Siemens HF12G240 Mikrodalga Fırın 17lt beyaz Yorumları

Siemens HF12G240 Mikrodalga Fırın 17lt beyaz yorum ve tavsiyeleri

(18 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: bu mikrodalga fırına ihtiyacım olduğu için hemen sipariş ettim. ürünün indirimde olması benim için çok iyi oldu 17 lt hacmi ile kapasite olarak beklentilerimi karşılıyor. ürün kolay kullanım için mekanik kontrole sahip olduğu için severek kullanıyorum. çok kısa bir süre içerisinde buz çözebiliyorum bir mikrodalga fırında bulunması gereken tüm özellikler mevcut.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: beklentilerimi tam anlamı ile sağlayan bir mikrodalga fırını olduğu için severek kullanıyorum. mikrodalga ve Izgara fonksiyonları ayrı ayrı veya birlikte kullanılabiliyor. iç aydınlatma özelliği sayesinde görüş kolaylığı sağlıyor. Bu ürün hem tasarımı hem de performansı beklediğimden çok daha iyi olduğu için iyi ki satın almışım dedim. almak isteyen herkes gönül rahatlığı ile alabilir

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Geçen hafta internette gezinirken Bu ürünü gördüm ve bir mikrodalga fırına ihtiyacım olduğu için bu ürünü satın almak istedim. Güllü ızgara özelliği sayesinde iyi kızarmış yiyecekler sağlıyor. ürün kısa sürede Buz çözebiliyor ve yemekleri hazırlamak için enerji tasarrufu sağlıyor. 5 kademeli ürünü istediğim kademede çalıştırarak ürünü kullanabiliyorum. yan taraftan açılan geniş Ön kapağı kullanım kolaylığı sağlıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    İyiki bu mikrodalgayı almışım, gerçekten çok memnunum. Malzeme kalitesi, işlevselliği gerçekten çok iyi. Açıkçası garantisi için tereddütlerim vardı, ayaklarının ayarlanması için servisi aradım garanti kapsamında yapıldı. Daha önce Arçelik marka uygun fiyatlı bir mikrodalga kullanıyordum, bunu kullandıktan sonra önceki mikrodalganın mikrodalga olduğundan şüphe duydum :)

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.06.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: Siemens kaliteli bir marka. Siemens markasına ait ürünleri sürekli severek kullanıyorum ve bu konuda da memnuniyatimi dile getirmek istiyorum. Ürünü sadece belirli bölgelere ait ücretsi zmontaj ve kurulum konusunda daha faza il, ilçe ve bölgeleri kapsamalarını ricada bulunmak istiyorum. Firmanın hoşgörülü ve yardımcıl tavırlarından dolayı da teşekkür etmek istiyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 22.05.2021
    aldığım ürün 10 numara , kargo şirketi berbat

    benim ürünlerimi aras kargo getirmesin

  • Trendyol aracılığıyla, 12.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Elime çok hızlı ulaştı, Siemens kalitesine diyecek yok zaten. Teşekkür ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 29.11.2020

    Ürün paketlenmesi müthişti

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Satıcı ürün mükemmel

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Simple and efficient

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 01.06.2013
    HF12G240

    micro dalganın yanında ızgara özelliğininde bulunması büyük avantaj bence, bı ızgaralar da güzel ekmekte kızartılabiliyor

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 27.05.2013
    HF12G240 Mikrodalga Fırın

    ürünün fiyatı çok cazipti, sipariş 2 günde ulaştı, tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.04.2012
    çok ucuz

    Yıllardır microdalga almak istiyordum ama kullanımıyla ilgili korkularım vardı. sonunda seytanın bacagını kırdım ve bu fırını aldım. basit bir model istiyordum kullanışı kolay olsun diye. siemens ın bu modelini görünce kaçırmak istemedim.herhalde ilk çıkan modellerinden biri çünkü bundan sonra digitalleri çıkmış ama sadelik seviyorum diyorsanız kaçırmayın.sonuçta markası iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.02.2009
    almak isteyenler bu ürünü bu fiyata kacırmasın

    pratik ve zamandan tasarruf için tercih ettigim bir ürün oldu.pratik istediğin süreye göre ayarlayıp kolaylıkla her cesıt yemegı ısıtabılıyorum.fiyatı cok uygun.abartı fiyattaki mikrodagalara gerek olmadıgını bu urunu kullanmaya basladıktan sonra bırkez anladım.Çalışan bayanlar kesinıkle bu fiyattakı bu urunu kacırmamasını tavsıye ederım

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.03.2008
    Tasarım ve performansın birleştiği yer.

    Ürünü alalı iki hafta oldu , fiyatına göre özellikleri tatmin edici her işin üstesinden geliyor kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.02.2008
    kaliteli

    Bu fiyat kategorisindeki diğer markalardan çok daha kaliteli ve estetik. Izgarası da çok başarılı. Ancak bundan sonra alacağım mikrodalga muhakkak dijital kontrollü olacak.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.01.2008
    hiç düşünmeyin

    aynı fiyata diğer markaları almaktansa, siemens i tercih ettik, iyiki de öyle yapmışız, ürün mükemmel. EEE ne de olsa alman kalitesi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.12.2007
    TAVSİYE EDERİM UZUN SÜREDİR KULLANIYORUM...

    * sabahları süt ısıtma, yumurta pişirme * bir tabak yemek için, koca tencereyi ısıtmadan yiyeceğiniz kadar yemeği ısıtma * buzlu gıdayı pişirmeden önce hızlıca eritme * bazen sandviç, hamurişi ısıtma aslında mikrodalga fırın kullanıcılarının çoğu cihazları çalıştırdığında %90-95 bunları yapıyordur. bunları fırınlarda yapamazsınız. ha nasıl yaparsınız, fırını çalıştırır, ısınmasını bekler sonra içine sütü koyarsınız 8-10 dakika beklersiniz sonra fırını kapatırsınız. veya 1 tabak yemeği ısıtınca tabağını da ısıtmış olursunuz. sonra fırından bezle tutarak almanız gerekir. biraz ayrıntı gibi yazdım, ama aslında demek istediğim mikrodalga fırınlar özellikle bekarlar, öğrenciler , düzensiz öğün yiyenler ve yarı-düzensiz öğün yiyenler için çok gereklidir. fiyat performans ve güvenilirlik açısından bu ürün uygun ayrıca ızgara fonksiyonu olmasıda birbaşka artısı...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens HF12G240 Mikrodalga Fırın 17lt beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens HF12G240 Mikrodalga Fırın 17lt beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat