miktar arttırıldıgında orta kısma çekmek gerekiyor onun dışında hızlı ve güzel karıştırıyor ve parçalıyor

  • Trendyol aracılığıyla, 03.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    gayet guzel ve kaliteli urun

  • Trendyol aracılığıyla, 04.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Paketlemesi çok güzeldi gönderici firmaya çok teşekkürler üründe hiç bir sorun yok henüz kullanmadım ama inşallah kullanınca da memnun kalırım.

  • Trendyol aracılığıyla, 04.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Cam sürahi oluşu ve tabanının paslanmaz çelik oluşu süper, sağlam ve güven hissi veriyor. Çalışma mekanizması 600 W fazlasıyla yetiyor. Her şeyi güzel kıvama getiriyor, çekirdekli meyveler, buz vs. 5-6 kişiye su bardaklarında rahat yetecek kadar servis çıkıyor. Çalışırken üstten tutmanıza gerek yok zemine oturuyor, dolayısıyla sağlam bir ürün. Hiç daha pahalı olanlara yönelmeyin, gözünüz kapalı alabilirsiniz.

  • Trendyol aracılığıyla, 12.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Urun cok iyi. Hemen geldi. Kaliteli urun. Cam olmasi cok iyi, plastik olanlarda koku kaliyor. Cok saglam ve kullanisli. Referans markadir. En uygun fiyat da buradaydi

  • Trendyol aracılığıyla, 21.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Daha önce de aynı markanın blenderını almıştım ve memnun kalmıştım. O nedenle yazlık ev için de yine bu markayı tercih ettim. Haznesi cam, bıçakları çelik. Şık ve kullanışlı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel👍

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Russell Hobbs 23820-56 RH Stainless Sürahi Blender kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Russell Hobbs 23820-56 RH Stainless Sürahi Blender yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat