Sennheiser CX 80S Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık Yorumları

Sennheiser CX 80S Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(602 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 10.07.2023
    Ucuz pazar ürünü gibi

    Yapılan "çok iyi" yorumlarını aklım almadı. Sanki farklı bir ürün almışım gibi hissettim. 20-30 liralık pazar ürünlerinden hiçbir farkı yok.

  • Amazzon aracılığıyla, 01.07.2023
    Biraz kullanıp geri verdim

    Şartsız geri iade için verilen gün hakkı bitmeden sağ tarafı bozuldu. Ses kalitesi de vasat altı.

  • Amazzon aracılığıyla, 22.06.2023
    BASS KALİTESİ

    BUGÜNE KADAR SAYISIZ KULAKLIK DENEDİM VE KULLANDIM.NET YORUMUM,BU KULAKLIKTA BASSLAR SON DERECE ZAYIF,MÜZİK DİNLEME ZEVKİNİ KAÇIRIYOR,TİZLER YETERLİ,TATMİNKAR,AYRICA KULAKLIĞIN GÜCÜNÜ İFADE EDEN GÜÇ DEĞERİ,MİLİWATT,ÇOK DÜŞÜK,VOLUME DÜĞMESİNİ ÇOK YÜKSELTMENİZ GEREKİYOR,GÜÇ YETERSİZ,ÖRNEĞİN VOLUME 10 OLMASI GEREKEN YERDE 20 AÇMANIZ GEREKİYOR.SONUÇ OLARAK,BU KULAKLIK,UZMAN GÖRÜŞÜ OLARAK ÇOK YETERSİZ,VASAT DİNLEME YAPAN,SADECE OYUN OYNAYAN,MÜZİK DİNLEMEYEN KİŞİLER İÇİN UYGUN OLABİLİR...

  • Amazzon aracılığıyla, 19.06.2023
    Fiyat için iyi kaliteye sahip.

    Bass ve tiz dengesi oldukça güzel. Kulakta rahatsız etmeyecek şekilde duruyor. Müziğinizi keyif alarak dinleyebiliyor konuşmalarınızı karşı tarafı net şekilde duyarak ve karşı tarafa sesinizi net bir şekilde ulaştırarak gerçekleştirebiliyorsunuz. Alınabilir tavsiye ederim.

  • Amazzon aracılığıyla, 12.05.2023
    Fiyat performans ürünü

    Bu ekonomide böyle bir ürünü bu fiyata kacirmamak gerekiyor diye düsünüyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 12.05.2023
    Bağımlılık yapıyor

    Sennheiser cx80 vardı, bozuldu. Bozulursa diye evde yedek bulundurduğum jbl c100 e geçiş yapayım dedim, ve yapamadım arkadaşlar... Aynı derinliği bassları bulamayınca yeniden sennheisera dönüş yaptım. Gözüm daha üst sennheiser modellerinde. En büyük boy yastığı takmanızı tavsiye ederim. Kulağınıza büyük yastıkla oturunca verdiği sesin lezzeti artıyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 10.05.2023
    Çok iyi bir ürün.

    Hem anneme hem kendime aldım. Dışarıya neredeyse hiç ses vermiyor, ses kalitesi olarak üst düzey; bu fiyat için mükemmel bir ürün. Bass kalitesinin pek iyi olmadığı söyleniyor, tizlere kıyasla bass kalitesi biraz sönük kalmış fakat kötü değil. Bu fiyata kesinlikle alınabilir bir ürün.

  • Amazzon aracılığıyla, 05.05.2023
    Ses yalıtımı çok güzel.

    Daha önce beats kullanmış biri olarak bas tok sesleri geride kalmış gibi görünsede bence bas lar güzel değişik Bi kulaklığın ayrı bir havası var sesi çok berrak veriyor.bu kulaklığı beğenmeyen olmaz sanırım kesinlikle alınır memnun eder.ben beğendim.

  • Amazzon aracılığıyla, 17.04.2023
    Kalitesi çok iyi, ancak...

    Sistemimle uyumlu olmadı yani çıt çıt sesler çıkarıyordu rahatsız edici oluyor bir süre sonra... Onun dışında narin ama kalitesi çok iyi. Alan pişman olmaz ama her şey ile uyumlu değil maalesef

  • Amazzon aracılığıyla, 17.04.2023
    Çok hızlı geldi gayet iyi bir ürün

    Takılı olan silikonları kalın olanla veya daha iyi bir silikonunuz varsa onunla değiştirmenizi tavsiye ederim. Gerçekten fark ediyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 14.04.2023
    Ses kalitesi çok iyi

    Ses kalitesi özellikle de baslarda başarılı. Ses izolasyonu güzel tam bir fiyat performans ürünü. Kablosu çok ince ve narin değil. Tavsiye olunur

  • Amazzon aracılığıyla, 12.04.2023
    Tizleri Güzel

    Baslar yeterli miktarda, mid biraz belirgin gibi, sahnesi biraz geniş denilebilir. Tizleri gayet iyi. Yanında 3 farklı silikon ile geliyor. Keşke daha üst modelini alsaydım dedim. Sennheiser farkı hissediliyor. Daha ucuza satılan Sony ve JBL hikaye kalıyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 04.04.2023
    Çok kaliteli

    Biraz pahalı tabiri kalite den dolayı

  • Amazzon aracılığıyla, 31.03.2023
    Ürünün silikon kulak uçları çok kalitesiz.

    Sennheiser kulaklık konusunda kendini kanıtlamış bir marka. Ancak bu fiyata kullanılan silikon kulaklık uçları basit bir naylon gibi. Sony kulaklığımda bulunan kulaklık uçları kullandım. Hem kulakta duruyor, hem de ses kalitesi çok değişti.

  • Amazzon aracılığıyla, 20.03.2023
    Beklentinin altında

    Ses kalitesi idare eder seviyesinde, sennheiserdan beklenen kalitenin altında. En büyük sorun bazen sol kulaklık kendi kendine sesin %80 ini kesiyor. Bi süre sonra düzeliyor. Can sıkıcı

  • Amazzon aracılığıyla, 16.03.2023
    Performansı beklediğim gibi değil

    Eski sennheiser kalitesini bildigim için aldım fakat ne ses olarak ne malzeme kalitesi olarak tatmin etmedi. Baslar zayıf mikrafon o kadar iyi değil kablonun ufak hareketleri bile kablo oynatma sesiyle rahatsız olmama sebeb oluyor. Beklediğim kaliteli ürün keyfine ulaştırmadı ucuz kulaklıklardan bi tık iyi olması fiyatını haketmiyor gider onlardan 10 tane alırdım acıkcası. Kutu içeriği zaten boş telefonun yanında çıkan kulaklıklardan farkını söylemek zaten zor.

  • Amazzon aracılığıyla, 28.02.2023
    Alınabilir

    Ses kalitesi tatmin edici fakat kablolar ve mikrofonun dışındaki plastik kısım pek sennheiser kalitesini hissettirmiyor. Büyük ihtimalle fp ürün olması için yapılmış. Yine de genel olarak memnun kaldım.

  • Amazzon aracılığıyla, 24.02.2023
    Ses kalitesi harika

    Ses kalitesi super. Kulagima tam uydu.kablosu cok kaliteli gozukmuyor ama markaya guveniyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 22.02.2023
    Kulakta Rahatsızlık Yaratmıyor, Ses Kalitesi Muazzam

    Markanın hakkını verecek derecede kaliteli sesler sunuyor ve kullanım esnasında kulakta rahatsızlık yaratmıyor. Ancak bazı başka yorumcuların da belirttiği kablonun çarpma sesini duyma durumunu ben de yaşıyorum. O kadar kafaya takılacak bir şey değil tabii.

  • Amazzon aracılığıyla, 08.02.2023
    Çok sağlam

    2021 nisanda aldım 20 ay oldu ve hâlâ gayet iyi durumda. Ses kaliteside benim için fazlasıyla yeterli. Bozulursa bunun üst modelini alacağım ama bu gidişe bir sene daha götürür. Tavsiye ederim alın.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sennheiser CX 80S Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sennheiser CX 80S Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat