Bosch DHU632CTR Aspiratör Yorumları

Bosch DHU632CTR Aspiratör yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 25.09.2012
    bosch farkı

    ürünü hiç tereddütsüz hepsi burada farkı ile güvenle aldım ve sorunsuz olarak kullanıyorum her ihtiyacı olana ve klasiği sevene tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.08.2012
    sessiz çalışan bir ürün

    Diğer ürünlere göre sessiz çalışıyor. malzeme kalitesi pek bekleneni veremese de işini düzgün yapıyor. Filtre yapısının değiştirlebilir ve yıkanabilir olması daha iyi olurdu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.12.2009
    Önemli özelliği emiş gücü...

    Klasik bir mutfak aspiratöründen beklenebilecek en önemli özelliğe, yüksek emiş gücüne sahip, Bosch markasının hakkını veriyor. İçinden yağlı buharlar geçip de kirlendiğinde bu güç ne kadar sürecek bu günden bilemiyorum. Bence en olumsuz özelliği yana sürgülü lamba ve hız kademesi düğmeleri. Üstelik düğmenin kademeler arasında akımı kesip de çalışmayı durdurması hiç hoşuma gitmedi. Görerek alsam düğmeleri bu türden olmayan bir başkasını seçeceğim kesindi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.04.2009
    özellikleri güzel

    # Beyaz dizayn # Tek metal filtre # 3 kademeli # Tek motorlu # Cam siperlik # Emiş gücü: 250 m3/h # Bacalı ya da bacasız (aktif karbon filtre ile) kullanım # 2x40 Watt aydınlatma eski tip kullanıslı, eski tip olmasına ragmen bu fiyata bunu aldık cunku kullanıslı ayrıca bosh kalitesi daha ucuza sürgülüler var ama motor güzü olsun kalitesi olsun önemli, ayrıca filtresi camasır makınasında yıkanabilir kirlenince yenisini almanız gerekmiyo deforme olmadıkca ama metal filtre oldugu için zor deforme olr

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.11.2008
    tavsiye ederim

    ürünü aldım.hasarsız ve kısa surede elime geçti.henuz montajını yaptırmadım ama istedigim hep bu tarz eski tip aspiratordu.fiyatınıda arastırdım ve piyasaya göre çok uygun.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch DHU632CTR Aspiratör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch DHU632CTR Aspiratör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat