Bosch HMT84G451 Mikrodalga Fırın Yorumları

Bosch HMT84G451 Mikrodalga Fırın yorum ve tavsiyeleri

(21 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 22.11.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Zamanın da teslimat ve ürün güzel paketlenmiş tebrikler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.11.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) guvenebileceginiz marka

    Olumlu yönleri: ben mikrodlaga firini isitma icin kullaniyorum yemek pisirmiyorum bu yuzden memnunum. Olumsuz yönleri: icinde izgara yapma sansi var fakat hayal kirikligina ugramayin cunki izgarasi guzel olmuyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 19.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Sorunsuz hızlı bir alisveristi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.07.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Yoğun tempo ile çalışırken yemek hazırlamanın pratik yöntemlerinden birisi de mikrodalga fırın. Hazır gıdaları ve dünden kalma yemekleri annemi yormadan çabucak ısıtmak için Bosch marka mikrodalga fırın aldım. Yemeğimi hazırlama aşamasını kolaylaştıran ve ısıtma işleminde fazladan bulaşık oluşmasının önüne geçiyor. Pratik ısıtma ve pratik yemek çok iyi geliyor. Herkese özellikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.06.2021
    Öneririm

    Olumlu yönleri: Eşim istediği için sipariş vermiştim. Paketleme gayet iyi yapılmıştı. Geçen hafta sipariş vermiştim. Dün ulaştı elimize. Eşim çok beğendi. Gayet iyi çalışır durumda. Kaliteli ve sağlam bir ürün. Paketleme ve teslimat da hiç bir sıkıntı yaşamadım. Satıcıya teşekkür ederim. Fiyatı performansına göre iyi. Almayı düşünen herkese öneriyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.05.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) ORIGINAL HATASIZ, HASARSIZ ÜRÜN,

    Olumlu yönleri: Ürün çok güzel paketlenmiş ve hatasız, hasarsız elime ulaştı. Teşekkür ederim. Hiç eksiği yok 5 yıldız, helalinden

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.05.2021
    üründen çok memnunum

    Olumlu yönleri: üründen çok memnunum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.04.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: "Mikrodalga çalışanlar için ve ev hanımları için çok büyük bir lütuf hemen her şeyi ısıtabiliyorsunuz dakikalar içinde bu yüzden de çok kullanışlı o yüzden alabilirsiniz "

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.01.2021
    epey bakıp bunu tercih ettim

    Olumlu yönleri: içi geniş, en iyi mikrolardandır

  • NI1 aracılığıyla, 06.01.2021
    Bosch Kalitesi.

    Yıllardır kullandığımız ve çok memnun olduğumuz ürünün aynısını annemize aldık. Gayet memnunuz..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.11.2020
    "süper"

    Olumlu yönleri: Çok kullanışlı bir mikrodalga fırın. Dijital göstergesi var. Süreyi istediğiniz şekilde ayarlayıp ona göre ısıtma pişirme işlemi yapabiliyorsunuz. İç hacmi baya geniş. İç aydınlatmadı iyi çalışırken ve kağapını açınca ışık yanıyor. Süt, su, yemek her şeyi ısıtabilirsiniz. Hepsini çok güzel bir şekilde yapıyor. Çok aşırı seslide değil. Temizlemesi de gayet kolay bence. Ben çok memnun kaldım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.11.2020
    "süper"

    Olumlu yönleri: Bu mikrodalga fırın çok iyi ve temizliği de çok kolay yaapılıyor içinde ki ürünü yakmıyor ve koku bırakmıyor ilk alındığında olan paslı metal kokusu da yok fiyat olarak da diğer mikrodalgalara göre uygun diyebiliriz hacmi de oldukça büyük zaten

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.11.2020
    "güzel"

    Olumlu yönleri: Ürün elimize sağlam bir şekilde ulaştı. Test ettiğimizde de ürünün tüm fonksiyonları kusursuz bir şekilde çalıştığını gördük. Çok fazla da yer kaplamaması bizim için çok daha iyi oldu. Zamanlayıcısında falan hiçbir sıkıntı yok. Temizlemesi de oldukça kolay bir ürün. Biz baya memnun kaldık ve tavsiye ederiz almayı düşünenlere.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.10.2020
    "Güvenilir"

    Olumlu yönleri: Güvenilir ve ilgil satıcı hızlı teslimat teşekkür ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.09.2020

    Olumlu yönleri: Sorunsuz elime ulaştı,sorunsuz çalışıyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.09.2020
    "İyi ürün"

    Olumlu yönleri: Ürün 900W Dijital ayarlama yöntemiyle çok kolay bir şekilde zamanlayıcı ayarlanıp kullanılabiliyor. 5 kademeli güç ayarı var. Sadece oda ısısındakii veya buzdolabındaki yemekler için değil buzluktan çıkardığınız köfte, tavuk gibi yiyecekleri bile çözmekte çok pratik olan bir ürün. Fiyatının uygunluğuna göre ürün gerçekten çok güzel. Mikrodalganın her eve lazım olduğunu düşünüyorum. Böyle uygun fiyatlıları alıp işinizi gayet iyi görebilirsiniz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.08.2020
    "HARİKA"

    Olumlu yönleri: mikrodalga fırınlaer evlerde çok sık gördüğmüz ürünlerden özellikle de çok msiafiri gelen yada öğrenci olan evlerde hazır dondurulmuş gıdaların kısa sürede tüketiminde gerçekten çok işimize yarıyor kullanan birisi olarak özellikle bunu belirtebilrim . 25 lt hacim gayet iyi ayrıca zamanlayıcılı ızgara gücüde azımsanmayacak kadar güzel çok beğendim bu modeli de

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.06.2020
    "teşekkürler."

    Olumlu yönleri: hızlı ve sorunsuz bir alışveriş oldu. teşekkürler.

  • Media Markt aracılığıyla, 05.03.2019
    kısa sürede çok lezzetli yemekler m

    yemeklerimi kısa sürede hem lezzetli hemde hızlı yapmamı sağlıyor. çok fonksiyonlu ve çok programlı olduğu için sürekli işime yarıyor. tasarımı çok şık ve çok az yer kaplıyor ben çok memnun kaldım. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.03.2011
    çok memnunuz.

    bu ürünü markasına bakarak tercih ettik çünkü bosh ürünlerinden çok memnunuz .sürekli kullanıyorum özellikleri güzel konforlu ayrıca sadece ısıtma amçlı değil.kısa süre de herşeyde kolaylık.çalışanlara öneririm.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch HMT84G451 Mikrodalga Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch HMT84G451 Mikrodalga Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat