A4-Tech 7600H Klavye Mouse Set Yorumları

A4-Tech 7600H Klavye Mouse Set yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 14.03.2017
    süper tam umdugum gıbı

    süper tam umdugum gıbı

  • NI1 aracılığıyla, 03.02.2017
    Süper

    Ürünü televizyonda kullanmak için aldım. Ara sıra da internete giriyorum. Bilgisayar gibi oldu televizyonum.

  • NI1 aracılığıyla, 02.02.2017
    urun cok guzel ancak klavyenin acma kapamau dugmesi calismiyor.

    urun guzel ancak klavyenin acma kapama dugmesi calismiyor

  • Media Markt aracılığıyla, 14.01.2017
    Tam bir fiyat performans ürünü

    Avantajlar : minik olmasına karşın tam boy klavye işlevinde,Eşit ölçekli ve yazmayı kolaylaştıran tuş tizilimi,İnternet deneyimini kolaylaştıran kısayol tuşları,Özel yazılım ile kısayol ve mouse kontrolü deneyim
    Dezavantajlar : Ses ve müzük kontrol kısayol tuşları olabilirdi,Neden iki tane X tuşu var?
    Klavye için:* Mini tasarım olmasına karşın eşit tuş boyutları ile tam Türkçe dil desteği, bu sayede benim gibi F klavye kullanıcısı iseniz tuşları yerinden söküp F klavye düzenine göre dizmeniz yeterli; etiket sadece özel karakterleri barındıran 4 ve 7 rakamları ile Türkçeye has seslerde işe yarıyor.* Eksiksiz fonksiyon tuşları ile internet kısayol tuşları,* Yazmayı kolaylaştıran yüksek tuş dizilimi, * Ergonomik duruş,* İyi malzeme kalitesiFare için:* Ne ufak ne büyük: Avuç içini tam dolduruyor,* Masaüstüne erişim sağlandığında tıklayarak uyandırmanız yeterli,* Toz tutmayan kızılötesi sensör* Gayet dolgun ve gövdeli tutuş,Ürünün tek eksiği özellikle yazı yazarken, metin tabanlı çalışmalarda, sıklıkla kullandığımız Home, End, Page Up, PAge Down, Insert, Delete tuşlarının konumları; oysa klavye çok değil bir sütün daha fazla olsaydı bu tuşlar da pekala doğru düzgün konumlandırılabilirdi.

  • NI1 aracılığıyla, 14.11.2016
    Teşekkür

    Teşekkür ederim, hızlı kargo güvenli alışveriş Ürün uygun fiyatlı ve kullanışlı

  • NI1 aracılığıyla, 19.10.2016
    Menzil problemi

    Hayır. Ürün bahsedilen etki mesafesine sahip değil. 3 ila 4m maximum.

  • NI1 aracılığıyla, 03.10.2016
    Kullanışlı bir ürün

    Gayet güzel iş görür bir ürün. Hizli kargo için de teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.03.2015
    Hızlı Gönderi Hepsiburada Kalitesi

    ürün elime daha yeni geldi... hemen paketini açtım pc ye bağladım... ürün görüntüsü çok kaliteli ürün parasına göre gerçekten iyi... bir tek eksiğini gördüm... mouse biraz yavaş... Teşekkürler hepsiburada... bu ürünü en ucuza satın alabileceğiniz platform...

  • NI1 aracılığıyla, 16.02.2015
    Kaliteli Satıcı teşekkür ederim.

    Kaliteli Satıcı teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.01.2015
    Kablosuz problemli

    Ürün hiç beklediğim gibi çıkmadı. Üzerinde 15m ye kadar kullanılabilir yazıyor ama 1 metre bile uzağa götüremiyorum. kendi kablolu mouse ve klavyemi daha uzakta kullanabiliyorum. Bunun haricinde küçük ve hafif olması iyi tabi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2015
    Kaliteli ve portatif bir urun

    Boyutlari yer darligi cekenler icin cok ideal bir urun. Malzeme kalitesi odukca iyi, emsali logitech urunune gore mouse tek kalem pil ile calistigi icin oldukca hafif ve daha kaliteli malzemeden uretilmis. Klavye duzeni biraz farkli ama tuslarin verdigi his ve ses oldukca hosuma gitti. Normalde mini klavyelerde tuslara basmak cok yakin olduklari icin zordur ama bu klavyede bu sorunu yasamiyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.01.2014
    tavsiye ederim

    mouse ve klavye gayet şık ve başarılı kısa süredede elime ulaştı kullanıyorum gayet memnun um tavsiye ederim tereddüt etmeden alabilirsiniz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
A4-Tech 7600H Klavye Mouse Set kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. A4-Tech 7600H Klavye Mouse Set yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat