Braun CareStyle 7 IS7056-BK 2400 W Buhar Kazanlı Ütü Yorumları

Braun CareStyle 7 IS7056-BK 2400 W Buhar Kazanlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(13 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2021
    Gürültülü çalışıyor.

    Olumsuz yönleri: Aynı model ütüyü annem yıllardır kullanıyor, ben de bildiğim için aynısından almak istedim. Eski üretim kesinlikle daha iyi....Tasarımında ufak değişiklikler yapılmış (su haznesinin kapağı basit bir plastikten yapılmış aç-kapa yaparken kısa süre sonra kırılma ihtimali çok yüksek, buhar düğmesi tutma yerinin altına alınmış). Çok gürültülü çalışıyor; buhar verirken çok ses yapıyor ve ütülüme esnasında ütünün içinden gürültülü şekilde sesler geliyor (Bir an ütü elimde patlayacak zannettim).

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.08.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Ev eşyaları konusunda braundan başka marka kullanmıyoruz çünkü kalitesine çok güveniyorum bi ürünü yıllarca kullanbiliyorsun o yüzden ütüyü de braundan sipariş verdim bu modeli diğerlerine göre uygundu da hızlı bir şekilde elime ulaştı ve çok memnun kaldım basit kullanımı kolay ve iz bırakmıyor hiç

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.06.2021
    ÖNEMLi. Özelliklere girince farklı model çıkıyor. alıcı yanılıyor

    Olumsuz yönleri: ÖNEMLi. Özelliklere girince farklı model çıkıyor. alıcı yanılıyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.05.2021
    Büyük kolaylık

    Olumlu yönleri: Ütü yapmak gerçekten çok sevdiğim bir şey. Zevkle yaptığım nadir ev işlerinden diyebilirim. Aslında daha profesyonel ve buhar kazanlı bir ütü istiyordum ama arkadaşım resmen aynı özelliklere sahip olduğunu söyledi. Aldım kullandım hakikaten öyle. Performansı çok iyi. Fazla uğraştırmadan jilet gibi yapıyor gerçekten. Fiyatı da gayet iyi. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.03.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Markanın başka modelini 2 senedir kullanıyoruz ve oğlumun bekar evine gitti bizde Braun ütü tercih ettik.

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    sanki yorumlarda anlatıldığı gibi değil kullandıkça görecem çok memnun kalmadım su anda

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    valla aldığı paraya değiyor

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    Tek kelimeyle, Mükemmel.

  • NI1 aracılığıyla, 15.11.2020
    Denedik cok memnunuz

    4 yildir tefal in 2500 3000 tl arasi satilan bir modelini kullaniyorduk, 3 kez servis gormustu, 4. Seferde urunun 4 te 1 i kadar servis ucreti talep edilince yaptirmaktan vazgecip, yeni bir utu aramaya koyulduk. Bu modelin pek fazla yorumu yoktu, ozellikleri de iyi gorunuyordu. 10 gundur kullaniyoruz eski utumuzden performansi daha iyi diyebiliriz. Tabi gercek performasi 1-2 yilda ortaya cikacak, insallah simdiki memnuniyetimiz devam eder. Fiyat performans urunu gibi gozukse de gozunuz kapali alabilirsiniz, fiyatinin cok uzerinde bir performansi var. pisman olmazsiniz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.08.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Şimdilik bir şikayetim yok

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.10.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumsuz yönleri: Buhar üretirken çok ses çıkartıyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.10.2018
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) GÜZEL ÜRÜN TAVSİYE EDERİM

    Olumlu yönleri: BUHAR BASINCI GÜZEL. KULLANIMI RAHAT. ÇABUK BUHAR ÜRETİYOR.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.09.2018
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) 6 bar ve üstü en uygun ütü

    Olumlu yönleri: Buhar istasyonlu bir ütü alacaksanız 6 bar ve üstünde buhar basıncı olanı tercih edin. 6 bar ve üstünde alınabilecek en uygun fiyatlı ve kaliteli ütü bu. Olumsuz yönleri: Tek negatif özelliği Hortum ve kablo sarma yeri yok.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Braun CareStyle 7 IS7056-BK 2400 W Buhar Kazanlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Braun CareStyle 7 IS7056-BK 2400 W Buhar Kazanlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat