Braun CareStyle 7 IS7156-BK Buhar Kazanlı Ütü Yorumları

Braun CareStyle 7 IS7156-BK Buhar Kazanlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.01.2022
    en kaliteli Kazanlı ütü

    Olumlu yönleri: emsallerine göre en iyisi, hafif ve güçlü, kusursuz ütüleme yapıyor, buharı delirtiyor desem yeri var, ütü tabanı ve plastik kısımlar çok kaliteli malzemeden imal. kazanın 2 litre olması da çok olumlu, ve resmen minyon tipli taşıması kolay..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.09.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) HARİKA ÜTÜ

    Olumlu yönleri: Bir çok ütüyü inceledim. Ancak bu ütü hepsinden görüntü olarak çok çok iyi. Kardeşim için düğün hediyesi olarak aldım. Umarım güzel günlerde kullanır. Ayrıca satıcının kargolama süresi ve teslimat hızı muhteşem.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.06.2020
    İYİ

    Olumlu yönleri: Bu ütü muhteşemmmmm. Size şööyle özetleyeyim bu ütü ile yaptığım ütüler sanki kuru temizleme de ütülenmiş gibi. Normalde bir saate yaptığım ütüyü bu ütüyler yarım saate yapabiliyorum. Gerçekten ödediğim para kuruşuna kadar helal olsun. Buhar gücü çok kuvvetli olduğu için kırışıklıkları çok iyi açıyor. Sürekli su koymak zorunda da kalmıyorsunuz. Ne diyim bütçebniz yeterli ise hiç başka ütü bakmayın derim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.04.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) .

    Olumlu yönleri: . Olumsuz yönleri: .

  • Trendyol aracılığıyla, 16.04.2020

    Bütün çeyizimizi evimin en küçük aletini bile trendyoldan aldım ütüme aşık oldum çeket gömlek vb. Eşyalarda detay ütüleme yani düğme,cep için kolaylık sağlıyor bu fiyata görüntü ve fayda harika

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.04.2020
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Kazanlı ütü zaten çok ütü yapan bir insansanız artık elzem olmuş bir ürün. Kırışıklıklar hak getire, kaç gün beklerse beklesin ütüm, hemen bir geçişte jilet gibi oluyor verdiğim her kuruşa değdi vallahi arkadaşlar ütü yapma süremi resmen yarıya indirdi çok memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.03.2020
    Beş Yıldız

    Yavrazi satıcıya hızlı Kargo ve düzgün paket için çok teşekkürler. Daha önce tefal 5 bar kullanıyordum. Memnundum. Yıllarca sorunsuz çalıştı. 7,5 barın farkını şimdi gördüm. Ütü küçük ve hafif. Çok sessiz çalışıyor. Hiç yorulmuyorsunuz. Çok memnun kaldım ama tek eksi puanım; ütü bağlantı yerinden çıkan buhar kablosu sabit ve dik durduğundan bileğe değdiğinde sıcaklığı hissediyorsunuz. Ürün piyasaya sürülmeden ergonomisindeki bu tasarım hatasını görmemek firma için büyük ayıp.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.02.2020
    Braun delonghi buharlı ütü

    Delonghi marka kullaniyorduk. Kaza sonucu kırılınca yine delonghi aradık fakat Braun adı altında üretiliyor Aldık çok memnunuz. Öncekine göre daha hafif ve kolay.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Braun CareStyle 7 IS7156-BK Buhar Kazanlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Braun CareStyle 7 IS7156-BK Buhar Kazanlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat