A4-Tech D-330-1 Mouse yorum ve tavsiyeleri

A4-Tech D-330-1 Mouse Yorumları

A4-Tech D-330-1 Mouse

(12 yorum)

12 Yorum

5
5 yorum
4
3 yorum
3
4 yorum



yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
yorumları sağlayıcıya filtrele:
sil Lütfen aratılacak kelimeyi yazınız
  • NI1 aracılığıyla, 15.11.2016
    Kaliteli ürün, hızlı teslimat. Teşekkürler..

    Çok güzel ve kullanışlı bir ürün. Tavsiye ederim.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 12.11.2016
    bi kaç eksiği var

    bence alınır çünkü fiyatı yakın olan mouselara göre daha dayanıklı bir hissiyat sağlıyor. 1-2 sene rahat götürebilecek bir fare. biraz küçük olmasının yanı sıra beğenmediğim bir yönü orta tuşunun sert olması. zamanla alışılacak birşey olmasına rağmen arada sırada rahatsız ediyor.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 12.11.2016

    bence alınır çünkü fiyatı yakın olan mouselara göre daha dayanıklı bir hissiyat sağlıyor. 1-2 sene rahat götürebilecek bir fare. biraz küçük olmasının yanı sıra beğenmediğim bir yönü orta tuşunun sert olması. zamanla alışılacak birşey olmasına rağmen arada sırada rahatsız ediyor.

  • NI1 aracılığıyla, 04.10.2016
    güzel ürün...

    ele avuca oturan kaliteli görünümü ile fiyat / performans olarak 10 numara bir ürün..rahat kullanımlı..

  • İnce Hesap aracılığıyla, 03.08.2016
    fena değil

    kötü yanları biraz küçük ve orta tuşu sert fakat küçük bir fare olarak dayanıklı ve aynı fiyattaki farelere göre kontrolü daha rahat diyebilirim. tasarım olarak eli rahat tutan bir konfora sahip. küçük fareleri seviyorsanız alın bence.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 09.07.2016
    yormuyor insanı

    hissiyatı çok güzel farenin. klasik işlerde kullanmak için ideal bir fare olduğunu düşünüyorum ben. elimi fazla yormuyor uzun süre çalışmak zorunda kaldığımda. ben çok beğendim diyebilirim fare için.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 09.07.2016

    hissiyatı çok güzel farenin. klasik işlerde kullanmak için ideal bir fare olduğunu düşünüyorum ben. elimi fazla yormuyor uzun süre çalışmak zorunda kaldığımda. ben çok beğendim diyebilirim fare için.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.06.2016
    Alınır.

    Çünkü , benzer fiyat aralıklarındakli farelerden dayanıklı görünüyor. Hatta sağlam yani sizi götürür 1-2 sene . Köyü yanlarına gelirsek beklediğimden biraz küçük ve orta tuşu biraz sert dönüyor ama çok sıkıntı değil zamanla alışırsınız. Özetle küçük fareleri seviyorsanız kesinlikle alın.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 11.01.2016
    bilinen marka

    a4 techin fareleri hep bilinir zaten. ben de bunu bildiğim için ve uygun fiyatlı olduğu için tercih ettim. kablosuz fare kullanamıyorum ben. bunun için hem rahat hem de tasarımı güzel bir fare.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 23.08.2015
    terletmiyor

    uzun süre fare ile işim olduğu için rahat bişey arıyordum. mouse cidden rahat ve bu sıcaklarda özellikle elimi terletmediği için çok memnun kaldım ben.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 16.06.2015
    rahat kullanımı var

    mouse benim tam avucuma göre oldu. kullanımı çok rahat. çizim yaptığım için ben genellikle çalışırken avucumu ve parmaklarımı yormayacak bişey arıyordum ve sonunda buldum sanırım. mouse ile çok sık çalışanlar için tavsiye ederim ben.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 14.11.2013

    1000 DPI olması fiyatına göre gayet iyi, mouseye fazla para vermek istemeyenlere tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
A4-Tech D-330-1 Mouse kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayarak ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. A4-Tech D-330-1 Mouse yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat