Sennheiser CX 150BT Siyah Kablosuz Kulak İçi Kulaklık Yorumları

Sennheiser CX 150BT Siyah Kablosuz Kulak İçi Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(68 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 05.07.2023
    Gönderim Ücreti

    Aşağıdaki ürün kullanım amacı olarak bana uymadı ve iade talebi açtığımda iade kodu vermedi sisteminiz. Bu sebeple ürünü yurtiçi kargo ile gönderdim ve 112 TL ücret ödedim. Bu şekilde süreciniz olması çok saçma..Sanırım bir daha alışveriş yapmayacağım. Sennheiser CX 150BT Bluetooth Kulak İçi Mikrofonlu Kulaklık, Beyaz

  • Amazzon aracılığıyla, 06.09.2022
    Bluetooth kulaklık

    Beğendim, kullanıyorum. Gayet güzel...

  • Amazzon aracılığıyla, 22.07.2022
    Nerede sennheiser kalitesi?

    Daha önce sennheiser cx6.00 bt kullandım yaklaşık 2 yıl. Ses kalitesinden çok memnundum, bassları da yeterince tatmin ediciydi. Ancak bu tarz kulaklıklarda olabilen omuzdan düşme sonucu arabanın altında kaldı ve parçalandı. Bu ürünü alırken de çok şüpheyle yaklaştım bunu da düşürür müyüm diye. Ancak araştırmalarım sonucunda (kablolu bir kablosuz kulaklık almam gerekiyordu çünkü) daha iyi alternatif bulamadım. Cx 6'nın kalitesi ve performansından son derece uzak bir kulaklık. Ses yüksekliği daha düşük. Bassları ne yaparsanız yapın hissedemiyorsunuz. Hatta ses izolasyonu bile cx 6'ya göre daha az. Pil kısmının arka tarafta olduğu için bi dengesizlik yaratıyor. Bence cx 6'nın tasarımı bu açıdan daha iyiydi. Tek artı bahsedebileceğim özelliği daha uzun pil ömrü. Çift aygıta bağlanması ve bağlantı kalitesi bence başarılı. daha önce jabra elite 45e de kullandım. Bağlantıda çok sıkıntı çıkartıyordu.

  • Amazzon aracılığıyla, 13.07.2022
    Beklentileri karşılamıyor

    net bir ses veriyor fakat ses oranı düşük, bas düşük Bir önceki kulaklığım anker di bu ürünü 2ye üçe katlar

  • Amazzon aracılığıyla, 04.07.2022
    Tavsoye ederim

    1 yıldan uzun süredir 2 telefonla kullanıyorum. Hiç sorun yaşamadım ve harika bir kulaklık. Bir tanesi bozuldu hemen garantiden yenisini gonderdiler. Ses kalite net ve temiz; kaliteli müzik dinlemek için tercih edilir. Konuşma performansı da gayet yeterli

  • Amazzon aracılığıyla, 18.06.2022
    Kulaklık bozuluyor

    6 ay kullandım sol tarafın sesi çok az geliyor artık

  • Amazzon aracılığıyla, 10.06.2022
    Boyunda sürekli bir tarafa kayıyor

    Kulaklık malzemesi kalitesi görünüşe göre iyi. Ama kulaklık boyunda durmuyor hep bir tarafa doğru ağırlığın olduğu yere kayıyor. Sürekli kulaklığı boyunda düzeltmek gerekiyor. Dengeli yapsalar mükemmel olurdu.

  • Amazzon aracılığıyla, 18.04.2022
    Fiyatını hak etmeyen şişirme bir ürün.

    Bu ürünün nasıl bu kadar yüksek puanlar aldığına anlam veremiyorum. Şanslıyım ki amazzon gibi iyi bir platformdan sipariş verdim de ürün kolayca iade edildi. Kulaklıkta bass diye bir kavram yok. Sunulan ücrete 100 TL'lik kulaklığın performansını bluetooth olarak alıyorsunuz. Denklem bu.

  • Amazzon aracılığıyla, 14.04.2022
    Çok beğendim.

    Çok beğendim

  • Amazzon aracılığıyla, 09.04.2022
    Tasarım hariç güzel ürün

    Performansı ve ses aktarımı çok kaliteli. Bir puanı ergonomiden kırdım. Diğer yorumlarda da belirtildiği gibi zaman zaman eğildiğinizde vs sol kulağınızdan çıkıp tek kulakta asılı şekilde kalıyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 05.04.2022
    Hafif. Sanki yok.

    Merhaba; surekli yorum okuyanim. Amma cogu insanda yorum yazmayi bilmiyor fikrimce. Urun degerlendirme kisminda begenmedigim kismi yok. Zaten Sennheiser urunlerini kullaniyorum. İlk tanismam uzun yillar once kulak iciydi. Cok para verdim diye tepki cekmistim. Hafifligi biraz korkutucu. Korku tarafi, kullanmadiginiz zaman boyundan Dusme riski. Farketmezsiniz. Bu yuzdem asagida yorumlarda vardi, bende onlem aldim. Kulak kablo uzunlugu kisa. Avantaji egilirken-kalkarken bir yere takilmaz. Dezavantaji, kalin boyuna sahip olanlar icin olabilir. Ses konusuna gelince, yakin bir zamanda bu tarz kulaklik getirrtim amazzondan. Uzun zaman sarji gitmesi be guzel ozelliklerine inanarak aldim. Sennheiser kulakliga alisan birilsinin bir cok markadan fikrimce uzak durmasi gerekiyor diye anlamis bulunuyorum. Uygun fiyatli diye beyaz aldim. Siyah ile arasinda cok fazla fiyat farki var. Madde madde begendigim ozelliklerini yazayim ve alanlara hayirli olsun. 1. Ses kalitesi; sesler cok net, baslar bana yeterli geldi. Klasik muzik dinleyenler cok buyuk keyif alabilirler. 2. Tasarim: Klasik kulak ici, Sennheiser tasarimi. Ben cok begeniyorum. Kulakta durusu, oturmasi, hic zorlanmadan kulagima oturuyor, ustunde gelen kulakciklari ile. 3. Agirlik: Sanki yokmus gibi, kulak ici kulaklik bu kadar hafif beklemiyordum. Yorumlarda vardi. 4. Fiyat: Pahali. Alicisi daha fazla olsa bence, daha da pahali olur sanki. Turkiye’de bu markadan daha cok herkes ne kullaniyorsa o alinir (bir zamanlar telefonda, nokia gibi) 5. Ben begendim. Zaten ilk Sennheiser im da degil. O yuzden kalitesi beni hayal kirikligina ugratmadi. Tek korkum dusup kaybolmasi. (Klips gerekli sayin Sennheiser ) Su an muzik dinliyorim. Uc gun icinde 3 farkli kulaklik arasinda muzikler sanki degismis. Her biri icin. İlk sirayi kuskusuz Sennheiser Aldi. Digerlerini yazamiyorim.

  • Amazzon aracılığıyla, 26.03.2022
    Marka kalitesi.

    İki sene sporda, toplantılarda, yağmurda, çamurda, yatakta her yerde hunharca kullandım. İki cihaz bağlantısı çok başarılı, ses tatmin eder seviyede, kalite ve marka mükemmel. Arabada Mercedes, telefonda Apple, beyaz eşyada Bosch, kulaklıkta Sennheiser… 10 yıldır markayı biliyorum ve kullandığım 2. kulaklık. Eğer bütçeniz yetiyorsa düşünmeden alabilirsiniz. Gerçekten malının arkasında duran ülkemize gelmiş ender markalardan birisi.

  • Amazzon aracılığıyla, 16.02.2022
    Ses kalitesi mükemmel

    Telefonu görüşmesi ve müzik dinlerken çok net ses alıyorsunuz ben beğendim tavsiye ederim .

  • Trendyol aracılığıyla, 07.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Fiyat performans olarak çok iyi,2. Ürün olarak eşime aldım. Satıcı ilk üründeki sorunu çok hızlıca gidermişti.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    2 farklı cihaa bağlanması harika şarjı çok iyi gidiyor 2 gün kullanabildim harika

  • Amazzon aracılığıyla, 16.11.2021
    Tavsiye ederim

    +Öncelikle aynı anda 2 cihaza bağlanabiliyor +Çok hızlı Bağlantı kuruyor +Ses Kalitesi yeterli +Fiyat performans ürünü -Kulaklık uçları çok başarılı değil konforlu olduğu söylenemez -Ağırlık merkezi iyi ayarlanmamış ve düşebiliyor, herhangi bir kulaklık klipsi de yok. -Cevaplama ve ses açma kapama düğmeleri çok yakın özellikle açma kapama düğmesi alışkanlık gerektiriyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 25.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kulaktan düşüyor, sesi çok az kablosu kısa bu markanın ürünü hiç böyle beklemiyordum

  • Trendyol aracılığıyla, 04.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    belә dә....

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel harika bir ürün ama kaybettim, bulan işetişime geçebilir :(( çok sevdiğim kulaklığımdı yaa istanbul/Tuzla🙄🙄

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ses kalitesi harika.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sennheiser CX 150BT Siyah Kablosuz Kulak İçi Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sennheiser CX 150BT Siyah Kablosuz Kulak İçi Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat