MSI Prestige PS341WU 34" 60Hz UHD 5K Monitör Yorumları

MSI Prestige PS341WU 34" 60Hz UHD 5K Monitör yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 14.03.2022
    Mac'te kullanacakların dikkatine.

    5k ultrawide başka aktif satan ürün yok. Windows için kullanacaksanız hiç düşünmeden alabilirsiniz, tavsiye ederim fakat mac'te kullanacaksanız bazı eksikler mevcut, 1 yıldız o sebeple düşürdüm. 1- Creator OSD yazılımı macos desteklemiyor, 2- Type-c ile bağlanınca macte uyku problemlerine yol açıyor, 3- Type-C şarj 15Watt destekliyor, maci şarj etmeye yetmiyor. Onun dışında problem yok, windows kullanacaklar için tavsiye ederim. Oyuncu monitorü değil fakat adaptive-sync olsaydı tadından yenmezdi.

  • Amazzon aracılığıyla, 07.07.2020
    Iyi bir içerik üretici monitörü

    Yüksek çözünürlüklü ve güzel renk veren bir monitör. Eğer özellikle yazılardaki pikseller gözünüze batıyorsa bu monitorün çözünürlüğü sayesinde bu sorunu artık unutun. Local dimming özelliği rahatsız edici olsa da kapatabilmeniz sayesinde rahatsızlık ortadan kalkıyor. Renk zenginliği bir ips panele yakışır şekilde ve HDR de yeterince performanslı. Bende windows içinde bazen ölçek kafasına göre değişiyor bu rahatsız edici ama sanırım yazılımsal bir çözümü var. Araştırma yapıyorum. Profesyoneller için olsa da oyun oynarken 60 fps sabitleme yaparsanız (v sync gibi) yırtılma olmuyor ve yeterince performans sağlıyor. Tabi profesyonel oyuncu monitorü performansı beklemek yanlış olur ama hikayeli oyunları ve tekil oyunları rahatça oynatıyor. 21:9 ekranı sayesinde final cut gibi programlarda 16:9 a göre oldukça avantajlı. Belki curved olsaydı daha iyi olurdu ama bu haliyle de kullanışlı. Özetle yüksek çözünürlüğe önem veren ultra geniş monitör isteyenlerin tek tercihi. Kardeşi lg modelide iyi ama onda sağa sola döndürme yok. Flicker free de yok.

  • NI1 aracılığıyla, 13.01.2020
    Beğendik

    Ürün beklediğimiz gibi gayet güzel

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
MSI Prestige PS341WU 34" 60Hz UHD 5K Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. MSI Prestige PS341WU 34" 60Hz UHD 5K Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat