Goldmaster Kürem GM-7590K Elektrikli Süpürge Yorumları

Goldmaster Kürem GM-7590K Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(21 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 18.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    sesi çok yuksek ama guzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.10.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) kesinlikle tavsiye etmiyorum

    Olumsuz yönleri: ürün kusurlu gelmiştir zararımı satıcı firma karsılamamıstır sıfır aldım ürünü servisine götürmemi sölemiştir sıfır alınmıs ürünü gelir gelmez niye servisine gönderim ben uzlasmayan bir firma ben tavsiye etmiyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.08.2021
    iyi

    Olumlu yönleri: çalıştığım için uzun uzun temizlik ile uğraşamıyorum ve temizlik aşaması benim için çok sıkıntılı geçiyordu. gittigidiyor alışveriş sitesi üzerinden Bu harika elektrikli süpürge ile tanıştığımdan beri devamlı temizlik yapasım geliyor tozkir kıl ne varsa bu elektrikli süpürge sayesinde kolaylıkla kurtulabiliyorum makinenin emiş gücü çok başarılı Ben çok memnunum teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.06.2021
    kalitesiz

    Olumsuz yönleri: Annem için hediye olarak almıştım. Bir süredir kullanıyor kendisi fakat memnun olmadığını söyledi. Öncelikle boyut ölçülerinin fazla olduğunu, gereğinden fazla yer kapladığını söyledi. Ayrıca tasarım olarak demode olduğunu bildirdi. Performans olarak yetersiz emiş gücüne sahipmiş ürün. Fiyatına göre alınan verim düşük. Goldmaster markasından daha iyisi beklenirdi açıkçası. Bu ürünü alacaklara önerebileceğimi düşünemiyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.05.2021
    yorummu

    Olumsuz yönleri: Aldığıma pişman oldum 3 defa kullandım bozuldu açma düğmesi çok sert tamam ucuz ama bu zamanda çöpe atılacak para yok lütfen emeğe saygı müşteriyeyse sevgi olsun..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.04.2021
    Çok Memnunum

    Olumlu yönleri: uzun bir zaman önce elektrik süpürgem bozulduğu için hem uygun fiyatlı hem de kaliteli bir elektrik süpürgesi arayışına girdim ve sonunda Gittigidiyordan Goldmaster Kürem GM-7590 K markalı süpürgeyi edindim. Gerçekten ihtiyaç sahi,bi herkese şiddetle tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.03.2021
    Fiyatına göre ideal

    Olumlu yönleri: gürültü seviyesi yüksek. çekiş gücü makul seviyede.fiyatına göre iyi.

  • Trendyol aracılığıyla, 19.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Harika bir süpürge, aylardır kullanıyorum ve emiş gücünden bir şey kaybetmedi. Açıkçası evde çok hatırı sayılır markalardan 2 süpürge daha var ama bu favorim.

  • Trendyol aracılığıyla, 25.12.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Bir kaç gün içinde hemen elimize ulaştı, gayet kullanışlı güzel bir ürün ...tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Tesekkurler ürün zamanında ve iyi durumda geldi. Güzel ve emiş kuvveti güzel.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2020
    harika

    Olumlu yönleri: kullanışlı bir elektrik süpürgesi. Toz torbası kolayca çıkarılıp yıkanabiliyor. Çekiş gücünü de beğendim tozu tüyü hızlıca çekiyor. Ayrıca hortumunun esnekliği de çok büyük bir kolaylık sağladı tekerleklerinin kaliteli olması da rahat hareket ettirebilmeyi sağlıyor. kaliteli kullanım açısından kolay bir elektrikli süpürge ayrıca uzun ömürlü sağlam ihtiyacı olanlara tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.11.2020
    kötü

    Olumlu yönleri: Olumsuz yönleri: Ürünü çok beklentim olmadan aldım ve kullandıkça da niye beklentim olmadığını anladım. Hiç kullanışlı bir ürün değil. Kontrol etmesi zor bir süpürge. Çok ağır olduğu bir odadan diğer odaya gitmeyi geçtim tek bir odayı bile süpüremez oldum. Sürekli bel ağrısıyla geziyorum. Hareket ettiriken demir sapı kopacak gibi oluyor. Kablosu çok kısa olduğu için geniş bir alanı süpürmek tam anlamıyla eziyet. Kullandığım en kalitesiz süpürge. Tasviye etmiyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.11.2020
    güzel

    Olumlu yönleri: Fiyatına göre oldukça başarılı olduğunu söyleyebilirim.  Elektrik süpürgesinin emiş gücünü oldukça yüksek buluyorum. Bu fiyata da gayet uyguna satıldığını söyleyebilirim. Çok daha fazla para vermenize gerek yok. İnternetten araştırdım. Hakkında oldukça güzel yorumlar buldum. Benle bu yüzden güzel bir yorum yapmak istediğim. Gerçekten fiyatına göre oldukça başarılıdır. Kullandığımda halıya yapışıyor ve bırakmıyor. Almak isteyenlere tavsiye ederim. Fiyatına göre oldukça kaliteli bir elektrik süpürgesidir.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.07.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) olumsuz

    Olumlu yönleri: Olumsuz yönleri: Yüksek ses düzeyi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2019
    "Çok İyi "

    Olumlu yönleri: Hiç kullanışlı değil. Hareket ettirirken o demir sap sanki kopacak gibi geliyor. Zaten sağ sol yaparken hafif hafif çıtırdamalar başladı. Ayrıca kablosu da çok kısa evde mutfağımı bile süpüremiyorum dip köşe. Halılarımdan bahsetmiyorum bile ürünün motor kısmı o kadar ağır ki taşımakta zorlanıyorum çekmeyi bırakın

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.09.2018
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Olumsuz yönleri: Gördüğüm en kalitesiz ürün.Geri verecem başaramadım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.09.2018

    Olumsuz yönleri: Gördüğüm en kalitesiz ürün.Geri verecem başaramadım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.05.2018

    Olumlu yönleri: %100 tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.12.2017
    "memnuniyet"

    Olumlu yönleri: çekim gucu çok ıyı.çok memnun kaldım bu markayı herkese tavsıye edıyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.12.2017

    Olumlu yönleri: ürün güzel aldığım günün ertesi günü geldi. sana puanım dohuz

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Goldmaster Kürem GM-7590K Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Goldmaster Kürem GM-7590K Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat