A4-Tech KL-2350D Slim Optik Mouse Set Yorumları

A4-Tech KL-2350D Slim Optik Mouse Set yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • İnce Hesap aracılığıyla, 19.10.2015
    sessiz tuşlar

    ben inceliği için tercih ettim. mouse da normal kullanıma uygun. avucuma göre oldu diyebilirim. tuşları rahat bi klavye ses çıkartmıyor fazla. fiyat olarak uygun bayağı. ben tavsiye ederim.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 16.06.2015
    en kalitelisi

    set normal günlük kullanım için ideal. dizüstü bilgisayarın klavyesi bozulunca mecbur kaldım almaya fakat bu fiyata en kalitelisini de aldığım için memnunum.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    Araştırma ve geliştirme çalışmalarını klavye ve fareler üzerine yoğunlaştıran A4Tech firmasının Slim olarak adlandırılan ince ve küçük boyutlu klavyesi bizlerin beğenisini kazandı. Genişliği 32 santimetre olan klavye standart modellerden yüzde 40 daha az yer kaplıyor.

    Bu derece az yer kaplamasına rağmen ek internet tuşlarını da içeriyor. Tuşları düz ve ergonomik olarak dizilmiş iki farklı versiyonu bulunuyor. Bağlantı tipi USB ama birlikte gelen PS2 dönüştürücüsü sayesinde tüm sistemlerle uyumlu.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    Araştırma ve geliştirme çalışmalarını klavye ve fareler üzerine yoğunlaştıran A4Tech firmasının Slim olarak adlandırılan ince ve küçük boyutlu klavyesi bizlerin beğenisini kazandı. Genişliği 32 santimetre olan klavye standart modellerden yüzde 40 daha az yer kaplıyor. Bu derece az yer kaplamasına rağmen ek internet tuşlarını da içeriyor. Tuşları düz ve ergonomik olarak dizilmiş iki farklı versiyonu bulunuyor. Bağlantı tipi USB ama birlikte gelen PS2 dönüştürücüsü sayesinde tüm sistemlerle uyumlu.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 04.02.2014
    Standart,

    Klavyeye fazla para vermek istemeyenler için iadeal bir set.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
A4-Tech KL-2350D Slim Optik Mouse Set kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. A4-Tech KL-2350D Slim Optik Mouse Set yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat