A4-Tech KB-2150D Gümüş-Siyah Ps/2 Klavye Mouse Set Yorumları

A4-Tech KB-2150D Gümüş-Siyah Ps/2 Klavye Mouse Set yorum ve tavsiyeleri

(19 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • İnce Hesap aracılığıyla, 22.11.2015
    dayanıklı

    üzerine dökmediğim şey kalmadı hala sapasağlam :) ilk başlarda sadece biraz alışmaya çalışmıştım fakat alıştıktan sonra çok rahat bi şekilde yazabiliyorum. tuşları zaten yumuşak. tam istediğim gibi bir klavye.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 19.07.2015
    rahat

    kullanımı rahat bi klavye özellikle multimedya tuşları harika olmuş klavyede. ben kesinlikle tavsiye ederim.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 19.07.2015
    çok rahat

    bilgisayar aldığım yıllardan beri değiştiremediğim tek set :) o kadar rahat ki bozulduğunda bile ben aynısını aldım tekrar. şuan 1 senedir yine kullanıyorum ve sanırım bi 4 sene daha gider benim kullanımıma :)

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    markası güzel ve de uygun fiyata kaçırmayın tavsiye ederim.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 04.02.2014
    Frklı tuş dizilimi

    Genel olarak klavye güzel sorunsuz çalışıyor fakat hızlı yazı yazanlar için delete tuşu gibi değişik yerler denenmiş bu sizi yavaşlatabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.03.2011
    Ne söylenebilir ki

    Ben 2006 yılından beri aynı klavye mouse kullanıyorum arkadaşıma yeni bir pc kurdum ve yanına yine bu klavye mouse setini aldım kesinlikle 10 numara. Kablosuzlara aldanmayın sürekli pil sıkıntısı yaşarsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.12.2010
    Şık ve sağlam.

    Neredeyse 4 yıldır kullanıyorum, çok sağlam ve ergonomik. Tek eleştirim ENTER tuşunun küçük olması. Zamanla alışıyorsunuz ama bence yine bu markanın ENTER tuşu büyük olanlarını tercih edin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.09.2010
    Ucuz ve Kaliteli

    Bu ürünü 2 yıl önce hepsiburadadan almıştım, geçen yıl da yeni aldığım bilgisayarım için bir tane daha aldım. klavyesi çok kullanışlı, mouseun ergonomisi orta boyutlu eller için çok iyi. tek sorunu, çoğu klavyede olduğu gibi hızlı yazı yazarken tuşlar biraz ses çıkartıyor. o yüzden 1 puan kırdım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.05.2008
    Çok kullanışlı

    Ben bu ürünü hepsiburada.comdan alalı yaklaşık 1 sene oldu ve hala aynı ürünü kullanıyorum.Hiç bir sorun yok.Herkese tavsiye ederim.Fiyatı da çok uygun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.04.2008
    Markası yeter

    A4 klavyede kendisini kanıtlamış bir marka..tuşların kullanımı rahat ve yumuşak..özellikle yumuşak tuşlu klavye aranyanlar için ideal..faresi optik fare..oda güzel kullanımı rahat

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.10.2007
    kaliteli

    Bu ürünü 3 yıldır kullanıyorum.üzerine çay, kola, ve su döktüm. Vidalarını söküp kuruladıktan sonra canavar gibi çalışmaya devam etti. klavyenin tek eksi yönü ENTER tuşunun küçük olması.Alışmak bayağı zaman aldı.A4 Tech in faresi zaten mükemmel.Tavsiye edebileceğim bir ürün. Pişman olmazsınız

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.09.2007
    Çok kalite

    Bu ürünü hepsiburada.com ayrıcalığı ile aldım kesinlikle herkese tavsiye ederim çok iyi bir ürün zaten marka kendini kanıtlamış tercihiniz doğru olacaktır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.08.2007
    çabuk bozuluyor

    ürün hem tasarım hem kullanım açısından gerçekten çok harika. gerçekten çok kullanışlı ve rahat. ancak bundan iki buçuk sene kadar once bu masaüstü setinden 2 adet aldım. birisi kablosuz , diğeri kablolu. birini evimde diğerini ofiste kullandım. ürünün garantisi 2 seneydi. fakat her ne hikmetse garantisinin dolmasından 2 ay sonra her iki farede bozuldu. tuşlarına bir kez tıklıyorsun , o iki kez tıklıyor kendi kafasına göre takılıyor. bu kadar güzel bir ürün yapılmış madem , bari biraz daha dayanıklı yapsalar...

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.07.2007
    kullanışlı

    ürünü 1 hafta oldu alalı çok kullanışlı sadece yön tuşlarının ordaki dizayn farkı var alışılmışındışında ama güzel olmuş fiyatta son derece cazip tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.04.2007
    bu fiyata bu set kacırmayın

    Ben 3 aydır kullanıyorum ve cok memnunum fıyatı kalıtesıne gore cok uygun tuslar cok yumusak tavsıye ederım...

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.02.2007
    herkese tavsiye edilir

    Öncelikle hepsiburada ya teşekkür ederim.siparişi verdikten 3 saat sonra ürünü tedarik edip aynı gün içinde kargoya verdiler. Ürün yanındaki mouse ile birlikte çok iyi herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2007
    Fiyatı uygun!!

    Bu çok kullanışlı bir ürün A 4 Tech zaten kalitesini ispatlamıştır.En önemlisi sağlam...

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.01.2007
    Güzel Bir Ürün

    Bu klavye+mause seti bence kullanışlı bir ürün. Fiyat konusunda da uygun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.01.2007
    iyi ürün

    Yine en güzel fiyat+hepsiburada garantisi güvencesi ile birlikte A-4 TECH ZATEN iyi bir marka mağazayla birleşince dahada güven veriyor yeni aldım tavsiye edebilirim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
A4-Tech KB-2150D Gümüş-Siyah Ps/2 Klavye Mouse Set kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. A4-Tech KB-2150D Gümüş-Siyah Ps/2 Klavye Mouse Set yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat