ICF 5317 ICF 609 Ankastre Davlumbaz Yorumları

ICF 5317 ICF 609 Ankastre Davlumbaz yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 14.05.2017
    Dört Yıldız

    Ürün Zaman'ın da kargolandı. Samsun servisi ile iletişime geçtim . Yarın geliriz denildi dedikleri gibi yarın da geldiler ama ben evde değil dediğim de istediğim bir başka gün aradılar ben yine ev de yoktum 20 dk dışarıda beklediler. Servis iyiydi Ücret alınmadı. Bi baca borusu ücreti verdim. Servis personeli motomot çalışıyor yeni versiyon Reno Megan reklamı gibiler

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.01.2017
    Güzel

    Şık ve kaliteli ürün hasarsız ve hızlı şekilde elimize ulaştı. 1.-2. seviyelerde ses normal turbo modu güçlü ve gürültülü. Kapanma zamanı ayarlanıyor. Cihaz güzel ancak izmir Bornova servisi gün verdi gelmedi defalarca aradık 1 hafta kurulum için oyaladı. Neredeyse ürünü iade edecektik. Sonra poligon servisini aradık randevu verip sorunsuz kurdular.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
ICF 5317 ICF 609 Ankastre Davlumbaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. ICF 5317 ICF 609 Ankastre Davlumbaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat