MSI Optix MAG272QP WQHD VA 27" 165 Hz Monitör Yorumları

MSI Optix MAG272QP WQHD VA 27" 165 Hz Monitör yorum ve tavsiyeleri

(18 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 25.11.2020
    Renkler Güzel

    7 aydır kullanıyorum, bir sıkıntısını görmedim. Parlaklığı hep düşük ayarda kullanıyorum, yüksek ayarda gözleri rahatsız edecek kadar parlak. 144hz de 10bit - 165hz de 8bit renk desteği var. Freesync amd ve nvidia kartlarla uyumlu, nvidia kartımda sorunsuz çalışıyor ben kullanmayı tercih etmedim. 27inch 2k çözünürlükle yüksek ppi durumu çok tatminkar görüntü sağlıyor, en önemli avantajı budur bu monitörün. Piksel görmek diye bir olay yok yani. Bu arada yazılımla monitör ayarlarını değiştirmek, oyun için, günlük kullanım için yine yazılımla özel profiller oluşturmak çok konforlu. Monitörün butonlarına dokunmanıza gerek kalmıyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 18.07.2020
    Mükemmel

    Alırken bazı yorumlar kafamı karıştırdı, malum elektronik biraz şans işi ama 10bit yapınca ses geliyor dediler bende yok, ışık sızması dediler bende yok, ghosting dediler bende yok, ölü piksel dediler bende yok, yok, yok. Aldım kurdum, 5700xt ekran kartıma bağladım, 165hz tazeleme ile mükemmel.

  • Amazzon aracılığıyla, 17.07.2020
    Fiyat/Performans en üst düzey indirimdeyken.

    Ürün alır almaz incelemeye geçtim daha öncesindede baya bir bakmıştım ürünle ilgili bazı kötü yorumlar var ancak ürün muhteşem. alırken fiyatına inanamamıştım bu özelliklerde bir alet bunun 1.5 katı kadar olmalıydı diye düşünüp kesin bir hata bir eksik vardır ondan düşük dedim kendime ama üründe tek bir kusur bulamıorum şuan. öle olduki olmaz yaw bu fiyata böle olmaz die tekrar etmeye başladım.2k, hdr var , gece görüş var, black stab var, 165 fps(ben 144 kullanıorum) , Msi Gaming OSD var yani ne arasan ne istesen var. Ölü piksel testlerini yaptım ghosting testlerini yaptım. ölü piksel yok. response time fastest olunca hafif göze çok batmayacak ghosting var film açtım siyahlara baktım herhangi bir banding göremedim yani bir eksik bulamıorum üründe hakikaten tavsiye ederim herkese.amazzona da teşekkür ederim muhteşem kargolama. çok hızlı teslimat kargo kutusunda toz bile yoktu sanırım silip getirmişler.:)alacak arkadaşların şüphesi olmasın parasına çok değer bir ürün.

  • Amazzon aracılığıyla, 27.06.2020
    Fiyatına göre en iyisi

    Monitörü amazzon güvencesiyle satın aldım. Ölü piksel ve ışık sızması çıkmadı. Ghosting rahatsız etmeyecek şekilde var. Ben memnunum ghosting takıntısı olmayan arkadaşlar gönül rahatıyla bu ürünü alabilirler sıkıntı çıkarsa amazzon ürünün arkasında rahat olun

  • Amazzon aracılığıyla, 25.06.2020
    kaliteli güzel bir ürün

    her özellik var görüntü kalitesi ve hızı çok iyi güncel tüm özellikleri barındırıyor bu fiyata msi kalitesi

  • Amazzon aracılığıyla, 22.06.2020
    Ürün süper

    Ürün gayet iyi fiyatıda bu segmente alınabilicek en iyi ürünlerden birisi 2k 165hz 1ms hızlı teslimat oldu fazla beklemedim ürünüde kontrol ettim ne ölü pixel ne bir sorun herhangi bir sorun olunca amazzon gerekli iadeyi zaten tarafıma yapıcağına %100 eminim çoğu firmaya göre daha kolay iade sistemleri var

  • Amazzon aracılığıyla, 20.06.2020
    Güzel ürün

    Ürünü sevdim ama yanında gelen dp kablosu ile alakalı mı yoksa donanımsal sorun mu bazı oyunlarda cs go gibi 2k 165 hertzde sıkıntı yaşadım sürekli ekran görüntü gamı değişiyordu msi ile iletişime geçtim ayrıca bir tane dp kablosu siparişi verdi. umarım kablo sorunudur iade etmek istemiyorum monitör çerçevesi olsun sunduğu özellikler olsun güzel.

  • Amazzon aracılığıyla, 16.06.2020
    Mag272qp GHOSTİNG SORUNU ....!!!!

    Arkadaşlar kesinlikle tavsiye etmiyorum... ghosting manyağı olursunuz, bin pişmanım çünkü ucuz bir monitör değil, 2800 e almıştım yaklaşık 3 ay önce, iyi bir ekran kartınız varsa ferrariye tüp taktırmış gibi hissediyorsunuz kendinizi sırf ghosting yüzünden... ghostingi dert etmemek için bu ürünün 1500-1900 TL bandında olması lazım 2000 TL hiç dahi haketmiyor, keza 2800 ü veren 3800 üde verir kavgada yumruk aranmaz, en kısa zamanda satacağım, kesinlikle önermiyorum üç beş fazla verin verdiğiniz paranın konforunu yaşayın, ama bu monitör için ödediğiniz paranın karşılığını alamazsınız... KESİNLİKLE ÖNERMİYORUM.....

  • Amazzon aracılığıyla, 18.05.2020
    ayıplı ürün

    ayıplı ürün geldi, iade ettim.

  • Amazzon aracılığıyla, 11.05.2020
    Trash..

    Leş panel.

  • Amazzon aracılığıyla, 11.05.2020
    Sağlam kasa ve renk gamı çok iyi

    165 hz 2k ve VA panel. sıfır ışık sızması bu demek oluyor ki kaliteli panel kullanılmış. ghosting azda olsa mevcut her monıtor de oldugu gıbı. fiyat performas. Asus VG27WQ aldım iade ettim ışık sızsması ekranın her yerınden fırlıyordu resmen. MSI çok dayanıklı bir kasa ve kaliteli bir panelle iyi iş çıkartmış. Ve Gaming OSD kullanımı cok konforlu

  • İnce Hesap aracılığıyla, 27.04.2020

    Satın aldığım en iyi monitör diyebilirim 2k çözünürlük renk kalitesi ve derinliği 1 ms gecikme hızı 165hz tazeleme hızı fiyat performans açısından çok iyi tavsiye ederim

  • Amazzon aracılığıyla, 25.04.2020
    MSI MAG272QP

    Yaptığım testlerde ışık sızmasına rastlamadım. Görmek için çok uğraştım fakat gayet sorunsuz bir panel denk geldi ışık sızması açısından. VA paneller için kronik olduğu söylenen Ghosting problemi ve Overshoot(Inverse Ghosting) beni çok rahatsız etti. Oyunlarda aşırı rahatsız etmese de günlük masaüstü kullanımında çok rahatsız ettiğini söyleyebilirim. Tüm modlar, ayarlar denendi. MSI Global ile iletişime geçtim onların tavsiyelerini de denedim fakat bu durumun önüne geçemedim. Siyah, mavi, yeşil gibi renklerin karışık kullanıldığı yerlerde mesela Steam mağazasında kaydırırken bu renkler izleri ile birlikte kayıyor ve bu durum inanılmaz rahatsız ediyor. Problem etmeyenler olduğunu da gördüm fakat en azından benim için oldukça büyük bir problemdi. Aldığım iki üründe de yaşadım bu durumu. Kullandığım süre boyunca 10 bit olarak kullandım(8bit+FRC) ve yaptığım testlerde color banding'e rastlamadım.Hareket Bulanıklığı Azaltma modunu açtığımda ise tiz bir cızırdama sesi geliyor. Coil Whine benzeri bir ses ve çok rahatsız ediyor.MSI Gaming OSD için ayrı bir parantez açmak istiyorum. Monitör üzerindeki tuşlara uzanmadan direk klavye ve fareniz ile kontrol sağlayabiliyorsunuz. Tüm ayarlara ulaşabiliyor olmanız gayet güzel. Kolay ve kullanışlı bir arayüze de sahip. Android cihazlar için monitörü uzaktan kontrol edebilme durumu da mevcutmuş fakat iOS bir cihaz kullandığım için bunu deneyimleyemedim.Toparlayacak olursak, tecrübe ettiğim kadarı ile bir daha tercih etmeyi düşünmüyorum ve bahsettiğim durumlardan ötürü tavsiye etmiyorum.amazzon.com.tr'ye tüm desteklerinden, ilgi ve alakalarından ötürü çok teşekkür ediyorum.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 25.04.2020

    MSI bu sefer gerçekten yapmış. Renk kalitesi ve genişliği, ekran kaltiesi, güzel ince tasarım, 165 Hz tazeleme hızı ve 2K çözünürlük. Gerçekten harika bir ürün olmuş.

  • Amazzon aracılığıyla, 21.04.2020
    Tepki süresi 1 ms değil

    + lar:Satıcı amazzon.com.trİyi siyahlar ve kontrast.İyi renklerSağlam stand ve ergonomi- ler:ghosting sorunları ve tepki süresi yeterliliği, İki tür tepki süresi var. 1. si mprt tepki süresi ki neredeyse tüm 1 ms monitörlerin ürün açıklamalarında bu değere yer veriliyor (MSI a özgü değil yani ve msi ın bahsettiği de bu). Bunun 1 ms olması hiç ghosting (hareketli sahnelerde bozulma diyebiliriz) olmayacağı anlamına gelmiyor.2. si gtg tepki süresi ki asıl bakmanız gereken, bu monitör de 1ms den daha yüksek değerlerde.Hareketli sahnelerde neredeyse hiç bozulma yaşamak istemiyorsanız (oyunları kastediyorum) tn panellere ( daha kötü renkler ve görüş açısı) ya da yüksek fiyatlı LG 27GL850-B, Lenovo Legion 27" Y27q-20 ya da Gigabyte Aorus FI27Q 27 ve FI27Q-P 27 gibi ips panele sahip modellere bakmalısınız ama bunların fiyatları 4200-6000 TL arasında.Yukarıdaki msi ın kendi deneyimime göre en iyi alternatifi viewsonic vx2758-2kp-mhd. Benzer fiyat, daha iyi bir tepki süresine sahip (hareketli sahnelerde çok az bozulma) ve ips panel (ama kontrast ve siyahlar msi dan çok geride.)

  • Amazzon aracılığıyla, 19.04.2020
    Monitör hakkında pek fazla inceleme yok ama güzel ürün

    Monitörün özellikleri: i (not: Bu monitörde HDMI kablo yok alacaklar için söylüyorum dikkat! sadece display port kablosu var) ve arka RGB aydınlatması bu modelde YOK.27" 165Hz (DP kablo ile), 1ms, düz ekran, (144 hz kullanan biriyim ve 165 hz ile 144 hz göz fark edemiyor bence pazarlama stratejisi)İlk bakışta dikkate çarpan özellikler ayaklar metal ve çok sağlam yerinden oynamıyor. Ürünün kurulumu çok basit 2 vida ile üst kısım ve alt kısımda elle çevireceğiniz vida ile iş bitiyor. Ayrıca ölü pixel ve ışık sızması testlerinden başarı ile geçti.NVIDIA RTX 2060 ekran kartı ( Dell G7 7590) ile FreeSync aktif hale geldi. 2 adet HDMI 2.0b, 1 adet Type-C (görüntü alternatif modu), ses çıkışı 1 adet ve, 2 adet USB 2.0 ve 1 adet Display Port 1.2a sürümü mevcut.

  • Amazzon aracılığıyla, 17.04.2020
    MSI Optix MAG272QP

    Yeni nesil 165hz, va panelli bu monitörü herkese öneriyorum.TN panel kullanan biri bu ürünü aldığında farkı net olarak görecektir.IPS gibi renkler canlı olmasa da TN'den çok daha iyi olduğuna emin olarabilirsiniz.Freesync olarak onaylı fakat nvidia ayarları üzerinden GYSNC olarak aktif hale getirebiliyorsunuz.Özellikle FPS tarzı oyunlar oynuyorsanız 165Hz size çok daha iyi bir deneyim sunacaktır.Ürüne 10 üzerinden 9 puan veriyorum. 1 puanı kırmamın sebebi IPS kadar canlı renk sunamamasıdır.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 31.03.2020

    Rahat hareket edebilse çok daha iyi olurdu ama güzel

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
MSI Optix MAG272QP WQHD VA 27" 165 Hz Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. MSI Optix MAG272QP WQHD VA 27" 165 Hz Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat