Logitech M510 Siyah Wireless Mouse Yorumları

Logitech M510 Siyah Wireless Mouse yorum ve tavsiyeleri

(86 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    On numara beş yıldız

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Guzel urun

  • NI1 aracılığıyla, 06.11.2022
    Çok güzel br ürün

    Ürün özellikle geri ve ileri tuşlarının olmasıyla bir numara. Bana göre bu tuşlardan başka tuşa ihtiyaç yok tabi oyun gibi özel işlerle uğraşmayanlar için. Ayrıca ergonomik ve avucu dolduruyor. Bu yönden de çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.09.2022
    (Ürünü satın aldı)

    kullanışlı ele uygun geliyor teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.09.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Birçok Logitech ürünü kullandım mause olarak ta M500 tipi mauslar kullandım hepsinden de memnun kaldım. Ama bu ürün birkeç ayda arıza verdi üstelik 2 tane almıştım her ikisinde de ilginç bir şekilde sol tık hemen bozuldu bir kere tıklıyorsun 2-3 kere tıklıyor kendi kendine, scroll tekerleği ise birkaç satırı kendi kendine sarıyor. 10 yıldır kullandığım eski logitech m500 mausum yerlerde geziyor yani o kadar hor kullanıldı ama ne bir arıza ne bir performans kaybı var, ne scrol tekerleğinde ne sağ sol tıklarda hiçbir arızası yok. mükemmel. Velhasılı bu mausu kimseye tavsiye etmiyorum logitech e yakışmadı bu mause, kesinlikle almayın. uzak durun.

  • Amazzon aracılığıyla, 06.07.2022
    istedigim gibi

    Hizli kargo kaliteli urun

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    ağır ve hantal...

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok iyi ürün hem ofis ,hem oyun için ideal

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Başarılı. Eliniz büyükse tercih edebilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bildiğim iyi bir mose, aynı zamanda unifying alıcısı sayesinde alıcısı kaybolan m560 diğer mouse da çalışır hale geldi. Çok hızlı teslimat

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Fiyatının karşılığı imkanı sunmuyor

  • Media Markt aracılığıyla, 22.08.2021
    5 yıldız

    Ürünü buradan aldım yorumlara bakarak aldım iyikide almışım biraz büyük eli iyi kavrıyor önce biraz yadırgadım ama sonra alıştım güzel bir ürün herkese tavsiye ederim.

  • Media Markt aracılığıyla, 16.08.2021
    Mükemmel

    Ofis ve oyun amaçlı kullanıyorum.Çok başarılı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ne diyebilirim ki Logitech kalitesi hissediliyor, birçok yüzeyde sorunsuz çalışıyor ama cam yüzeylerde çalışmıyor. İçinden 2 Adet farklı bir duracell pil var. Benim gibi eliniz büyükse ele harika oturuyor, eli küçük olanlara biraz büyük gelebilir. Yanlarındaki yüzeyler de tutuş kalitesini arttırırken kaymayı önleyen slikon benzeri kaplama mevcut bazı ucuz slikon telefon kılıfları gibi yapışkan benzeri bir yapıya sahip değil gayet ideal. Ben zaten yıllardır Logitech mause kullanıyorum ve bundan sonra da logitech ten başka marka bir mause kullanmayı düşünmüyorum, çünkü 5-6 sene satın aldığım M525 mausu hala laptopumda kullanıyorum, belki yüzlerce defa çocukların elinden sert zemine düşmesine rağmen hiç problemsiz kullanmaya devam ediyorum. ben fiyat perfonmansa bakarım ve kısacası bu mausa verilen parayı hakediyor, ayrıca hemen 1 tane de oğluma satın aldım o da oyun oynamayı çok seven birisi, ona mausun hızı oyunlarda nasıl diyorum sadece mükemmel diyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    ürünün boyutları tam istediğim gibi 1 hafta oldu gayet güzel

  • Teknosa aracılığıyla, 09.05.2021
    KALİTELİ BİR ÜRÜN

    Hızlı kargo , ürün malzeme kalitesi çok iyi. Biraz büyük bir mouse isteyenler için ideal. İki adet kalem pil ile çalışıyor. Büyük olması, iki pilli olması nedeniyle biraz ağır ama kullanıma engel değil. Benim için eksi yanı üzerindeki tekerleğin gevşek olması. Sanırım sağa ve sola kaydırma gibi bir özelliğinden ötürü yapılmış, kullandıkça tecrübe edeceğim.

  • NI1 aracılığıyla, 06.05.2021
    çok iyi

    ürün ilandaki gibi, çok kaliteli malzeme, özellikle grafikerlere öneririm, ele güzel oturuyor, gayet sorunsuz çalışıyor, tavsiye

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kesinlikle fiyatını hak eden bir ürün. Markanın müdavimiyim. Hızlı kargo ve hoş hediyeleriyle satıcının da müdavimi olmaya niyetliyim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok kullanışlı ve sağlam bir ürün. Ama bazen Windows ile uyum sorunu yaşıyor..

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ele çok iyi oturuyor, kavrama hissiyatı güzel. Açtığınız anda devreye giriyor, hiçbir gecikme yok. 2 pille bile ağır değil, ağır diyenlere bakmayın. Eliniz büyükse, diğer ufak mouse'larla hiç uğraşmadan direk bunu alın. İçinde 2 tane Duracell pil ile geldi, o da ayrı bir güzellik.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Logitech M510 Siyah Wireless Mouse kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Logitech M510 Siyah Wireless Mouse yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat