Sennheiser Momentum 3 Kablosuz Kulaküstü Kulaklık Yorumları

Sennheiser Momentum 3 Kablosuz Kulaküstü Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(71 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 13.08.2023
    Konforsuz

    Ses ve malzeme kalitesi iyi. Q30 malzeme kalitesi dışında her alanda daha iyi bu kulaklıktan. Bu kadar iyi bir markadan bu kadar konforsuz bir ürün beklemezdim.

  • Amazzon aracılığıyla, 22.07.2023
    kaliteli ürün, sorunsuz teslimat

    Çeşitli kulak üstü, açık arkalı, kapalı arkalı, kulak içi vs kulaklıklar ve dac, amfi gibi ara parçalardan epey denemiş ve aktif olarak kullanan biri olarak yorum yapacağım. Ses kalitesini çok keyifli buldum, klasik senheiser tınısı var, çok berrak, çok detaylı, temiz ve müziğin canlı bir geometrisi var. Dinlemekten çok keyif aldığım bir kulaklık, imkanı olana tavsiye ederim. Yalnız momentum 4 60 saat üstü dinleme imkanı sunarken momentum 3 ün 15 saatle sınırlı bataryasını biraz eksik buluyorum, büyük problem değil ama değerlendirilirken akılda bulundurulabilecek bir konu bana kalırsa.

  • Amazzon aracılığıyla, 12.06.2023
    Güzel kulaklık, rezalet yazılım

    Önceki modelini 3 sene kullandıktan sonra pilde temassız başladığı için bunu aldım. 2'ye göre pedler büyümüş, daha rahat hale gelmiş. Üst bant da daha az baskı yapıyor. Gürültü engelleme vasat. İş görüyor ama ekstra özellik olarak görmek lazım. Kulaklık artık tamamen sinyal işlemeye güvenir hale gelmiş. Sadece kabloyla, güç kapalı kullanırsanız ses kalitesi kötü. Açıldığında sensörleri kalibre edip ona göre çalışıyor. Tamamen açılmadan kulağınıza takarsanız hem smart pause doğru çalışmıyor hem de sağ/sol farklı seviyede çalıyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 23.05.2023
    Start Stop düzgün çalışmıyor sürekli mute ediyor.

    Kulaklığı çıkarttığınızda müziği kesmesi bekleniyor fakat bu özellik düzgün çalışmıyor ve kulak kulağındayken sürekli duruyor müzik. Daha da kötüsü telefon konuşmaları sırasında durduk yere mute ediyor karşıdaki kişiyi. İade etmek zorunda kaldım.

  • Amazzon aracılığıyla, 11.05.2023
    Gerçek Ses Deneyimi

    Ürünü oğluma hediye olarak aldım. Başka bir markanın daha üst bir modelini aldık ancak rock müzik deneyimini pek beğenmediğimizden iade ettik. Sennheiser'ın ise Momentum 4 kulaklığını düşünürken uzman yorumlarına dayanaraktan bu kulaklığı aldık. Oğlum çok beğendi. Oğlum da müzisyen olduğundan deneyimlerimiz çok farklı. Bizler eski tabirle daha tiz ve bas sesleri tercih ederken oğlum daha berrak ve saf sesi tercih ediyor. Kulaklık sesi olduğu gibi saf bir şekilde size sunuyor. Gerçekten harika. Kulak içi kulaklıklarla kıyaslamayın. Odyofil tavsiyesi olan bir kulaklık

  • Amazzon aracılığıyla, 18.04.2023
    Bir kulaklık nasıl gözüküyorsa öyle ses verir.

    Sağlamlığıyla, ses kalitesiyle, kulağı sarmasıyla malzeme hissine + puan eklenebilir fakat kısmi olarak kafaya yapışmaması; örneğin spor yaparken, kafanızla ani bir hareket yaptığınızda, aşağı veya yukarı bakarken kulaklığın küçük şekilde hareket ettiğini göreceksiniz fakat amacına uygun şekilde güvenli ortamlarda kulaklığı ekstrem davranışlarla kullanmazsanız: ne ANC ne de ses kalitesiyle asla pişman etmeyecek. Smart Control uygulamasından kablo ile bağlanıldığında ekolayzır ayarının yapılamaması büyük bir eksi puandır, göz önünde bulundurulması gerekir. Bu bir sorun değil, eksiktir. Fakat bu eksik bir yana konulursa, ses kalitesi muazzam.

  • Amazzon aracılığıyla, 16.04.2023
    15 gün içinde mikrofon arızalandı

    Ürünü iade etmek zorunda kaldım ama yine de 15 günlük kullanım deneyimini paylaşmak istiyorum. Ürünün paketten çıktığı haliyle midbas ağırlıklı boğuk bir ses karakteri var. Bası -2 db ,tizi +1 db olarak ayarlasanız ses çözünürlüğü acayip şekilde düzelecektir. Kulaklık petlerinde 15 günde sanki çatlamış gibi bir görüntü oluştu. Şarjı çok hızlı bir şekilde düşüyormuş gibi gözüküyor ama son %10 bitmek bilmiyor. Anc kapalı şekilde son seste rahatlıkla 25 saati çalışıyor. Kulaklık son seste dışarıdan pörtlek pörtlek ses çıkartıyor ise ancyi kapatarak hoparlörleri 100 ohm ye düşürürseniz hem şarj performansını arttır hem de kulaklıkları zorlamamış olursunuz. Mikrofona gelirsek maalesef kulaklığın en zayıf özelliği. Temel iletişim deneyimini yerine getirebiliyordu tabi bozulana kadar.

  • Amazzon aracılığıyla, 07.04.2023
    Muazzam ses kalitesi ve ses izolasyonu

    Şimdiye kadar sennheiser hd201, steelseries siberia 200, steelseries arctis 1, steelseries arctis 5 kulaklıklarını kullanmıştım. Steelseries'in kalitesiz malzeme yapısından bıktığım için bir değişiklik yapıp hem kablosuz hem oyun odaklı değil de müzik odaklı olan bir şey tercih edeyim dedim. Kulaklık ile ilgili ilk izlenimlerim şu şekilde oldu: - Öncelikle ben müzik dinlemiyormuşum onu fark ettim :) Kulaklığın ses kalitesi tek kelimeyle muazzam, açıklayacak pek bir şey yok. - Kulaklığın ses seviyesi oldukça tatmin edici. En yüksek seste de orta yükseklikte de tatmin edici netlikte. Özellikle kullandığım diğer kulaklıklara göre orta seviyelerdeki sesi çok doyurucu. - Kulaklığın hakiki deri yastıkları çok rahat ve kulağı pasif olarak güzelce izole ediyorlar ortam sesinden. Üstüne aktif ses izolasyonu özelliğini (ANC) açtığınızda ortamdaki sabit frekanslı sesleri %90 oranında kesiyor. Apple airpods 2. nesil kullanıyor kardeşim, ondan bir tık daha kötü diyebiliriz ki bu epey güzel bir değer. - Kulaklığın bluetooth bağlantı kuvveti arada 2 duvar varken (5 metre mesafede) çalışıyor fakat 3. bir duvar girerse ya da mesafe uzarsa ses kesilmeye başlıyor. Açık alanda henüz test edemedim çıkarmaya kıyamayabilirim de :P - Kulaklığı %100 pilde ve %50-60 ses yüksekliğinde 22 saat kadar aktif kullandım (3 güne yayılan bir süreydi) kulaklığın %20'den fazla pili vardı şarja takarken. Full seste ise yüksek basslı müzikler ile denediğimde 3 saatte falan %60 a kadar indirmiştim. Oradan hesap edin. Şimdi edindiğim birkaç ayrıntılı pratik bilgi vereceğim. - Kulaklığın mikrofonu sadece bluetooth bağlantısında çalışıyor, jak ve type c ile çalışmıyor. - Kulaklığı ses kalitesi inanılmaz derecede düşmeden mikrofonuyla birlikte kullanamıyorsunuz. Bluetooth ile ilgili teknik bir kısıtlamaymış bu. Ayrıca pc de mikrofonu çalıştıramadım. Üstüne üstlük mikrofonu kullanan bir uygulamayı aktif ederseniz (örnek: discord) sesin de kesilme durumu oluyor, bende öyle oldu. Mikrofonu ses ayarlarından iptal ederek ses alabildim. Pc için harici mikrofon şiddetle tavsiye edilir. - Kulağınızdan çıkarılıp takıldığında bunu anlayan basınçlı sensörleri var, çıkarınca ses kesiliyor takınca geri devam ediyor ne dinliyorsanız. - Kulaklığın telefon uygulamasını indirip firmware güncellemesi yapabilirsiniz. Buradan hemen hemen her özelliği kapatıp açabiliyorsunuz. Ben kulaklığı çıkarınca müziği durdurma özelliğini kapattım mesela. - Aynı anda iki cihaza bağlanabiliyor. Bağlama işlemi oldukça kolay. En son bir şey çaldığınız cihaza geçiş yapıyor. - Kulaklığın kafa bandı 1.5-2 saat kadar kullandıktan sonra acıtıyor, azıcık oynatıyorum ben de :D - Son olarak mikrofonunun sesi gayet net, kristal gibi değil ama aramalar için gayet yeterli

  • Amazzon aracılığıyla, 05.04.2023
    Ne muhteşem bir kulaklık

    Kulaklıkta ses kalitesi arayan bütün müzikseverlere tavsiye ederim gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

  • Amazzon aracılığıyla, 04.03.2023
    çatlamış gibi görünümü olan kulak pedleri..

    Ürün bu sabah elime ulaştı kulak pedlerinin üzerinde çatlamış gibi bir görüntü mevcut Bluetooth bağlantısında ise cızırtı meydana geliyor ara sıra ve ne yazık ki ben satın aldıktan yaklaşık 12 saat sonra ürünüm fiyatı düştü. Önümüzdeki 4 gün içerisinde seyahate çıkacağım bu kulaklığı başlıca tercih etme sebeplerimden biri de bu, muhteşem sesi ve ANC kalitesi. Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde bu durumu ne yazık ki önce değişim sonra da seyahat durumumdan dolayı iade önerdiler. Mağdur durumuna düştüm maalesef.

  • Amazzon aracılığıyla, 05.02.2023
    Sahnenin İçindeyim!

    Öncelikle Sony wh-1000-xm4 denedim, ancak yüksek teknolojik donanımı bir tarafa ses kalitesi beni memnun etmedi. Onu iade edip Momentum 3 aldım ve ses kalitesi tam anlamıyla beni cezbetti. Adeta sahnenin içindeyim. Benim için tek dezavantajı şarjının Sony'e göre çok daha az gidiyor oluşu, ama buna değer. Ayrıca malzeme kalitesi bakımından xm4'ün kat ve kat üzerinde.

  • Amazzon aracılığıyla, 12.12.2022
    Perfect

    Perfect

  • Amazzon aracılığıyla, 06.10.2022
    Mükemmel

    Daha kulağıma ilk taktığım anda farkı anladım. İnanmayacaksınız ama hd 650 ile kıyasladım. O kadar yakın diyebilirim. HD 650 de eksikliğini duyduğum bas bunda var. Temiz bir bas var. O kadar iyiki midleri etkilemiyor. Usb bağlantısı ile de çok iyi ama 3.5 luk kablo ile iyi değil. İyi bir amfiye bağladığım halde kablolu bağlantıda ses bozuluyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 09.08.2022
    Çok kaba duruyor

    Şöyle söyleyelim bu kulaklığı almak istiyorsanız sadece ses kalitesi için almalısınız.Ses konusunda gerçekten çok iyi.Temiz berrak bir sesi var basslarıda son seste kulak titretiyor.Tüm tonlar çok dengeli.Ama tasarım konusunda hiç beğenmedim. Helikopter kulaklığı gibi duruyor ev dışında kullanmak içi uygun değil.En azından bana göre öyle.amazzon her zaman ilk tercihim.Teşekkürler amazzon.

  • Amazzon aracılığıyla, 14.05.2022
    iyi.

    satış fiyatı çok iyi idi. çok kısa sürede ulaştı. ben sevdim cihazı. ANCAK faturası gelmediği gibi sistemde de bulunmuyor ve de talep etme butonu da mevcut değil ! amazzon yetkilileri bu tesbiti okuyorsa e-mail adresime faturayı göndermelidirler. selam.

  • Amazzon aracılığıyla, 12.02.2022
    Mükemmel

    Kulaklığı bir hafta oldu alalı öncelikle amazzona teşekkür ederim gerçekten alışverişin en hızlısı diyebilirim .. kulaklığa gelince ben denemiştim bunu seneler önce ve aşık oldum neredeyse üstelik basları çok iyi geldi bana artışı çok eksiği yok . Bende sennheizer 1 ,2 ve son olarak şimdi 3 kullanmaya başladım galiba bu son olacak almaya gücü yetebilen tereddütsüz alsın fiyatı pahalı evet ama hakediyor kalitesiyle bence ..

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.01.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Neredeyse 1 yıldır kullandığım bir ürün. Geçen yıl Kasım indirimlerinde şu ana kıyasla çok uygun bir fiyata almıştım o yüzden fiyat/performans değerlendirmemi kendi aldığım fiyat üzerinden yapıyorum. Tek beğenmediğim yanı hacimli ve ağır bir kulaklık olması sebebiyle uzun süreli kullanımlarda insanı yorabiliyor. Ses kalitesi Sennheiser kalitesi. ANC özelliğinden ise çok memnunum çünkü çalışırken dış mekan sesinden kendimi izole edecek bir ürün arıyordum. ANC açıkken neredeyse dış dünyadan izole olabiliyorum. Aynı zamanda ANC seviyelerini ve transparent hearing özelliğiyle ne kadar dış mekan sesi duymak istediğinizi ayarlayabiliyorsunuz. Haftada 1 defa şarj etmem yetiyor. Günde ortalama 2-3 saat kullanıyorum. Sennheiser mobil uygulamasından ise ekolayzer ayarlarını yapabiliyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Yaklaşık 13 yıldır Hepsiburada sitesinden aktif olarak alışveriş yaparım akla gelebilecek herşeyi almışımdır.Ama çok yorum yapmaya zamanım olmaz yada önemsemem,Ama bu kulaklığa tek kelimeyle hayran kaldım.Bu arada hatırı sayılır soundbar ve kulaklıklar kullanıyorum.Alacak tüm arkadaşlara tüm samimiyetimle tavsiye ederim,bütçesi yeten arkadaşlar hiç düşünmeden alabilir.Sevgiler

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bugüne kadar müzik dinlememişim.

  • Amazzon aracılığıyla, 24.10.2021
    Nerdeyse Mükemmel!

    Ses ayrımını çok iyi yapan,tüm frekansları detaylıca verebilen çok başarılı bir ürün. Yalnız bir bas manyağı olarak basları bana bile fazla geldi. Uygulamasından basları 3db, tizleri de 1 db kısınca tam istediğim kıvama ulaştım. Tizler ve midler ise gayet başarılı, doygun. Bluetooth bağlantısı gayet iyi, son ses seviyesi ise gayet yüksek. Tabi type-c kablosu ile bağlayınca ses şiddeti daha da artıyor. Ama ses kalitesi bakımından kablolu&kablosuz, her şekilde iyi bir performans veriyor. Not:Pasif moda alıp pc'ye 3.5mm kablo ile bağlayınca sesin tüm canlılığı gidiyor. Ki, ses kartım 600 ohm'a kadar olan kulaklıkları rahatça besleyebiliyor. Ona rağmen cılız, cansız bir ses aldım. Bunun sebebi ise içindeki dac&amfi'nin 3.5mm jakla bağlandığında devredışı kalması. Pc'de kullanacaklar direkt type-c kablosu ile bağlansınlar, bu şekilde telefona bağladığınızla aynı sesi alabilirsiniz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sennheiser Momentum 3 Kablosuz Kulaküstü Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sennheiser Momentum 3 Kablosuz Kulaküstü Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat