A4 Tech OP-3D PS/2 Optik Mouse Yorumları

A4 Tech OP-3D PS/2 Optik Mouse Yorumları

36 YORUM
14 adet yıldızlı yorum
17 adet yıldızlı yorum
5 adet yıldızlı yorum

A4 Tech OP-3D PS/2 Optik Mouse yorum ve tavsiyeleri

Yorumları Filtrele

Sırala

İnce Hesap aracılığıyla

internet kafeme ben bu mouselardan aldım. o kadar sorunla karşılaşmasına rağmen dayanıklı kesinlikle. fiyat olarak da bütçeyi sarsmıyor. ben tavsiye ederim.

İnce Hesap aracılığıyla

laptop için biraz büyük oluyor. ben de evdeki diğer masaüstü bilgisayarımda kullanıyorum. dayanıklı bence uzun süre kullanılabilecek bir mouse. ben tavsiye ederim.

İnce Hesap aracılığıyla

internet kafem var. ne zaman toplu değişiklik yaparsam yapayım ben yine a4tech ten yana kullanıyorum tercihimi. çok dayanıklı mouselar ve gayet fiyatları uygun. incehesap'a da hızlı gönderi için ayrıca ben teşekkür ederim.

İnce Hesap aracılığıyla

A4 TECH OP-3D OPTİK MOUSE PS2 SİYAHyorum yapan tüm arkadaşlarıma katılıyorum elinize tam oturacağından dolayı oyun oynayan arkadaşlara şiddetle öneriyorum tabi tasarım ve uygun fiyat olması daha fazla çekici kılıyor mouse yi.

İnce Hesap aracılığıyla, 12.03.2011

A4 TECH OP-3D OPTİK MOUSE PS2 SİYAHgecen hafta aldım hemen elime ulaştı cok şık ve kullanışlı bir ürün kullanımı rahat ele iyi oturuyor alacak arkadaşlar terettüt etmeden alabilir

İnce Hesap aracılığıyla

A4 TECH OP-3D OPTİK MOUSE PS2 SİYAH bu fiyata bulma sansınız oldugunu sanmıyorum ama beyazı daha hoş onun duruşu daha gösterişli oluyor kullanımı kolay ve ele tam oturur sağ sol el farketmez

İnce Hesap aracılığıyla

kullanımı güze ufakta bişey alabilirsiniz fiyatıda gayet uygun bu fiyata bulma sansınız oldugunu sanmıyorum ama beyazı daha hoş onun duruşu daha gösterişli oluyor

İnce Hesap aracılığıyla, 12.05.2016

notebook ile kullanıyorum ben. boyutu sadece biraz çantada taşımak için ideal olmuyor bunun dışında hiçbir boyut ya da kullanım sorunu yaşatmadı.

HepsiB. aracılığıyla

idare eder ama eski kalitesi yok gibi

bir gün sonra kargo elime ulaştı teşekkürler... ürün a4 kalitesinden uzak gibi sanki yada yıllardır aynı ürünü kullanmadığımdan da olabilir

HepsiB. aracılığıyla

Beş Yıldız

Mükemmel mouse.

HepsiB. aracılığıyla, 09.06.2017

ps/2 girişli sağlam mouse

eskiden kullandığım bir mouse zaten. hepsiburada'da uygun fiyata görünce sipariş verdim elime bugün ulaştı. ps/2 girişli kaliteli mouse arayanlara tavsiye ederim.

İnce Hesap aracılığıyla, 08.05.2011

diyor ki

A4 TECH OP-3D OPTİK MOUSE PS2 SİYAHyorum yapan tüm arkadaşlarıma katılıyorum elinize tam oturacağından dolayı oyun oynayan arkadaşlara şiddetle öneriyorum tabi tasarım ve uygun fiyat olması daha fazla çekici kılıyor mouse yi.

İnce Hesap aracılığıyla

iyi

kullanımı güze ufakta bişey alabilirsiniz fiyatıda gayet uygun bu fiyata bulma sansınız oldugunu sanmıyorum ama beyazı daha hoş onun duruşu daha gösterişli oluyor

İnce Hesap aracılığıyla, 03.12.2011

şık bir ürün

A4 TECH OP-3D OPTİK MOUSE PS2 SİYAHgecen hafta aldım hemen elime ulaştı cok şık ve kullanışlı bir ürün kullanımı rahat ele iyi oturuyor alacak arkadaşlar terettüt etmeden alabilir

İnce Hesap aracılığıyla, 01.11.2016

dayanıklı

internet kafeme ben bu mouselardan aldım. o kadar sorunla karşılaşmasına rağmen dayanıklı kesinlikle. fiyat olarak da bütçeyi sarsmıyor. ben tavsiye ederim.

İnce Hesap aracılığıyla, 07.09.2016

uzun süre kullanılır

laptop için biraz büyük oluyor. ben de evdeki diğer masaüstü bilgisayarımda kullanıyorum. dayanıklı bence uzun süre kullanılabilecek bir mouse. ben tavsiye ederim.

İnce Hesap aracılığıyla, 08.03.2016

toplu değişimlerimin markası

internet kafem var. ne zaman toplu değişiklik yaparsam yapayım ben yine a4tech ten yana kullanıyorum tercihimi. çok dayanıklı mouselar ve gayet fiyatları uygun. incehesap'a da hızlı gönderi için ayrıca ben teşekkür ederim.

HepsiB. aracılığıyla

bundan iyisi için daha fazla para vermek gerek

Ürünü düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim. Counter-strike düşkünüyüm ve bu mouse gayet performanslı. Bu mouse ı arkadaşıma aldım aynından bende vardı çok kaliteli uzun müddet bozulmadan kullanabiliyorsunuz. Ben aldığım anda attım garanti belgesini:) ne olsa ihtiyacım olmayacak :)daha iyisi tabii ki vardır ama bu fiyata asla olmaz...

HepsiB. aracılığıyla, 06.09.2007

İyi Bir Mause.

Yaklaşık 2,5 yıldır kullanıyorum. Çok memnunum. İç ışıklarına başka ışıklar da ilave ettim çok güzel görünüyor. Herkesin rahatlıkla kullanabileceği bir mause...

HepsiB. aracılığıyla, 08.08.2007

bu fiyata gayet iyi

mouse gerçekten kullanışlı bende aslında başka bir markanın kablosuz klavye mose takımı var memnunum ama ummadık zamanda pilinin bitmesi canımı sıkmaya başlayınca yedek bi mouse düşündün pillemi uğrasıcam şimdi a4 ü kullanıyorum 2 günde teslim edildi ve gayet memnunum...

A4 Tech OP-3D PS/2 Optik Mouse kullanıcı yorumları, fiyatları ve tavsiyelerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayarak ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız bazında filtreleyerek okuyabilirsiniz. A4 Tech OP-3D PS/2 Optik Mouse yorum tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
Yorumları Filtrele