Philips Steam Go GC362-80 1300 W Buharlı Ütü Yorumları

Philips Steam Go GC362-80 1300 W Buharlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(434 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 30.07.2023
    Kötü

    Alet gereksiz büyük, bu durumda sus deposunun büyük olmasını bekliyor insan, o da ufacık. Çok daha küçük ve kullanışlı modelleri tavsiye ederim.

  • Amazzon aracılığıyla, 08.03.2023
    Kullanıcı dostu değil

    Buhar gücü tahminimden iyi çıktı. Ama su haznesi çok küçük. Cihazı su haznesinin üzerinden kavrayarak tutuyorsunuz ve kullanım sırasında hazne yerinden oynayabiliyor. Dolap içinde kırışan, ütülü giysiler için işe yarar.

  • Amazzon aracılığıyla, 11.02.2023
    Günlük ütüleme için yeterli

    Pratik ve birkaç parçalık ütüleriniz için yeterli bir ürün. Buhar çıkışı güzel, kırışık açması yeterli. Ürün eksiksiz ve kullanılmamış geldi. Tek eleştirim paketlemeyeydi. Ürünün orijinal kutusu sadece streçe sarılmış ve bantlanmıştı. 1700 liralık bir ürünün bir kutuya konmasını ya da en azından patpata sarılmasını beklerdim. Darbeye ve ıslanmaya karşı asla korunaklı değildi. Tek yıldızı ordan kırdım.

  • Amazzon aracılığıyla, 31.01.2023
    Çizgi aramıyorsanız bunu alın

    Tişörtt, kazak, kot , gömlek ne varsa dümdüz yapıyor

  • Amazzon aracılığıyla, 26.11.2022
    Çok iyi

    810 lira gibi bir fiyata almıştım fiyatına göre performansı gayet yerinde hem dikey hem yatay ütü yapabiliyorsunuz en önemli özelliği bence bu çünkü çoğu buharlı düzleştirici dikey bir şekilde çalışmıyor illa giysilerinizi bir yere asmanız gerekebiliyor. Fakat bu üründe giysilerinizi yatağınızda bile ütüleyebiliyorsunuz tek sıkıntısı su haznesi çok küçük bir gömlek ütülerken 2 kere su doldurmanız gerekiyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 14.11.2022
    Kullanışlı

    Max 2-3 parçada bir su doldurmak gerekiyor ama hızlı ve kullanışlı

  • Amazzon aracılığıyla, 01.10.2022
    Philips seyahat ütüsü

    Acil durumlarda çok iş görüyor, başarılı bir ürün, tavsiye ederim.

  • Amazzon aracılığıyla, 14.08.2022
    Her evde olmasi gereken urun

    Sadece seyahat degil calisan insanlarsaniz gununuzun kurtaricisi. Ayrica bazi ozel kuyafetleri dolapta veya askida bile kiristigi durumlarda 30 sn icerisinde gune hazirsiniz. amazzonun hizi, fiyati ve guveni yine tam puan tabiki.

  • Amazzon aracılığıyla, 09.08.2022
    Tuş takımlarının kalitesizliği

    Ürünü yaklaşık 15 kez kullanmamışımdır lakin açma kapama düğmesi basılı kaldı ve ne yaptıysam olmuyor. Sıfır olarak alınmış bi ürünün böyle bi sorun yaratmış olması çok garip.

  • Amazzon aracılığıyla, 28.07.2022
    Çok işe yarıyor

    Pek çok kumaşta kısa sürede çok iyi sonuçlar veriyor. Abiyeden takım elbiseye, t-shirt’ten lyosel kumaş gömleğe kullandım. Hepsinde çok iyi. Küçük bir çay bardağı kadar haznesi var. Çeşme suyu kullanılıyor. 2 dk içinde kullanıma hazır oluyor. Bir hazne ile 2-3 t-shirt ütülemiş oluyorum. Askıda asılı olunca gayet pratik oluyor. Sadece eldiveninin bileği lastikli olsa daha iyi olurdu. Bir de eldiveni biraz yıprandı, dikiş yerinden sıcak geliyor ama o kumaştan eldiven bulmak sorun olmaz.

  • Amazzon aracılığıyla, 23.07.2022
    Büyük kolaylık

    Çok kullanışlı; kablosuz da kullanılabilse ve süz haznesi azıcık daha büyük olsa mükemmel olurdu. Çabuk ısındığı için haznenin tek seferde bir ceket ütülemeye yetmesi çok sorun olmuyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 16.06.2022
    Memnunum

    Pratik ,kolay ütü

  • Amazzon aracılığıyla, 14.06.2022
    Çok pratik, ve çok güzel ütülüyor

    Çok pratik bayıldım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.05.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) su haznesinin daha büyük olmasını ve ürünün dik durmasını isterdim bunlar dışında kaliteli bir ürün

    Olumlu yönleri: Kaliteli

  • Amazzon aracılığıyla, 18.05.2022
    Beğenmedim

    Genel olarak beğenmedim

  • Amazzon aracılığıyla, 14.05.2022
    Ufak Kırışıklara Elveda

    Daha önce muadili bir ürün kullandım philips mükemmel Ağır bir ürün değil su hazneside idea

  • Amazzon aracılığıyla, 07.05.2022
    beğendim

    aldığınız ürün bir ütü değil, buharlı düzleştirici. ürünün adında da yazıyor zaten bu. ütüyle kıyaslayacaksanız gidip ütü alın. ütü kullanmak beni gerdiği ve hiç hoşuma gitmediği için bunu aldım, pıt pıt iki dakikada işimi görüyorum. ayrıca içinde su vardı hasarlı ürün yollamışlar demek büyük cehalettir çünkü kutunun üstünde ürünün paketlenmeden önce fabrikada içine su koyulup test edildiği yazıyor. yani sen 1000 tane de alsan bundan hepsinin içinde o su olacak.

  • Amazzon aracılığıyla, 07.05.2022
    İhtiyacım olan tek şey

    Ürünün buhar derecesi çok iyi, şimdiye dek kullanmış olduğum bütün kumaşlarda başarılı sonuç verdi. Bu tür bir ürüne ihtiyacınız varsa kesinlikle hiç düşünmeden bunu alın.

  • Amazzon aracılığıyla, 22.04.2022
    Hızlı bir şekilde kumaşları açmak için çok pratik

    Hem yatay hem dikey kullanılabiliyor. Normalde ütülenemeyen kazak gibi kumaşlardaki basit kırışıklıkları çok net açıyor. Tabi ki normal ütü performansı beklememek gerek. Başta küçük görünse de 5-10 dk’lık bir kaç parça için yeterli su haznesi.

  • Amazzon aracılığıyla, 16.04.2022
    Su haznesi yetersiz

    Ürün güzel kırışıklıkları gideriyor. Buharı güçlü ancak su haznesi yetersiz çabuk bitiyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips Steam Go GC362-80 1300 W Buharlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips Steam Go GC362-80 1300 W Buharlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat