Jabra Elite 75T Siyah Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Yorumları

Jabra Elite 75T Siyah Bluetooth Kulak İçi Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(106 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 14.12.2021

    2020 yılı 15 kasımda n11 internet sitesi aracılığıyla Jabra 75 Elite active kulaklık aldım.15-20 gün sonra sol kulaklıkta ses gitmeleri oldu.Sitenin muhatap olduğu firmayı aradım, fakat; o benimle muhatap olmadı. N11’i aradım, ilgilenmediler. Türkiye’de hiçbir muhatap yetkili bulamadım. İnternetten Jabra’ya ulaşıyorum, ama; birebir ilgilenip sorunumla ilgilenen olmadı. Kısacası, Bluetooth’la kulaklık almak isteyen arkadaşlara naçizane tavsiyem,dert sahibi olup kanser olmak istemiyorlarsa, kesinlikle bu markadan uzak dursunlar…

  • Media Markt aracılığıyla, 04.11.2021
    Harika

    Ürünü çok araştırdım. Bu süreçte Apple Beats, Pro ve bu kulaklık arasında kaldım. Kesinlikle doğru tercihi yaptığımı düşünüyorum. Ürün çok kaliteli kutusu çok kibar ve şık taşıması kolay. Ses kalitesi hangi tür müzik dinlerseniz dinleyin mükemmel, çünkü EQ ayarını zevkinize göre yapabiliyorsunuz. ANC ve Hear through gayet verimli çalışıyor. Hisleme sesinden şikayet edenler var. Evet ANC modunda kulaklıkta müzik vs yokken bunu çok dikkat ederseniz duyabilirsiniz ancak müzik dinlerken vs duymanız imkansız. Gelelim uyum konusuna. Apple kullanan arkadaşlarım tercihim konusunda defalarca kez pişman olacağımı söyledilerse de öyle olmadı. Ben iPhone kullanıcısıyım ve yoğun olarak da Mac kullanıyorum. Bu kulaklık aynı anda iki cihaza bağlantı sağlayabiliyor. Ve bu esnada telefonunuza arama gelirse önceliği telefonunuza verip görüşme yapmanızı sağlıyor. Görüşme sonunda yine otomatik olarak Mac bağlantısına geri dönüyor. Ve bu geçişler gayet hızlı. Bu mükemmel bir özellik. Apple kullanıcıları için önemli olduğunu düşünüyorum. Kafanızda bu konuda soru işaretleri kalmasın. Ayrıca kulaklığı kutusundan çıkarır çıkarmaz telefon ile bağlantısı sağlanıyor. Bu konuda da sizi Apple olmayan diğer marka kulaklıklar gibi yormuyor. Kulaklık üzerindeki tuşlara istediğiniz fonksiyonları atayabilirsiniz. Bu da kulaklığı kullanışlı yapan diğer bir özellik. Ben kulaklığı çoğunlukla spor yaparken kullanmak için satın aldım. Hareket halinde zıplarken koşarken hiçbir şekilde düşme eğilimi göstermedi. Zaten suya ve toza karşı da dayanıklı olması onu bir adım daha öne çıkaran bir diğer özelliği. Sonuç olarak pişman olmayacağınız bir kulaklık olduğunu düşünüyorum. Jabra zaten bu sektörde yıllardır var olan öncü markalardan biri.

    Ürünü öneriyorum

  • Media Markt aracılığıyla, 29.10.2021
    Üst Düzey Bass

    Ürün elime sipariş verdikten 1 gün sonra ulaştı. Bunun için MediaMarkt teşekkürler. Ürünün kendisine gelince eğer basslı müzikler dinliyorsanız pişman etmez ancak eğer başka türler de dinliyorsanız mobil uygulaması üzerinden EQ ayarları yaparak istediğiniz hale getirebilirsiniz. Airpods da kullandım bir süre ve müzik kalitesi kesinlikle daha iyi. Mikrofon kalitesi olarak konuştuğum herkes beni net anladığını söyledi. Pasif izolasyonu harika ANC olmasa da fark etmezmiş. ANC de gayet tatmin ediyor. Daha iyi ANC isterseniz 85t modeli daha uygun olur. Kulakta asla rahatsız etmiyor ve şarjı bitmiyor diyebilirim. Hear Through özelliği sorunsuz ve size dış sesleri anında iletiyor. Kutusu da çok ufak ve taşıma zahmetine sokmuyor sizi. Forumlarda vs. bu modelde kronik bir tıslama (white noise) olduğu yazılıyor. Evet yanlış değil ufak bir white noise var ancak rahatsız eder derecede değil. Ve bence bunun bir diğer nedeni dış sesleri fazlaca kesiyor olması ancak müzik dinlerken hissetmiyorsunuz bile. Ben almayı düşünen herkese tavsiye ederim.

    Ürünü önermiyorum

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 31.05.2021

    75T kullanıcısıyım... ses kalitesinden gayet memnunum.. şarj süresi gayet uzun.. 1 yıl önce aldım... geçen hafta sol kulaklığında ses azaldı... garantiye yolladım... yenisini yollamışlar, şuan yenisinin ses kalitesini deniyorum... :))

  • Teknosa aracılığıyla, 02.03.2021

    Mark olarak hem bildiğim için kolay tercih ettim hem de daha önce arkadaşım aldığı için güvenerek satın aldım özellikle kulağa çok rahat oturuyor ve hafif olduğu için düşmüyor ya da rahatsız etmiyor sadece telefonla konuşurken değil müzik dinlerken de ses kalitesi oldukça yüksek telefonla konuşurken size üzerindeki birden fazla mikrofon sayesinde karşı tarafa sesler çok net gidiyor yanındaymış gibi konuşuyorum memnunum

  • Teknosa aracılığıyla, 02.03.2021

    KULAKTAN HİÇBİR ŞEKİLDE DÜŞMÜYOR 20 SAATTEN FAZLA KULLANIM SAĞLIYOR BANA IOS İLE DE UYUMLU VE RENGİ ÇOK GÜZEL AYRICA 15 DK ŞARJ İLE 1 SAAT ŞARJI DİNLEYEBİLİYORSUNUZ TAM FİYATINA GÖRE EN İYİ ÜRÜN DİYEBİLİRİM.

  • Teknosa aracılığıyla, 02.03.2021

    Hem tasarımı hem ergonomisi hemde şarjını çok beğendim kulaktan hiçbir şekilde düşmüyor 15-20 dk şarj ile 1 saatten fazla çalışabiliyor tavsiye ederim.

  • Teknosa aracılığıyla, 02.03.2021

    Çok eskiden yeni çıktığında Bir bluetooth kulaklığını kullanmıştım markaya Aşina olduğum için seçerken biraz daha güven duydum diğerlerine göre ses kalitesi oldukça yüksek telefonla konuşmak için tercih etmiştim özellikle araç kullanırken ancak şimdi müzik dinlerken hiçbir şekilde farklı bir kulaklık kullanmıyorum çok memnun kaldım stüdyo kalitesinde sesi var ve oldukça temiz ve net beğendim

  • Teknosa aracılığıyla, 02.03.2021

    Kulağa biraz alışmak gerekiyor açıkçası uzun süre de şarjı giden bir kulaklık istiyorsanız tam size göre sadece daha iyi ses vermesini beklerdim karşı tarafa. 1 saatte bayağı götürüyor sizi.

  • Teknosa aracılığıyla, 02.03.2021

    Kablosuz olan kulaklıklardan Daha önce kullandım telefonla konuşmak için güvenli ancak müzik için ses kalitesini beğenmediğimden dolayı tercih etmiyordum bunları da Tavsiye üzerine satın aldım ve şimdiye kadar oldukça memnun kaldım ses kalitesi yüksek ve temiz ses verdiği için en yüksek kademede dinlesem Herhangi bir sorun yaşamıyorum parazit yapmıyor tasarımı sayesinde Kulağımdan düşüyor ve uzun süreli kullanımda da kulağımı da rahatsız etmiyor beğendim

  • Teknosa aracılığıyla, 02.03.2021

    Jabra kulaklıkları biraz araştırdığımda performansının benzersiz olduğunu anladım. Daha spor daha iyi ses kalitesine sahip ve görüntüsüyle de sizi harekete geçiren bir kulaklık tasarımı var. Kulağa sağlam oturuyor ve ne dışarıdan içeriye ses ne de içeriden dışarıya sesi yansıtıyor. tavsiye ederim.

  • Teknosa aracılığıyla, 02.03.2021

    İsmi lazım değil eski kulaklığım biraz sorunluydu. Hem kulakta duruşu iyi değildi ve spor yaparken sürekli elim orada olmak sıkıntı vericiydi. Ayrıca ses konusunda da istediğimi veremiyordu. O yüzden daha iyi özelliklere sahip bir kulaklık arayışına girdim. Yolda koşarken müzik dinlemek benim için önemli. Telefonu cebinde değil kolunda taşıyan biriyim. O yüzden kablo ile uğraşamayacağım için kablosuz kulaklık deneyimimde ilki kötü oldu ikincisi de idare etmedi beni. jabra sorunumu çözdü gibi. En azından ses konusunda çözdü ama ergonomi konusunda deneme fırsatım olmadı daha.

  • Teknosa aracılığıyla, 02.03.2021

    Marka olarak çok eskiden beri bildiğim için güvenerek satın aldım özellikle ses kalitesini çok beğendim genelde Bluetooth kulaklıklarda kalite oldukça düşüyor bunda ise stüdyo kalitesinde ses alabiliyorum Normalde kulağıma her kulaklık olmuyordu özellikle kulak içi olanlar bu her kulağa göre uygun ve ergonomik rahatsız olmadan uzun saatler kullanabiliyorum üzerinde 4 mikrofon var sesim karşı tarafa yanındaymışım gibi gidiyor teşekkürler

  • Teknosa aracılığıyla, 02.03.2021

    Uzun süre şarjı giden kaliteli müzik dinleyebileceğim bir mikrofonlu kulaklık ararken bunu aldım ve gerçekten harika bir ürün çıktı çok severek kullanıyorum.

  • Teknosa aracılığıyla, 02.03.2021

    baya indirimdeyken aldım ama fiyatı yine de pahalıydı. ses kalitesi iyi kulağa tam oturduğunu için daha önce kullandığım kablolu kulalıklara göre daha rahat duyuyorum özellikle ses kayıt dosyalarinı kolay anliyorum. Normalde dışarıdaki sesleri pek geçirmiyor ama hear through özelliği ile dışardan geçen araba sesleri duyabiliyorum çünkü bu özellikte mikrofonları var. Dışarıdan kopmamak için bence bu iyi bir özellik. kulaklıklar kutusunda ayrı şarj ediyor. bir de kutusunun da şarjı pek bitmiyor 1-2 saatlik kullanımlara yüzde 2-3 oynuyor.

  • Teknosa aracılığıyla, 02.03.2021
    FİYAT PERFORMANS

    Ürünü kullanmaktayım . Gayet başarılı olduğunu söyleyebilirim.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 23.02.2021

    Jabra elite 25 e aldım bir sene oldu sağ kulaklık ses kaybı yaşadım bir hafta önce firmaya gönderdim sıfır ürün yolladılar teşekkür ederim .

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 16.01.2021

    urunu ılk aldıgımda 5 ay cok guzel kullandım ben daha cok sag kullaklıgı kulanıyorum sonra sağ kullaklıgın sesi sol kulaklıga göre baya dustu garantiye verdim ve bana sıfır olarak yeni sıfır bi kulaklık verdiler 2 gun kulandım ve gene sağ kulaklıgın sesi dustu sol kulaklık aynı sesi iyi bilemedim neyden yaptıgını telefonumdan diçem başka telefonlara pc bagladım aynı ses cok kısık sag kulaklıgın

  • Media Markt aracılığıyla, 12.12.2020
    güzel

    güzel ürün yapmışlar

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 04.12.2020

    Kulaklık aynı anda çift telefonla çalışmıyor. Sitesinde öyle belirtmesine karşılık bana gelen kulaklığı defalarca denememe karşın çift telefon ile çalışmadı , ille bir telefonun bluetooth unu kapatıp diğerinden bağlanmak durumunda kaldım. Ben de geri yolladım.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Jabra Elite 75T Siyah Bluetooth Kulak İçi Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Jabra Elite 75T Siyah Bluetooth Kulak İçi Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat