LG K40S 32GB 2GB Ram 6.1 inç 13MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

LG K40S 32GB 2GB Ram 6.1 inç 13MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(31 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:

  • MIL-STD-810G

    bu telefonu diğer telefonlardan ayıran en büyük özellik MIL-STD-810G yani amerikan ordusunun sağlamlık sertifikası olmasıdır daha önce lg v30 vardı bende ondada aynı sertifika var küçük oğlum 6. kattan beton zemine fırlatmıştı teli camı çatlamıştı ama telefon çalışıyordu hiçbir zarar görmemişti yani demek istediğim bu fiyat aralığında bu özelliğin olmasına hayret ettim sırf bu özellik için bile alırım ve k50s modelinde de var bu özellik k40s ve k50s bu özellik ile fark yaratıyor bence


  • Beş Yıldız

    Ben ürüne LG G4'den geçtim. Çok düşünceliydim. Ama bu sefer olmuş gerçekten. Pili 1.5 gün gidiyor. Zorlarsanız 2 bile olabilir. Performans günlük kullanım için çok iyi. Oyun çok zevk vermez. Ön kamerası muadillerine göre çok çok iyi. Arka kamerası da idare eder ama ois olmadığında kimi zaman can sıkıcı olabiliyor. Hoparlör de biraz zayıf ama kötü değil. Ekran çok çok iyi. Özetle çinli üreticilerin ürünlerini alacağınıza bunu alın... Çoğundan daha ucuz...


  • Başarılı

    Arkadaşlar bütçem kısıtlı idi bu fiyata gayet başarılı bir telefon . Youtubden videoları izlmistim ama yine de acaba mi dedim . Ama artık ikinci ele bulasmak istemiyorum siparişi verdim telefon elime ulasti çok güzel paketlemisler. Gönderici firmaya çok teşekkür ederim. İyiki de ikinci el bir telefon almayıp LG k40s almışım pişman değilim. Aksine mutluyum . Teşekkürler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.07.2021
    kaliteli

    Olumsuz yönleri: Bu telefona tek kelimeyle bayıldım. Elde duruşu ve tasarımı muazzam. Benim için şarjının çabuk bitmemesi çok önemliydi ve bu beklentimi karşıladı. Telefonun ara yüzleri gelişmiş ve hiçbir kasma problemiyle karşılaşmadım. Isınma gibi problemler de yaşamıyorum. Kesinlikle kaçırılmaması gereken bir telefon. Ayrıca fiyatı çok uygun. Her şeyinden memnun kaldım, tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Ekonomik olarak uygun bir telefon modeli olmasının yanı sıra,32 GB hafızası sayesinde telefonumdaki dosyalarımı ve belgelerimi çok rahat bir şekilde saklayabiliyorum. Yüz algılama özelliği ile güvenli bir kullanım rahatlığı sağlıyor. Dayanıklı yapısından dolayı tercih ettiğim bir üründür. Kullanım olarak da kolay olan bu telefonu gönül rahatlığı ile sipariş edebilirsin. Marka olarak da iyidir.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Çok şık bir telefon ve renkleri harika. Fotoğraf çekmeyi çok seviyorum ve bu telefonun kamerası da resmen devamlı fotoğraf çekilmesi için tasarlanmış çok iyi. Aynı zamanda çok hızlı ve birçok alışveriş sitesinin uygulamasını indirmeme rağmen asla bir yavaşlama olmadı. Ayrıca Office programlarını da rahatlıkla kullanıyorum. Bu fiyata bu özellikler kaçırılmaz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.04.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: lg televizyonu kadar telefonu da iyi bir marka. kamerası ve pil ömrüne diyecek yok. beni en memnun eden şey pil ömrü ve ekranın genişliği oldu kolaylıkla kullanabiliyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.04.2021
    Güzellll

    Olumlu yönleri: son 3 aydır kullanıyorum bu sürede kaç kere düşürdüm vurdum sayamadım ama hiç bişey olmadı. Sağlamlık konusunda daha iyisi olduğunu düşünmüyorum. fiyatı aşırı uygun şuanki telefon fiyatlarına bakacak olursak ki o kadar para vermeyi hiç doğru bulmuyorum telefona.Tavsiyemdir.. Olumsuz yönleri: sarjı bir günde doldurmak gerekiyor

  • Trendyol aracılığıyla, 10.03.2021

    üründen yana bir sorunum yok. fakat şuan teknik servis için faturaya ihtiyacım var. kimden kaynaklandıgını bilmiyorum fakat faturaya ulaşamıyorum. firma veya trendyol sesimi duyarda faturayı verirse sevinirim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.01.2021
    Memnunum

    Olumlu yönleri: Telefon gayet iyi. Performansı oldukça güzel. Hızı falan da sıkıntısız bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.11.2020
    güzel

    Olumlu yönleri: İyi bir telefon, birkaç zaman geçti satın alalı ve bu zamana kadar hiçbir problem yaşamadım. Fiyatı sergilediği performansa göre uygun bile kalıyor diyebilirim. Alıcısı olanlara gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 19.11.2020

    Güzel telefon

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.11.2020
    güzel

    Olumlu yönleri: LG çok kullanılan veya telefon konusunda kıymeti bilinmeyen bir marka olsa da ben kesinlikle kaliteli olduğunu düşünüyorum. Telefon gayet hızlı ve sorunsuz çalışıyor. Çok büyük paralara bundan daha kötü özellikli telefon almakansa LG telefon alıp bence bu ürüne bir şans vermelisiniz. Üründen kesinlikle memnun kalacağınızı düşünüyorum. Çok fazla darbe almasına rağmen ne bir kırık ne de bir çatlak olduğunu ben henüz görmedi telefon gerçekten çok sağlam. Tavsiye ediyorum ve bir şans vermeniz gerektiğini umuyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.11.2020
    GÜZEL

    Olumlu yönleri: Dedeme doğum günü hediyesi olarak aldık almadan önce bayağı bir araştırdım sağlamlığını ve kullanım kolaylığını gayet kullanışlı ve iyi bir telefon olduğuna dair bir çok yorum okudum dedem kullanıyor gayet memnun

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.11.2020
    güzel

    Olumlu yönleri: Bütçesi kısıtlı olanlar için çok uygun bir telefon. Telefona ihtiyacım vardı ve araştırırken bu telefonu gördüm. Özelliklerini inceledim hoşuma gitti ve sipariş ettim. Hızlı ve özenli bir kargo ile hızlıca elime ulaştı. Tahminimden daha çok beğendim telefonu. Telefona ihtiyacı olanlar için tavsiye ederim. Hem kullanışlı hem uygun bir telefon memnun kaldım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.10.2020
    "beğendim. "

    Olumlu yönleri: güzel , şık ,kullanışlı Olumsuz yönleri: içinden sim kart takmak için iğnesi çıkmadı..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.10.2020
    "."

    Olumlu yönleri: LG zaten kaliteli ve başarılı tercih ettiğim bir marka. Bu telefondan da çok memnunum çok dayanıklı kullanışlı bir telefon. Ekran büyüklüğü ve görüntüsü gayet iyi. Hafif ve şık tasarımlı gerçekten oldukça güzel görünen bir cihaz. Kamerasını da beğendim istediğim gibi fotoğraflar ve videolar çekebiliyorum. Hızlı ve sorunsuz çalışan bir cihaz. günlük işlerimi halledip osyal medyada vakit geçirmek için de kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım pil ömrü de gayet iyi donma kasma ya da ısınma gibi problemlerle de karşılaşmadım memnuniyetle kullandığım fiyat performans açısından da çok avantajlı kullanışlı güzel bir telefon.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.09.2020
    "Erten Elektronik'e teşekkürler"

    Olumlu yönleri: Erten Elektronik'ten Sercan Bey, nazik tavırlarıyla alış-veriş sürecinde yardımcı oldu. Ürünün yanında anahtarlık ve kalem de göndermişler, çok hoştu.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.09.2020
    "5"

    Olumlu yönleri: Lg sevdiğim bir marka çoğu ürünüyle tam bir kalite. Servisleri de ilgili ve başarılı. Bu telefonda da Lg kalitesini hissettiriyor ve fiyatına göre oldukça performans sağlayan bir ürün olmuş. Kutusu oldukça sık bir duruşa sahip elime ilk aldığımda üst düzey bir ürün almışım gibi hissettim. 32 gb bir depolama alanı var ve bu oldukça yeterli benim için. Ekran parlaklığı ve kalitesi baya iyi. Ram seviyesi biraz düşük ama ısınma falan yapmıyor gayet başarılı. Kamerası da fiyatına göre güzel çekimler yapıyor gayet. Bataryası 3500 mAh başta az gibi düşünsemde beni gün içerisinde baya idare ediyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.09.2020
    "LG K40"

    Olumlu yönleri: çok iyi bi telefon. Bu telefonu ilk çıktığnda almıştım. Hala kullanıyorum hiçbir problem olmadı. Fiyat ve özllikleri kıyaslandığında çok ekonomik bi tefon olduğuna karara vereceksiniz. Kesinlikle böyle bi ürüne ihtiyacı olanların incelemesini ve ona göre karar vermesini tavsiye ederim. öneriyorum kesinlikle.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG K40S 32GB 2GB Ram 6.1 inç 13MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG K40S 32GB 2GB Ram 6.1 inç 13MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat