Apple MacBook Air MWTJ2TU-A Intel Core i3 8GB Ram 256GB SSD Iris Plus Graphics 13.3 inç Uzay Grisi Laptop - Notebook Yorumları

Apple MacBook Air MWTJ2TU-A Intel Core i3 8GB Ram 256GB SSD Iris Plus Graphics 13.3 inç Uzay Grisi Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(63 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Tam bir iş bilgisayarı.

  • HepsiB. aracılığıyla

    almayı düşünenler için söylüyorum, apple’ın kendi sitesinden eğitim mağazasından çok daha uygun bir fiyata alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    1 yıldır aralıksız kullanıyorum bilgisayarımdan son derece memnunum alacak arkadaşlara tavsiyem intel i3 almak gibi bir hataya düşmeyin sıkıntısız çalışıyor hiçbir problem yok şarjı görüntü kalitesi herşeyi muhteşem ancak ufak da olsa bir render almak yada fotoğraf-video düzenlemek istediğinizde (adobe) yavaşlayıp ısınmalar oluyor bir süre sonra zaten yapamıyorsunuz apple arcade dışında steam yada epic farketmez yüklediğiniz oyunun menüsüne bile gelemiyor az da olsa oyun oynanır mı diye düşünmeyin bile bu bilgisayarı alacaklar dizi-film izlemek ödev yapmak müzik dinlemek kısacası günlük işler dışında herhangi bir amaç için almalarını tavsiye etmiyorum ve son olarak çok önemli olduğunu düşündüğüm toz konusu kesinlikle azıcık da olsa toz girmesine izin vermeyin fanları ve hava çıkışı çok küçük olduğu için toz girerse bilgisayarın soğuması çok zorlaşır alanlara ve alıcak oşan herkese şimdiden hayırlı olsun :)

  • HepsiB. aracılığıyla

    Malesef ucuz sistemle dünyanın parasını istemekten bir türlü apple kurtulmadı ucuza mal edip dünya paraya satıyor oysa proart bir monitör ile canavar bir pc ile hem tasarımlarınız hem renderlarınız ile kusursuz bir çalışma ortamı yapabilirsiniz..

  • HepsiB. aracılığıyla

    Uzun zamandır takip ettiğim bir model, bu sayfadaki ürünün en yeni sürümüdür. Umarım i5 256GB yapılandırması ile de satışa sunulur.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    günlük işlerim için yeterli geliyor bana ama yazılım veya photoshop ile uğraşanlar için i5 almalarını öneririm. kargo hasarsız ulaştı satıcı teknoraksa teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Tek kelimeyle mükemmel. Normalde internetten alışverişe onyargim vardı ancak hepsiburada ile bu fiyatta bir ürünü bile gönül rahatlığı ile aldım. Çok da memnunum. Gerek kargo hızı, gerekse ürünün kendisi. Hepsi 5 puan :))

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Görüntü ses güzel ama abi bir insan bu kadar parayı yeşil logolu ablada kahve içerken masasının üstünde dursun diye veriyorsa, kalsın. Aldığım gibi 3. Ayında sattım. Pro alın yoksa airlara hiç bulaşmayın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Mükemmel çok hızlı kargo

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kargo süresi çok uzundu... temiz ve özenli bir şekilde geldi teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Harika bir ürün

  • Trendyol aracılığıyla, 04.10.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün sorunlu geldi, iade sürecinde aras kargo aynı şehirde 4 5 gün kadar bir sürede anca iade edebildi ancak satıcı firma hiç sorun çıkarmadan hemen ürünün iadesini kabul etti

  • Trendyol aracılığıyla, 04.03.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü iyiki almışım keşke 3-4 adet daha alsaydım , fiyat olarak şimdi bedava kaldı elimde ,ürünün özellikleri tartışmasız ,kullanmayan anlayamaz ve hatta en yakın apple satan yere gidip dokunun kullanın anlayacaksınız ben alıştım evimde 3 bilgisayar daha var telefonu kullanasım gelmiyor o derece

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    günlük işler için ideal oyun oynanmaz

  • Trendyol aracılığıyla, 21.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    İndirimden çok uyguna aldım çok harika bi ürün

  • Trendyol aracılığıyla, 14.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    İnternet üzerinde elektronik almayı riskli buluyordum ama güvenerek alabilirsiniz 6 ay önce aldım ve çok memnunum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.06.2021
    Kalite

    Olumlu yönleri: Kesinlikle iyi bir yatırım çalışanlar ısınma donma vs olmadan gönül rahatlığıyla kullanabilir. Kalite kokuyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.05.2021
    Söylendiği gibi

    Olumlu yönleri: Ürün tamamen satıcının söylediği gibiydi

  • Trendyol aracılığıyla, 01.03.2021

    hiç bir çizik olmadan geldi ve çok güzel bir bilgisayar incecik

  • Trendyol aracılığıyla, 26.02.2021

    Ürünü 5 ay önce aldım ve hiçbir sıkıntısı yok çok iyi tavsiye ediyorum terettürde kalmayıp rahatça alabilirsiniz teşekkürler Trendyol☺️

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Apple MacBook Air MWTJ2TU-A Intel Core i3 8GB Ram 256GB SSD Iris Plus Graphics 13.3 inç Uzay Grisi Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Apple MacBook Air MWTJ2TU-A Intel Core i3 8GB Ram 256GB SSD Iris Plus Graphics 13.3 inç Uzay Grisi Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat