Samsung EB-U1200CSEGWW Gümüş Kablosuz Powerbank Yorumları

Samsung EB-U1200CSEGWW Gümüş Kablosuz Powerbank yorum ve tavsiyeleri

(1139 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 20.06.2023
    Good

    Kablosuz hızli sarjı bile var. Gayet iyi

  • Amazzon aracılığıyla, 20.03.2023
    Orijinal Wireless Powerbank

    ürün orijinal ve bundan dolayı bataryam için endişe etmeden 1 yıldır kullanıyorum, kampta doğada şehirde sporda, heryerde kullandım gayet başarılı ürün fakat her powerbankte olduğu gibi tam 10k mAh olduğuna emin değilim bence 8000 civarı çünkü kapasitesi s 3700 mAh olan samsung galaxy S22 telefonumu 2 defa şarj edebiliyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 06.01.2023
    kaliteli ürün

    tavsiye ederim

  • Amazzon aracılığıyla, 18.10.2022
    Fiyat/performans

    Fiyat performans ürünü.

  • Amazzon aracılığıyla, 14.07.2022
    Kablolu kullanım için ideal

    1 yıldan uzun süredir kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım ama belirtmeliyim ki kablosuz şarj çok yavaş. Yavaşlığını anlatmam gerekirse telefon şarj olurken kullanım halindeyse şarjı azalıyor. Kablolu kullanımda çok rahat ve hızlı. Type-C ile şarj oluyor USB-A ile veriyor.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 02.06.2022

    çokkk berbat. o kadar para verdim Bi işe yaramıyor kablosuz ve kablolu hızlı özelliği bozuk 18 saat de telefon şarj ediyor samsung m 51 ve 1a 20 s kullanıyorum sakın kimse almasın paranızı yakmayın

  • Amazzon aracılığıyla, 05.05.2022
    Hem kablo hem kablosuz seçimi

    Akıllı saat şarjı için almıştım, arada kablosuz telefonu da şarj ediyorum. Kaliteli ürün.

  • Amazzon aracılığıyla, 28.04.2022
    Muazzam

    Samsung watch gear 3 frontier ile Samsung Galaxy s9+ cihazları sorunsuz şarj ediyor. Tam doldurduğumda S9u en az 2 kere şarj ediyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca görüntüsü çok şık.

  • Amazzon aracılığıyla, 16.02.2022
    Çok iyi

    Ürün iyi kalitesi

  • Amazzon aracılığıyla, 08.01.2022
    Güzel

    Gayet güzel tavsiye ederim

  • Amazzon aracılığıyla, 24.12.2021
    İyi çalışıyor.

    Ürün kaliteli, Samsung kalitesi ortada ama daha iyi olamaz mıydı diye düşünmeden edemiyorum. Çünkü, telefonu 2 kez şarj ediyor ama 2.de de tam şarj etmiyor gibi, çünkü sitesinde yazdığına göre hızlı şarj özelliği kullanılıyor ise 10.000'lik kapasite düşecektir diyor ve bazı değerler verilmiş, bu zayıf bir özellik. Mesela S9+ plus kullanıyorum 2.2 kez 2.3 kez gibi değerler çıkyor bu da benim telefonum için max 7.800 MAH kullanabiliyor demek. Bu şu anlama geliyor hızlı şarj özelliğinden faydalanırken ne kadar yüksek hızda akım veriyor ise batarya doğru orantılı olarak daha hızlı boşalıyor yani diyelim ki benimki gibi 2400mah akım çeken bir telefondan daha fazla akım çeken bir cihazınız varsa bu 7700'lük değer 6000 hatta 5000'e bile düşebilir ama hızlı şarj için çok yüksek hızları desteklemesi çok avantajlı. Kablosuz şarj özelliği ise; telefonu kılıfla kullanıyosanız 800 ma güç çekiyor, kılıfsız kullanıyorsanız 1400 mah güç çekiyor ve her durumda da ekranda hızlı şarj yazıyor. Bu değerleri test edecek bazı uygulamalar var onlara bakmıştım. Genel olarak tavsiye ederim ama hızlı şarj hızı yükseldikçe, kapasitesi azalmayan ürünler çıkmasını temenni ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    galaxy watch 4 classic saatim için aldım sarj ediyor tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    gayet hızlı şarj ediyor beklentilerimi karşıladı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Hepsiburadanin kasim indirimlerinde aldim. Yaklasik 10 tane powerbank kullandim fakat bu en iyisi. Metal kasa, silikom ped tasarimi şık ve fonksiyonel. Note 20 telefonum icin kablosuz hizli sarj ozelligi cok ise yariyor. 4000mah telefonlari aktif kullanirken sarj etmek icin yeterli 2 telefonu kullanalm derseniz fulleyemiyor malum 10000 mah.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    SAMSUNG flip 3 için aldım fakat Hızlı kablosuz şarj özelliği kötü çok çok yavaş kablo bağlayın daha iyi. Bu özelliği için alacak arkadaşlar dikkat kablosuz olarak çok yavaş şarj ediyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün bozuk satıcı soru almıyor telefon şarzini 12 saatte dolduruyor

  • Amazzon aracılığıyla, 01.12.2021
    Güzel ürün orijinal

    Orijinal kapalı bandrollü kutu çoook hızlı kargo burasını tercih ediyorum her alışverişimde artık fiyatlarda çok fark ediyor indirimde çok uygun temin edebiliyorsunuz

  • Amazzon aracılığıyla, 30.11.2021
    Muhteşem...

    Gerçekten çok iyi. Kablosuz şarzı gerçekten hızlı ve büyük kolaylık. Cebimde dururken sorunsuzca dolduruyor. Buds 2 ve whach 4 ü de Kablosuz denedim. Sorunsuz Şarj oluyor. Aynı anda hem kablolu hemde Kablosuz çalışıyor. 2 cihazı aynı anda doldurabilirsiniz. Kargo gerçekten çok hızlı ve paketleme mükemmel. 👍👍👍

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Teşekkür ederim..

  • Amazzon aracılığıyla, 28.11.2021
    Süper ürün.

    Ürün süper. Ama kargo firması berbat. 5 yıldız verecektim. Kargı firması yüzünden 1 yıldız düşürdüm.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung EB-U1200CSEGWW Gümüş Kablosuz Powerbank kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung EB-U1200CSEGWW Gümüş Kablosuz Powerbank yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat