A4-Tech 9200F Kablosuz Multimedia Klavye Mouse Set Yorumları

A4-Tech 9200F Kablosuz Multimedia Klavye Mouse Set yorum ve tavsiyeleri

(59 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    beğenerek kullandığım bir set

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    aynı serinin kablolu olanını kullandım uzun süre. kablosuz setin kalitesi biraz daha yüksek, farenin hassasiyeti başarılı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2019
    Beş Yıldız

    Harika

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.10.2019
    Mükemmel

    Sipariş verdikten 24 saat geçmeden teslim edildi kargo hızlı. Ürün resimlerdeki gibi gayet kullanışlı

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.07.2019
    Dört Yıldız

    Klavye üzerinde caps look açık veya kapalı olduğu belli olmuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.05.2019
    Dört Yıldız

    Ürün güzel ve kaliteli ancak tek sorunu pilleri çabuk bitirmesi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.04.2019
    Fiyat performans ürünü

    Mouse tek el kullanımı için tasarlanmış, ergonomik olarak böyle. Klavyede num lock, caps lock gibi ışıklar yok ama bilgisayara kuracağınız özel A4Tech özel programı ile bu sorunu aşabiliyorsunuz. Kutudan mouse ve klavye için pil çıkıyor. Ayrıca uzatma kablosu da var. Klavye için bir şey diyemeyeceğim ama mouse ara ara takılma yapıyor. Bu sorunu da kablosuz alıcıyı açık bir yere koyarak ortadan kaldırdım. Çift tıklama tuşu 3 ayrı görev için programlanabiliyor. Bilgisayara kuracağınız program gayet detaylı bir program. Günlük kullanım için gayet yeterli bir kablosuz klavye mouse seti. Ama oyun oynamak için ve aşırı hassasiyet beklentisi ile alıyorsanız sizi tatmin etmeyecektir bu ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.02.2019
    Tuşlar Çok Çabuk Soluyor

    Genel manada ürün kalitesi iyi sayılır. Zaman zaman klavye ve mouseda ufak tefek takılmalar olsa da pratikte çok sorun yaratmıyor. Ancak asıl sorun şu ki klavyeyi yaklaşık 10 gündür kullanıyorum ve sıklıkla bastığım tuşlarda yazılar solmaya başladı. Bu oldukça can sıkıcı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.01.2019
    Beş Yıldız

    Arkadaşlar Ben Ben bu setten 2 adet aldım. Gayet kullanışlı Klavyenin Num Lock ve Caps Lock ışığı yok fakat bu durum yazılımını yüklediğinizde ekranın sağ alt köşesinde Num Lock için Yeşil renkte 1 sayısı aktifleşiyor. ve Caps Lock bastığınızda A harfi gözüküyor. Tavsiye ederim.Kullanışlı. Bu ürünü satan firmalara Kablosuz Nano alıcısını tek olarak satmalarını tavsiye ederim. Kaybolunca satın alacak yer bulamıyoruz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.10.2018
    tavsiye ederim

    Yıllardır kablolu A4 kb8 kullanıyorum, ofis oyun vs için çok güzel kullanışlı, kaliteli, ama artık üretimden kalkmış ve yeni bir set için diğer markaları araştırdım, fiyat/kalite/kullanışlılık estetik gibi faktörleri göz önğnde bulundurunca dönüp dolaşıp A4 klavyeye geri geldim :) Bu set de gayet güzel ve kullanışlı kayıt-muhasebe işleri için tavsiye ederim, klavye ofis için çok iyi bir fakat fare tipsiz ve tümsek. Aslında set 5 yıldız ederdi ama bir yıldız kırdım çünkü klavyede büyük harf-numaratör tuş-yapışkan tuş ışıkları yok, bunun için internetten kendi sürücü programını mutlaka indirmeniz gerekiyor, böylece ekrandan takip edebiliyorsunuz. ayrıca fare tuşlarını programlayabilmek için de program gerekli. Klavye ağırlığı yeterli, sağa sola kayma yapmıyor, tuşların aralığı da güzel. Alanlara hayırlı olsun diyorum :)

  • NI1 aracılığıyla, 21.10.2018
    Alışmak lazım.

    Ürün aslında çok güzel Logitech kalitesini hissediyorsunuz. Yalnız ben LOL oyuncuysuyum ve G1-2-3-4-5 tuşlarının klavyenin sol tarafına sıralamaları kötü olmuş. Tab diye G tuşlarına basıyorsunuz. Oyunun heyecanıyla sol elinizi konumlandırmanız biraz zor oluyor. Alışana kadar bu acemiliği çekeceğiz sanırım.

  • NI1 aracılığıyla, 06.10.2018
    süper

    ürünü daha öncefe kullanmıştım her şeyiyle mükemmel sadece led i olmaması eksi yanı

  • NI1 aracılığıyla, 22.09.2018
    Fiyatına göre alınabilir.

    illaki ışıklı olmasına gerek yok bu iyi alın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.07.2018
    Beğendim

    Multimedya tuşları olan, yumuşak tuşlu, ergonomik (ince), çok ses çıkarmayan hepsinden önemlisi F klavye istiyordum çok uzun süre aradım bir sürü klavye aldım ama bulamadım. En son A4 tech KR-83 F klavye aldım ve birde bunu aldım, aynı tuşlara sahipler. Bunun Q tuşlarını ona, ondakileri buna taktım sorunum çözüldü. Bir korkum da seri olması anında yanıt vermesi çok önemli 10 parmak yazanlar için, bu klavye kablosuz olmasına rağmen harika tepkime veriyor, anında yazıyor. Sanırım uzun yıllar kullanacağım. Şuan o klavye ile yazıyorum ve yazdıkça yazasım geliyor :) Mouse'u hiç kullanmıyorum çünkü 8 fonksiyonlu bir Logitech almıştım onu kullanıyorum, onu da alınca keşke çok daha önce böyle çok fonksiyonlu bir mouse alsaydım demiştim, harika zaman kazandırıyor iyi bir mouse. Hepten de övmeyeyim biraz yereyim :) KR-83 çok daha eski bir klavye olmasına rağmen bir iki volume daha sessiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.07.2018
    kalite

    ürün gerçekten kaliteli , sorunsuz bana gore tek eksik caps lock tusuna bastiginizda bir isik gibi bisey olmasini isterdim

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.07.2018
    çok iyi

    ürün gayet güzel.Çekinmeden alın.Bu marka tercih edilebilir.Kablolusunu kullanıyordum.10yıl oldu hala çalışıyor.Kablosuz ihtiyacım oldu aldım.Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.06.2018
    Fare sıkıntılı

    klavye güzel ancak fare seri değil malesef. Fare'de ara ara gecikme var ve bu gecikme sinir bozabiliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.04.2018
    fiyat performans

    Gayet iyi çalışıyor. Tuşlar ne çok yüksek ne çok alçak. Oyun için çok kullanışlı değil. Sırf kablolardan kurtulmak için steelseriesi kenara koyup bu klavyeyi kullanıyorum. Mouse ortadaki küçük tuşta garip bir makro var kurtulamadım onun dışında ele oturuşu gayey güzel gecikme yaşatmadı. Fiyata göre gayet kullanışlı ürün tavsiye ederim. Kargo hızlı

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.04.2018
    Tavsiye Edilir

    Ürün çok hızlı ve çok iyi paketlenmiş bir şekilde geldi. Tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.03.2018
    klavye 10 numara mouse zemin seçiyor

    klavyesi 10 numara özellikle elleriniz benimki gibi büyükse, fakat mouse zemin seçiyor ve ne hikmetse çekyat zeminini okumuyor, sehpalarda ise zorlukla okuyor. alacaklar düşünsün bir daha. yazılım ile rapor hızı 0,2 ms gecikmeye kadar düşüyor bilginize.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
A4-Tech 9200F Kablosuz Multimedia Klavye Mouse Set kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. A4-Tech 9200F Kablosuz Multimedia Klavye Mouse Set yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat