Bosch HMT72G450 Mikrodalga Fırın Yorumları

Bosch HMT72G450 Mikrodalga Fırın yorum ve tavsiyeleri

(44 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel Bosch tan vazgeçmem süper

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.08.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Beyler bayanlar ürün tek kelimeyle kalite. Siparişi verdim, mübalağa etmiyorum bir gün sonra Ankara'da teslimat yapıldı. Ambalaj harika. Çok güzel ambalajlama yapılırmış. Daha henüz kullanma fırsatı olmadı. Ama iç dış dizayn mükemmel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürün çok güzel ve kalite

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.12.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Ben öğrenci olduğum için yemek hazırlamanın pratik yöntemlerinden birisi de mikrodalga fırın oluyor. Alışveriş sitesi üzerinden satın aldığım Bosch marka mikrodalga fırın çok işime yarıyor. Dünden kalma yemekleri ve hazır gıdaları çabucak ısıtmak için bu fırını kullanıyorum. Fırın hacmi 17 lt. ve derinlik olarak tam 35 cm. Bence genel özellikleri ile şahane.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.12.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu mikrodalga fırını aldım. Hem marka hem de fiyat açısından uygun olduğu için hiç tereddüt etmeden satın aldım. 5 farklı mikrodalga güç kademesi sayesinde yiyeceklerin her tarafını eşit bir şekilde ısıtabiliyorum ve tabağı yemekle doldurduğunuz zaman iç kısımlara kadar her yeri ısınmış oluyor. Buzlu ürünlerde ekstra bir kere daha ısıtmama gerek kalmıyor. Tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 06.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Daha once baska marka kullaniyodum,fiyat farkina ragmen herzaman bosh en iyisi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.11.2021
    Harika

    Olumlu yönleri: Çok çok başarılı

  • NI1 aracılığıyla, 28.10.2021
    bulaşık Makinesi

    evet Bosch kalitesi magaza hızlı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.10.2021
    Microdalga

    Olumlu yönleri: Ürün gayet başarılı sorun sıkıntı yok. Donmuş gıda çözdür. Mangalda kestane yap.

  • NI1 aracılığıyla, 14.10.2021
    Bosch bulaşık makinesi

    Gerçekten çok kaliteli bir ürün sadece çok sessiz değil

  • NI1 aracılığıyla, 04.10.2021
    Biraz sesli sessiz diyenler sessiz makina görmemişler altus kullandık 15yıl sessiz

    Yinede beğendik bosch işte şık

  • NI1 aracılığıyla, 24.09.2021
    Bosh Bulaşık makinesi

    Beyaz eşya da bosh markasını tercih ediyorum 4 program yetiyor 65 derecelik 1 saat yıkamayı ilk kullandım çok iyi yıkadı ve kuruttu yıkama bittikten sonra 20 dk sonra kapağı açın ki daha iyi kurutsun uzun programa gerek yok dolap temizliğinde bardak çanak yıkama için kısa program kullanılır Onun dışında başka bir program kullanmaya bile gerek duymayacağımdan eminim Horoz lojistik ile geldi kargolama hızlıydı Herkese teşekkür ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 17.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok şık ve kullanışlı paketleme ve kargo çok güzel tutkal bilişimden alındı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.07.2021
    kaliteli

    Olumlu yönleri: Yoğun tempo ile çalışırken yemek hazırlamanın pratik yöntemlerinden birisi de mikrodalga fırın. Hazır gıdaları ve dünden kalma yemekleri eşimi yormadan çabucak ısıtmak için Bosch marka mikrodalga fırın aldım. Yemeğimi hazırlama aşamasını kolaylaştıran ve ısıtma işleminde fazladan bulaşık oluşmasının önüne geçiyor. Pratik ısıtma ve pratik yemek çok iyi geliyor. Herkese özellikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.06.2021
    Kötü

    Olumsuz yönleri: Evde yalnız yaşadığım için aperatif bir şeyler atabileyim diye almıştım ama mikrodalgaya atmamla atmamam arasında pek bir fark olmuyor. Attığım hiçbir şey erimiyor artık sıkılmaya başladım pizza atıyorum peynir erimiyor,börek atıyorum ısınmıyor bile.Fiyat performans ürünü değil.

  • Trendyol aracılığıyla, 20.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Hızına hayret ettim tezgah üstüne yakıştı , parmak izi kalabiliyor zamanlama ve ısı derecesi ayarlayabilme güzel dönen tabağı var , ızgara yapabiliyorsunuz..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.04.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: tek başıma yaşadığım için hazırladığım yiyecekler bir sonraki öğüne veya ertesi güne kalabiliyor. aynı ilk yaptığımdaki lezzetli ve sıcak tüketebilmek için Bosch HMT72G450 model mikrodalga fırını satın aldım. dilediğim tüm yiyecekleri kurutmadan kısa sürede sanki yeni yapılmış gibi ısıtıyor. çok sayıdaki modu ve derecesi sayesinde yiyeceklerin cinsine özel ısıtma imkanı veriyor.

  • NI1 aracılığıyla, 28.03.2021
    Hızlı kargo

    Kargo gayet hızlı. Sipariş verdiğimin ertesi günü elime ulaştı. Sesirahatsız edecek derecede değil. Bulaşıkları gayet kuru alabiliyorum. Yalnız gelen teknik ekip yeterince ilgili değildi.

  • NI1 aracılığıyla, 22.03.2021
    Ürün ve Satıcı 10 puan

    Ürün kalitesine diyecek bir şey yok.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.03.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) denk

    Olumlu yönleri: 10 numara 5 yıldız

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch HMT72G450 Mikrodalga Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch HMT72G450 Mikrodalga Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat