Vestel ADX-6007 Ankastre Davlumbaz Yorumları

Vestel ADX-6007 Ankastre Davlumbaz yorum ve tavsiyeleri

(27 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.05.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: İyi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.05.2022

    Olumlu yönleri: henüz kullanmadık anneme aldım inşaallah annemde beğenir

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.04.2022

    Olumlu yönleri: Yazliga 2. sini aldim. Cok memnunum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.04.2022
    Fiyata göre iyi

    Olumlu yönleri: fiyat performans

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.01.2022
    Güzel kargoda sıkıntı yaşamadım.

    Olumlu yönleri: kullanışlı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.12.2021
    süper

    Olumlu yönleri: iyi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.12.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: Genel ev temizliği için devamlı kullandığım büyük bir elektrikli süpürgem var. Bu süpürgeyi küçük kırıntıları temizlemek ve pratik olduğu için satın aldım. Aslında ürün güzel ve kullanışlı. Ama hareketli başlığı olsaydı çok daha kullanışlı olurdu. Her yere girmiyor. Koltuk kenarlarını yeteri kadar temizleyemiyorum. Hareketli başlığı olsaydı çok daha pratik olurdu diye düşünüyorum benim açımdan.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.08.2021
    güç ayar düğmesi var mi?

    Olumlu yönleri: güç ayar düğmesi var mi?

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.08.2021
    şık

    Olumlu yönleri: tasarimi çok hoş kompact. Olumsuz yönleri: sesi biraz fazla

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Evde küçük çocuk ve bir köpek olduğu için devamlı yaramazlık yapıyorlar ve her taraf dağılıyor haliyle bende temizlik aşamasından çok yorulduğum için Fakir marka elektrikli süpürge gittigidiyor alışveriş sitesi üzerinden satın almıştım emiş gücüne çok hayran kaldım gayet kaliteli bir makine olmuş beklentilerimin de üstünde bir performans sergiliyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.07.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Öğrenci evim için uygun fiyatlı, kaliteli, kullanışlı ve güçlü bir elektrikli süpürge arıyordum. Fakir tüm istediğim özellikleri bir araya getirmiş. 5 aydır kullanıyorum ve en küçük toz parçacıklarını bile hızlı bir şekilde içine çekiyor. Sipariş verdikten hemen sonra elime ulaştı, tüm parçaları sağlam geldi. Paketlemesi oldukça iyiydi. Üründen çok memnunum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.05.2021
    Resimde Olan Fakir atria 4aaaa olanımı yolluyorsunuz benzer bir ürünümü yolluyprsunuz

    Olumlu yönleri: resimdeki gibi bire bir orjinalinimi yolluyorsunuz Olumsuz yönleri: yoksa başka satıcıların yaptığı gibi farklı bir ürün mü geliyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.05.2021
    iiyi

    Olumlu yönleri: Ev süpürmenin diğer ev işlerinin yanında de hayli yorucu bir iş olduğunu söyleyebilirim. İşimi kolaylaştırmak ve daha detaylı temizlik için yeni tasarım bir süpürge almak istedim. Buna gerçekten ihtiyacım vardı. Aynı sınıfta birçok süpürgeyi inceledim ve Fakir Atria marka süpürge aldım. Enerji tasarrufuyla da ayrıca cezbetti. Tahminimden çok daha memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.04.2021
    Güzel, iyi

    Olumlu yönleri: süpürgenin fiyatı çok uygun ve kullanması kolay. Kuru olarak kullanılıyor, hergün neredeyse evi süpürüyorum her yer olmasa da odayı mutfağı falan. güzel emiş gücü var tozları yere dökülenleri kuvvetli çekiyor Olumsuz yönleri: sesi biraz normalin üstünde

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.04.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Çok güzel kaliteli ürün 3 gün içinde elimize ulaştı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.03.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumsuz yönleri: gelen ürün fakirin en adi yan ürünüdür HAUSGERATE diye bir torbasız elktrik süpürgesi geldi kandırıldık hakkımı helal etmiyorum, bu işi yapanları aramızda barındırmamak lazım düşüncesindeyim-----malum benim verdiğim siparişm---fakir atria 4AAAA---- gelen ürün ise adi bir fakirin yan ürünü hausgerate bir marka-- sonradan farkına vardık-- kullandım hiç memnun olmadım, ancak ürünü değiştirmek istiyorom,ne yazıkki heyecan da kullndık teslim aldım onayda verdim .pişmanım onay vediğim için., aslında değiştirme işlemine başlayacağim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.03.2021
    Gayet iyi..

    Olumlu yönleri: Halı üstündeki saç ve diğer kumaş-yün artıklarını çok güzel çekiyor. Fiyatı gayet iyi..Çok pahalı ürün almak saçma..Hepsi aynı işi yapıyor.Ayar düğmesi olmaması problem değil. Öncekinde vardı ama hep maksimumda çalıştırıyorduk zaten.. Güzel ürün, yıllarca işinizi görür.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.02.2021
    elektrik süpürgesi

    Olumlu yönleri: Emiş gücü çok iyi hiç tereddüt etmeden alın anneme hediye aldım daha az elektrik daha hızlı ve tozdan kıldan eser kalmıyor teşekkür ederim emeği geçen herkese

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.01.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Fakir Atria

    Olumlu yönleri: Bugün ilk kez kullandım. Oldukça güçlü temizleme özelliği, sessiz çalışması, hafifliği ile çok kullanışlı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.11.2020
    "fiyat performans açısından iyi"

    Olumlu yönleri: Görüntüsü güzel, şık, kapalıyken gürültü yaptığına dair yorumlar okumuştum öyle bir sorun ile karşılaşmadım.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel ADX-6007 Ankastre Davlumbaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel ADX-6007 Ankastre Davlumbaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat