ViewSonic VX3258-2KPC-MHD 32" 144 Hz QHD Curved Monitör Yorumları

ViewSonic VX3258-2KPC-MHD 32" 144 Hz QHD Curved Monitör yorum ve tavsiyeleri

(63 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Parlaklığının hafif az gelmesi dışında mükemmel bir monitör, hem oyunculuk hem de içerik tüketmek için oldukça iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok kaliteli

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Tek kelime muhteşem

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Tek kelimeyle muhteşem hiç düşünmeden alin

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü yaklaşık 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum görüntü kalitesi çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.11.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Çok beğenerek kullanıyorum. Yüksek çizimsel veya oyunsal çalışmalar için kullanmıyorum ama curved olması ve yüksek çözünürlükle oldukça geniş görüntü çok keyifli. Bu marka hakkını veriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.11.2022
    (Ürünü satın aldı)

    efsane maşallah

  • Amazzon aracılığıyla, 15.08.2022
    Ürün anlatıldığı gibi geldi.

    Sağlam elime ulaştı, baya büyük duruyor alışma süreci istiyor. Halledicez :)

  • Trendyol aracılığıyla, 11.06.2022
    (Ürünü satın aldı)

    ürünle birlikte dp kablosu geliyor ama laptopların çoğunda dp portu yok sanırım. Kaliteli , sertifikalı HDMI kablosu bulmak hem zor hem biraz maliyetli. Joystick düğmesi olması güzel ama gün içinde parlaklık, görüntü kaynağı , mod (oyun metin vs) seçerken biraz daha protik tuşları arıyor insan. Büyük mü olur endişem vardı ama boyutu benim için çok iyi. en büyük eksisini hoparlörüne veriyorum. varla yok arası. yok deseniz daha iyi, 2 laptopum var ikisi de en az 2 3 katı ses veriyor. Maksimum parlaklığı biraz daha olsa iyi olurdu, çok ışıklı ortamda biraz yetersiz gelebilir gibi. Ekranı split etme uygulaması var, windowsta çalışıyor ama MAC te çalışmıyor. Oyun vs oynamadım o taraflarını değerlendiremiyorum ama genel olarak güzel bir ürün 3.8/5. Ayrıca bir eksi de vesa bağlantısı olmamasına vermek gerekiyor. Büyük bir monitör olduğu için masada büyük bir ayak oluyor. Yükseklik ayarı da olmadığı için bir stand üzerine koyarsanız masanızda hayli yer kaplayacağını göz önünde bulundurun. Ayağı cihazın içinde olduğu için çıkarıp vesa aparatı takamazsınız. Bu monitörü alıyorsanız vesayı unutun desem yeridir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.06.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Muazzam bi ürün

  • Amazzon aracılığıyla, 25.04.2022
    Güzel ama kusurlu geldi

    ürün gayet güzel ama benimki sorunlu geldi ölü pixel testi yaptığımda ekranda ölü piksel var zannetim ölü bir pixele göre çok büyüktü leke zannetim silmek için elimi attığımda çukur vardı bildiğimiz derin bir çizik olduğunu fark ettim https://prnt.sc/0K_r9Tu8V0Bx

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Hem 2560x1440 piksel çözünürlük gibi özellikleri ile hem de kullanışlı tasarımı ile yazılanları noktası noktasına veren bir monitör. Hem gündelik işlerimde hem de oyun oynarken aldığım zevki 4 e 5 e katladı diyebilirim. Verdiğim fiyata fazlası ile değer. Uzun süreli bilgisayar kulllanımı olanlar için gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğim bir monitör.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Bilgisayar da 2K 144 HZ display port bağlantısıyla çok rahat alınabiliyor Xbox series x için 2K 60 HZ değerini görebiliyorsunuz. Son olarak da PS 4 pro da bilgi ekranı 1080p gösterse bile oyunlarda supersampling modu açıldığında 4k ya yakın çok güzel bi görüntü elde edebiliyorsunuz. Oyunlar mükemmel derece de akıcı oynanabiliyor. Aklımda en ufak bir soru işareti bırakmadı ve keyifle kullanıyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Başta alırken şüphelerim vardı ancak 32 inç bir monitörde 144 hz ve 2k özellik mükemmel olmuş.Kaliteli yapısı ve enfes görüntüsü bu fiyatıyla gayet tatminkar benim gibi oyunculara tavsiye ederim. Genişlik oyunlarda gerçekten önemli, aldığınız keyif anında değişiyor. Oyunu gerçek anlamda keyifle oynuyorum ve her oyuna daha güçlü bir şekilde dahil oluyorum. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    10 şubat çarşamba saat 10 da siparişi verip 12 şubat saat 15 de ürün elime ulaştı. Açıkcası 32 inç ekranın bu kadar büyük olacağını tahmin edemedim. Oyunlar ve filmler açısından çok doyurucu. Tavsiyemdir almadan önce geniş bir yer açın alınca sanki televizyon almış gibi hissedeceksiniz. Emeği geçen herkese teşekkürler

  • Amazzon aracılığıyla, 18.11.2021
    Adaptör sorunu var

    Adaptör sorunu yaşıyorum ve amazzonla iletişime geçtiğimde siparişten 30 gün geçtiği için marka ile tüketiciyi baş başa bırakıyor. Adaptör sorunu olmasına rağmen de Viewsonic monitörün kargoya verilmesini zorunlu tutuyor. Kargoya vermem durumunda bu sefer de monitörde sorun çıkması muhtemel olduğu için monitörü ve adaptörü servise kendim götüreceğim. Ürünü yeni almışken bu tarz bir işle uğraşıyor olmam rahatsızlık verici. Onun haricinde boyut ve görüntü bazında tatmin edici de olsa çok fazla kullanamadığım için buna dair çok da bir şey söylemek mümkün değil.

  • Amazzon aracılığıyla, 16.10.2021
    Üründe Ölü piksel bulunuyor

    Mönitör görüntü kalitesi, renk ve performans açısından vaadettiklerini yerine getirse de ölü piksel çıktı. İnternette arayınca ViewSonic mönitörlerinde ölü piksel çıkma ihtimali daha mı fazla nedir? Şimdi iade süreciyle uğraş dur...

  • Amazzon aracılığıyla, 14.10.2021
    Ürün kaliteli. Teslimat hizli ve özenle paketlenmisti. amazzona teşekkürler

    Ürün görselde anlatıldığı gibi, tek beğenmediğim yani hoparlörler çok zayif ses çıkarıyor, görüntü kalitesi güzel, ve monitör çok şık duruyor, kargo çok hizliydi, akşam sipariş verdim ertesi gün sabah 10 gibi teslim aldim.

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 10.10.2021

    Bu fiyata bu özellikler.....

  • Trendyol aracılığıyla, 16.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürünle birlikte dp kablosu geliyor ama laptopların çoğunda dp portu yok sanırım. Kaliteli , sertifikalı HDMI kablosu bulmak hem zor hem biraz maliyetli. Joystick düğmesi olması güzel ama gün içinde parlaklık, görüntü kaynağı , mod (oyun metin vs) seçerken biraz daha protik tuşları arıyor insan. Büyük mü olur endişem vardı ama boyutu benim için çok iyi. en büyük eksisini hoparlörüne veriyorum. varla yok arası. yok deseniz daha iyi, 2 laptopum var ikisi de en az 2 3 katı ses veriyor. Maksimum parlaklığı biraz daha olsa iyi olurdu, çok ışıklı ortamda biraz yetersiz gelebilir gibi. Ekranı split etme uygulaması var, windowsta çalışıyor ama MAC te çalışmıyor. Oyun vs oynamadım o taraflarını değerlendiremiyorum ama genel olarak güzel bir ürün 3.8/5

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
ViewSonic VX3258-2KPC-MHD 32" 144 Hz QHD Curved Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. ViewSonic VX3258-2KPC-MHD 32" 144 Hz QHD Curved Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat