HP 2LB19A Ink Tank 115 Tanklı Yazıcı Yorumları

HP 2LB19A Ink Tank 115 Tanklı Yazıcı yorum ve tavsiyeleri

(111 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 23.11.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çalışmıyor

  • Trendyol aracılığıyla, 01.11.2022
    (Ürünü satın aldı)

    bu fiyata bulunabilecek en ekonomik ve uzun ömürlü ürün

  • Trendyol aracılığıyla, 21.10.2022
    (Ürünü satın aldı)

    ürün çalışmıyor bozuk ürünü gönderiyorlar düşmanıma bile tavsiye etmem bu firmayı iade ediyorum geri gönderiyor sakın almayın paranıza yazık edersiniz.

  • Trendyol aracılığıyla, 12.09.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün orjinal kutisinda geldi. herşeyi çok iyi satıcıya ve trenyol ailesine teşekkürler. makul fiyata kaliteli hizmet sağladılar. Başka sanal marketlerde aynı ürünün yorumlarını okuduğumda satıcı içerisinden orjinal mürekkepi aldı muadil olanla gönderdi diye bir çok yoruma şahit oldum. Ama trndyol kalitesi beni şaşırtmadı.

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 07.08.2022

    Ofisimde kullanıyorum. Ekonomik ve kullanışlı. Bu fiyata tanklı veya tonerli yazıcı bulmak zor.

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 28.01.2022

    Ürünü yaklaşık iki haftadır kullanıyorum. Gayet memnunum. Çok ses çıkıyor, gürültülü çalışıyor, yavaş gibi yorumlar beni düşündürmüştü ama yani yavaş olsun ve azıcıksa gürültülü olsun bence sıkıntı yok. Sonuçta 10 sınıfa sınav kağıdı çıkarmıyorum. Evimde makale çıkarıyorum. Fotokopi faks da olmasın. Renkli fotoğraf da gayet iyi. Ben çok memnunum. Tavsiye ediyorum! Sıkıntı yaşarsam da mutlaka bir editlerim yorumumu...

  • Trendyol aracılığıyla, 18.01.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok güzel ben 3 sene öncesinde aldım hala mürekkebi bitmedi ve mürekkep doldurmalı almanızı tavsiye ederim. ayrıca fotoğraf basma özelliğine var

  • Trendyol aracılığıyla, 12.01.2022
    (Ürünü satın aldı)

    ürün güzel problemsiz geldi renk baskı gayet iyi. ödevler için vs uygun basit baskılar alınabilir

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.10.2021
    Teşekkürler

    Olumlu yönleri: Gayet güzel. Sorunsuz çalışıyor. Teşekkürler.

  • Trendyol aracılığıyla, 26.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Hp yazıcı kalitesine diyecek bi şey yok mükemmel bir yazıcı baskı kalitesi de çok iyi ben çok memnun kaldım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.08.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Merhaba arkadaşlar HP marka Yazıcıyı Ben de bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittigidiyor alışveriş Platformu üzerinden sipariş etmiştim şu an severek kullanıyorum ofisim için satın aldığım bu Yazıcı Hem benim işimi görüyor hem de çalışanlarımızın işini görüyor. baskı kalitesi Gerçekten mükemmel.

  • Trendyol aracılığıyla, 08.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Biraz yavaş çıkartıyor ama evde işimizi görüyor

  • Trendyol aracılığıyla, 06.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    tskler hizli kargo ürün mürekkeple beraber gönderiyor lar tavsiye ederim

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 01.07.2021
    Bu yorumun sahibi bu ürünü satın aldı.

    3 hafat oldu alalı.Bu fiyata tanklı printer yok.Şu ana kadar 250 adet A4 renkli baskı aldım ve mürekkepler daha uzun süre bitmeyecek gibi gözüküyor,Scanner ve fotokopi ihtiyacınız yoksa işininiz görür.(ki onları da çeşitli yollardan bu printerla basabilirsiniz).İlk kurulumda siyah mürekkep çok ağır doluyor,sabırlı olun.Tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.06.2021
    Yazık!

    Olumlu yönleri: Ürünün ambalajı, kargolamasını beğendim. Özenle yollandığı belli. Olumsuz yönleri: Kurulum klavuzunda Türkçe yardım yok, bunun yerine Macarca ya da Polonya dilinde klavuz var. Halbuki bu dilleri bilmiyorum. İngilizce/Almanca da yok klavuzda. Neden?? 5 lira ya da 500 lira, neden usb kablosunu koymuyorsunuz? Yani parası önemli değil. Neyse 5 lira üstüne koyup öyle alalım ama bunun adı alenen kandırmadır. TV'leri uzaktan kumanda olmadan mı satıyorsunuz? Ya da kettle'ları kapaksız mı satıyorsunuz? Bu açıkçası insanları kandırmaktır. Bir malzeme gönderiyorsun ama içinde bilin bakalım ne yok? Bu malzemenin çalışması için elzem olan kablo! Konu 5 tl'ye almak almamak değil. Lütfen alışverişinizi başka bir firmadan yapın.

  • Trendyol aracılığıyla, 21.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Tanklı alınabilecek en uygun yazıcı. Baskı kalitesi gayet iyi.

  • Trendyol aracılığıyla, 15.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel iyi

  • Trendyol aracılığıyla, 11.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Her şey çok güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.05.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Paketleme özenliydi, olması gerektiği gibi sıfır ambalajında, açılmamış, tertemiz bir ürün geldi. Ürün gayet güzel, almadan önce yorum ve değerlendirmeleri çok inceledim. Kurulumu çok basit geldi bana. Ürünü almayı düşünenlere tavsiye ederim. Son derece düşük sayfa başı maliyetle güvenilir ve sıvı dökülmesini önleyen mürekkep sistemi yer alıyor. Olağanüstü kaliteli olan yazıcı aynı zamanda gürültüsüz çalışıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.04.2021
    Başarılı yazıcı

    Olumlu yönleri: Babamın iş yerinde kullanmak üzere HP Ink Tank 115 model yazıcıyı satın aldık. Hem babamın hem de banim evraklarımı tam olması gereken kalitede ve hızla çıkartıyor. Kartuşları uzum süre dayanıyor, tükendiğinde ise uygun fiyatlara satın alarak basit bir şekilde değiştirilebiliyor. Bence yazıcı arıyorsanız es geçmemeniz gereken bir ürün

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
HP 2LB19A Ink Tank 115 Tanklı Yazıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. HP 2LB19A Ink Tank 115 Tanklı Yazıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat